- Форум
 - Тийн интереси и проблеми
 - Секс
 - За дебелите момичета

Аз съм тоя дето се разби с мотор![]()
И честно да ви кажа дебел съм но спортувам сега свалил съм 20 килограма за по малко от 3 месеца и аз не уважавам хора които казват немога да отслабна защото това е лъжа иска се само воля.
Аз катастрофирах преди това бях слаб сега съм дебел знам какво е да си и по двата начина.И мога да кажа на тези които нямат здравословни проблеми да подтичват малко не е кой знае какво а ако излезете с оплакването ама тежко ми е аз ще кажа аз имам 2 клина в краката си и една пластина и повярваите ми боли много но неискам цял живот да ми казват колко съм дебел ако не искате и вие тичайтене е кой знае какво а и има каде се пак софия не е малък град а тези който са от провинцията още по добре
А ако ви е срам да тичате щото сте много дебели тичаите вечер ето сега е девет без 20 и аз се готвя в девет да потичам![]()
Такаче винаги има начин не се жалваите не се здухваите просто гледаите напред и се борете за това което искате да сте и всичко ще се нареди![]()
"Около 40% от проблемите със зачеването при жените са причинени от проблеми с овулацията като нередовен цикъл или липса на овулация. Причините могат да са разнообразни като прекомерна загуба на тегло, стрес, хормонален дисбаланс или проблеми със щитовидната жлеза. Лечението зависи от причината."
Хаха за какви неща се захващате като се чувствате затапени. Направо ме разбивата! Черно на бяло е написано ПРЕКОМЕРНА загуба на тегло. Сиреч какво ще рече това - слизане далеч под нормите за килограми нормални за съответния ръст и физиология на девойчето! Нормално е някви анорексички да имат проблеми... То ще е от липсата на хранителни вещества по-дяволите. Логично е. Не се счита за прекомерна загуба на тегло, ако от свиня влезеш в нормите.
Готини - за готините
ДЕБЕЛИ - за арабите.
Явно ти си повърхностната, щом пак изобщо не четеш какво пиша. Кой е казал, че само дебелите плетат интриги? Това, че ти разбираш каквото на теб ти изнася си е лично твой проблем.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
И стига си обяснявала, че загубата на теглото води до различни проблеми. Вече над сто пъти обяснихме за кои дебелани говорим. Плюс това какво значи прекомерна загуба на тегло? Като едно момиче е дебело и иска да отслабне не е задължително да го прави за 1 месец. Да го направи постепенно, но да започне да се грижи за вида си. Като пък толкова не иска да отслабне да не ми излиза с къса поличка или тесни впити дънки и късо потниче и да се опитва да изглежда такава каквато не е. Всеки трябва да си знае мястото.
И да аз гледам опаковката, защото за мен също е важно. Няма да ти обяснявам, че не само външния вид е важен за мен, защото не ти влиза в работата. Но който ми каже, че не гледа външния вид и е важен само характера, просто ще кажа, че е безкраен лицемер. Много мразя, когато момичета кажат за мен е важен характера. Това са пълни глупости, момичетата гледат външния вид даже повече от момчетата.
мисля, че всичко възможно, което можех да го кажа по темата го каза CooL^GirL^^^ просто момичето казва абсолютни истини, но някои си знаят своето и са дървени философи и не искат да проумеят нещата от живота и че няма такова нещо като идеално общество и единен идеал за хората, а CooL^GirL^^^ ЕВАЛА!!! =D>
абе изобщо не говорим за идеал в обществото и такива работи, ако вземеш да прочетеш постовете дето са по-дълги от два реда може и да разбереш за какво става въпрос. Но това си е твоя работата.Първоначално написано от maini4ka_sladka
Щом съм изразил толкова сериозни мнения по въпроса сигурно съм прочел за какво става въпрос. А и никого не съдя, вярно е че уча право, но все още не съм завършил...Първоначално написано от maini4ka_sladka
Не съдиш никой? Ами омразата към дебелите? Ами това, че ти наричаш тъпи, комплексари, слузести и т.н.? Аз спирам по тая тема вече, защото се е видяло, че нито ти можеш да ме разбереш, нито аз теб. Идеята ми като цяло беше, че живеем толкова кратък живот и е безсмислено да трупаме излишна омраза към хора, които не са ни направили нищо - дебели, космати, пъпчиви и т.н. Нека всеки живее живота си по най-добрия начин за него самия.
Интересно ми е как си влязал право с история, като бъркаш Древност, Средновековие, Ренесанс...
![]()
Айде със здраве.![]()
знаете ли, че заради такива като повечето от изказалите се тук, са измрели повече хора, отколкото в последните локални войни?
