- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За дебелите момичета

е ти така го описа като 4е говориш за хората от гинес!
сега зависи з аколко дебело моми4е ми говориш ако е просто леко закръглени4ка преодолимо е...но ако е някой хипер слон...
аз например имам една моя съо4ени4ка която ме отвръщава такава сланина! имам и мои приятелки които са леко закръглени4ки и са страшни мацки! така 4е за мен според зависи!

;;

ima hora s razli4en vkus primerno az sam vijdala palni momi4eta ma ne palni ami napravo ogromni det imat mnogo obojateli ima hora im otiva da sa palni ama poprincip men me e gnus s tia slanini ee ne moje 4ovek da niama malko no ima niakvi takiva ogromni jeni det napravo prili4at na maje no tozi deto e pisal temeta kazva 4e bili mnogo otvoreni mi da za6to ne te ne sa li hora aaa???? itaka tova e moeto mnenie 4ao

nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

xaxaxa debelite momi4eta mogat da sa po grozni no puk za smetka na tva nqma po qki hora ot tqh..edno debelo momi4e ili debelo mom4e vinagi moje da ti stane priqtel
bil sym s mnogo slabi bil sym i s debeli4ki ot moia opit moga da zaiavia
Predimstva na pyni4kite momi4eta:
- praviat 100 po hubav sex ot kliorcite
- perverzni praviat vsi4ko
- mogat istinski da obi4at
- po svestni, to4ni sa i ne sa ku4ki
- grijovni i te praviat shtastliv
Nedostatyci na debelanite:
- ne sa osobeno privlekatelni na vynshen vid vypreki 4e zavisi ot vkusa
Nedostatyci na slabite i hubavi:
- naduti puiki
- misliat si 4e sveta se vyrti okolo tiah
- ku4ki, praviat te na 5 stotinki
- po dobre vzemi edna greda probii dupka i rygai tam otkoloto da pravish sex s "folk zvezda". vinagi si misliat 4e vsi4ko ti triabva da pravish liagat i 4akat neshto da se slu4i
- glezli
Predimstva na slabite i hubavi:
- privlekatelni vynshto, radost za okoto
Tova e koeto az mislia. Vsi4ki gledat da sa s hubavi momi4eta nai ve4e zaradi "kakvo shte kajat horata" bylgarska rabota...
"Не, позволи ми да не се съглася с теб, като човек познаващ доста такива хора и вероятно числящ се към тази група спрямо твоята възраст. Грубата истина е, че за "по-узрелите", както ти ги наричаш просто е донякъде въпрос на престиж да чукнат нещо млаадичко. Около 16-19, макс. По-пълничките обикновено са много по-лесни мишени, точно поради комплексите, които имат. Кофти, но факт. Особено, ако става дума за мъже над 26-7. Външният вид винаги е бил от голямо значение, но днешно време е от огромно във всяка сфера на живота. И мен ми се иска да не съм прав, но сам съм се убедил, че е така. Замисли се, ако наистина тези твои "много гаджета, но по-големи от теб" са били толкова зрели, дали щяха да бъдат толкова много? Разбираш ме, нали? Явно, че бая си сменила. Идеята е човек да си дава максимално трезва преценка за това какво представлява(й външно) и какво, и как може да промени. Доколкото му пука естевствено, де, но то средата те принуждава да ти запука. А, че това, което е писал авторът е една голяма идиотщина е друг въпрос вече.
Иначе за другото си права."
Не, позволи ми да не се съглася с теб, като човек познаващ доста такива хора и вероятно числящ се към тази група спрямо твоята възраст. Грубата истина е, че за "по-узрелите", както ти ги наричаш просто е донякъде въпрос на престиж да чукнат нещо млаадичко. Около 16-19, макс. По-пълничките обикновено са много по-лесни мишени, точно поради комплексите, които имат. Кофти, но факт. Особено, ако става дума за мъже над 26-7. Външният вид винаги е бил от голямо значение, но днешно време е от огромно във всяка сфера на живота. И мен ми се иска да не съм прав, но сам съм се убедил, че е така. Замисли се, ако наистина тези твои "много гаджета, но по-големи от теб" са били толкова зрели, дали щяха да бъдат толкова много? Разбираш ме, нали? Явно, че бая си сменила. Идеята е човек да си дава максимално трезва преценка за това какво представлява(й външно) и какво, и как може да промени. Доколкото му пука естевствено, де, но то средата те принуждава да ти запука. А, че това, което е писал авторът е една голяма идиотщина е друг въпрос вече.
Иначе за другото си права.Не, позволи ми да не се съглася с теб, като човек познаващ доста такива хора и вероятно числящ се към тази група спрямо твоята възраст. Грубата истина е, че за "по-узрелите", както ти ги наричаш просто е донякъде въпрос на престиж да чукнат нещо млаадичко. Около 16-19, макс. По-пълничките обикновено са много по-лесни мишени, точно поради комплексите, които имат. Кофти, но факт. Особено, ако става дума за мъже над 26-7. Външният вид винаги е бил от голямо значение, но днешно време е от огромно във всяка сфера на живота. И мен ми се иска да не съм прав, но сам съм се убедил, че е така. Замисли се, ако наистина тези твои "много гаджета, но по-големи от теб" са били толкова зрели, дали щяха да бъдат толкова много? Разбираш ме, нали? Явно, че бая си сменила. Идеята е човек да си дава максимално трезва преценка за това какво представлява(й външно) и какво, и как може да промени. Доколкото му пука естевствено, де, но то средата те принуждава да ти запука. А, че това, което е писал авторът е една голяма идиотщина е друг въпрос вече.
Иначе за другото си права."
Iskam purvo da ti blagodarq za odobrenieto na tova koeto napisax
i da ti kaja 4e moje bi naistina si prav no opredeleno v moite slu4ai ne be6e taka v momenta sum na 16 edna ot nai krasivite i naistina topli moi vruzki be6e s mom4e na 27 za sujalenie toi zamina xodex s nego pove4e ot godina malko 6te se otnesa ot temata za da uspeq da ti dokaj a4e ne vsi4ki sa takiva.....ZAbelqzva6 li kak pove4eto momi4eta s xubavi tela koito gi smenqt xodqt mnoogo goli az lli4no predvijdam bezplodno pokolenie s tezi goli krustvoe..i po zrelite muje se zamislqt z brak i deca i kak to4no vijda6 momi4e teja6to 40 kila s bolni qi4nici da rodi zdravio bebe ( ne uro4asvam nikoi) predvijdam 4e maikite 6te zapo4nat da vuzpitavam mom4etata si taka 4e da xaresvat po debeli jeni poradi prostat pri4ina 4e 6te mogat da im rodqt deca no tova sa li4no moi vijdaniq ima i o6te edin argument kum moqta teza pak za decata......kakto nqkoi ve4e kaza ne pomnq koi be6...poleja na nqkoi ot tezi koito mrazaqt debelite momi4eta kogato se ojenqt jenite i jente im da zabremenqt da stanat 110 120 kila ta nikoi muj ne e siguren kakva to4no 6te stane jena mu sled edno rodeno dete da 6te ima uvisnali gurdi dali 6te si vurne figurata dokato pri po zakrugleni jeni po4ti nqma upstnost poradi prostat pri4ina 4e razlikata nqma da e frapantna (pone v pove4eto slu4ai
)
NO...vse pak tova sa si moi razsujdeniq
no naistina bqx otvratena ot tazi tema i prosto ne mojax da se sdurja
Izvinqvam se za posta neznam kak da go popravq ne6to se peeba 6te pomolq moderator ako iska da go opravi

i kvo kat e debela az poznvam nqkoi momi4eta pulne4eki det sa super qki i po harakter kat gi opuznaeshsa super qki i nqmat zadrushki v legloto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
DEBELITE SE EBAT KAT ZA POSLEDNO INA4E SA OTVRATNI MDAAAA TUPAITE AMFETAMIN DEBELANI I 6TE OTSLABNETE

xa tuka ako trqq da napi6a ne6u za men kvo da napi6a drusam se slu6am drum and bass i ska4am po celi no6ti;]

Гледайте филма Phat Girlz, напълно ще ви отговори на въпроса, а и изобщо не е лошо филмчето.

Ne moga da povqvam 4e ima tolkova povarhnostni i smotani hora koito sa irazili mnenie 4e po debelite hora ne trqbva da se pokazvat navan.Vse pak zatlastqvaneto e bolest i ne biva da se otnasqte taka kam po palnite hora.No kakvo da govorq vie ste prosto edni kompleksirani kele6i koito ideq si nqmat za lubov,seks nqma6ti i edna moza4na kletka
Първоначално написано от си_ф
Аз казах това, което не си спомняш (относно раждането и дебелеенето).
А за поста - шапка ти свалям! Изключително прав си! =D>
Собственост на Canis_Dirus
Тоест - станете анорексични наркоманки. Евала, пич, гениален си!Първоначално написано от lubetoooo
А защо най-добре не хванете помпата?! Ако амфетите не помогнат, хероина със сигурност ще го направи!
Собственост на Canis_Dirus
Единствената разлика между мен и дебеланите е ,че аз НЕ ПЛЮСКАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ко,дай да ходим само с дебели?Тъпотии са това.Всеки може да изглежда добре,стига да го пожелае и да има воля!
Не всички които са по-дебели си цепът задника от плюскане.....
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...

kak ot pliuskane we ot srane ta te da ne qdat prez guza?tfa trea da sa nekvi fenomeni...

{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Дебелите да отслабнат, слабите да не си вдигат главата, щото и те ходат до кенефа.

Ima6e edna takava tupa komediq za edin deto se be6e vlubil v edna ogromna debelana,no toi q vijda6e kato model-strahotna blondinka s 2m kraka i krasivo lice. I vsi4ko jivo mu se 4ude6e na akula i q vijdaha kakvato e -debela...
да ама поне го оби4а6е и го ценеше за разлика от клио6тавите надути к**ви,но всъщност в пове4ето слу4аи те въобще не са виновни за това 4е са дебели,а и дебелината е относително понятие,всеки смята за дебело разли4но,за мен закръглените моми4ета са най-хубави,има какво да хванеш,да ма4каш и да се радваш поне

Начи аз няям нищо против дебелите/пълните момичета.При някой тфа е ген..не са виновни те.Но много се дразня на някфи извиняям се Свине..дето ходат с някви прилепнали потничета и им се виждат сичките сланини,паласки.Грозно е просто..Хубаво ся като виждаш,че си по-пълна,ми носи нещо по-широко бе човек..И четох някво мнение,че слабите били кучки,надути,тъпи ..еди кво си..Тва са пълни глупости!!Въобще няа нищо общо външния вид с характера.Кфо ся аз като съм слаба начи съм кучка!?Тва е супер тъпо мнение..познавам лично аз слаби момичета,хубави,но не и надути кучки.И познавам дебели Курви (такива са) ,които не само че са грозни,тъпи ..ми се мислят за Мис-ки,само щото имат големи цици!!