това е един изключително любопитен феномен...в духа на горните съждения относно Древността, Средновековието и прочие, не ви ли се струва малко странно това парадиране с физическа форма? нещо като оперение при птици, рога при някои копитни, физическа сила при примати и т.н.
съжалявам, ако ще разочаровам студента по право, но през 21ви век водачите на човешкото общество не се избират по някой от гореописаните признаци. факт е, че ако човек наблюдава представителната извадка от тийнейджъри в този сайт, може да остане с погрешно впечатление, но все пак се надявам да приемете думите ми на доверие. по-просто казано - естественият отбор в нашето общество не се извършва на база външност. "дебелите" остават поколение, което също е предразположено към наднормено тегло и всякакви свързани с това болести. голяма част от анорексиците измират, без да са предали гените си. хората, които имат по-голям мозъчен капацитет, се издигат в обществото и успяват да се размножат, без значение слаби или не.
единственият резултат от вашата дискриминация спрямо пълните хора е личното им нещастие и чувство за малоценност. ако това е целта, продължавайте в същия дух. на мен реално не ми пука - бях и 85 кг, бях и 57. минах и през анорексия, и през наднормено. надживях и двете и трудно някое подмятане може да ме извади от равновесие вече. но пък и това си е форма на естествен отбор - по-силните психически винаги оцеляват...
Е това кавзвам и аз но за да ги преодолееш се иска воля явно ти си я имал тази воля както и аз след 4 операции и много голямо количество лекарства.Не може да съдите за хората по външният им вид винаги когато говориш за някого трябва да знаеш какво му е в главата а не в тумбака.като сме заказвали мерки аз съм 175 см и тежа 100кг смятате ли че е лесно но аз тренирам и главно в момента мусколната ми маса е по голяма но това е друг въпрос аз съм бил 160цм 45кг когато катастрофрах смятате ли че сега ми е лесно и преди да ми дойде на главата не съм обиждал дебелите и сега не ги обиждам но мен сега в даскало ме спукват от ебавки (поне преди да разберат какво съм преживял) И аз силно съчувствам на хората със здравословни проблеми и както казах по негоре в темата тези които нямат такива проблеми неко потичат и потренират защото ако не харесвате как изглеждате лесно може да се промениПървоначално написано от Гупи
![]()
А сега за тези които обиждат дебелите и ги наричат свини гадни и гнусни същества и така нататък
Аз лично се къпя по 2-3 пъти на ден и винаги обличам чисти дрехи винаги ползвам козметика и никога не съм смърдял до сега но лично съм виждал слаби хора които вонят на пикня извинявам се за израза ама си е така.Хигиената не зависи от това дали си дебел или тънак зависи само и единствено от възпитанието на човека!!
такам ... аз като малка бях доста пълничка...живях доста при баба си и тя с нейните сандвичи, принцеси, баници, пържоли, пържени филийки, кексове и картофки направо така ми надебеляваше задника, че като заставах пред огледалото трябваше да вървя 5 мин. напред че да си видя и д-то.![]()
сега съм доста слаба... :P и дори да знам, че като малка и аз бях пълничка, сега като видя някоя дебелана или дебелак пак ми става гадно. разбира се те са си готини хора като всички останали... но все пак да си хванеш някъв/ва такъв/ва е...странно и смешно! освен това пълните хора си избиват комплексите като се правят на мн важни и сякаш са най-красивите.. обратно на действителността ... това е от лични мои наблюдения.
от друга страна не трябва да имаме предразсъдъци и преди да почнем да говорим лошо за човека /независимо как изглежда и какъв е/, първо трябва да го опознаем. но не ми казвайте, че е важна само душата и ъкълът на един човек. нали като минавате по улицата не се заглеждате в грозни и дебери, а в стройни и красиви!? ако не е така, значи не сте добре.![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Mn se izvinqvam na avtora na temata oba4e kakvo? pove4eto sredni statisti4eski jeni na po 30-40 godini kato sa pulni sled rajdaniq i gluposti kakvo ? Pove4eto maiki ne sa fidanki suglasete se! sumnqvam se 4e i na avtora e 40-50-55 kg! I kakvo ? ba6ta ti da se razvede s neq ? maika ti da e 4ubaka ??? maika ti da se poti kato svinq ??? Se edno nqma hurbavi mom4eta.Nie momi4etata pa ne obi4ame hurbavi mom4eta a sum sigurna 4e ti ne si puk i nai golemiq borec! 1-izglejdat kato geiove,2-ne mogat da si za6titat priqtelkata,sedqt v drehi kato 4uval s kartofi i t.n. ! Na takiva kato vas kompleksari ..... nz kvo moga da kaja !
debelite momi4eta nemogat da mislqt za lubow te samo za hrana mislqt![]()
![]()
ne e to4no taka de ama 6tom kazva6Първоначално написано от maini4ka_sladka
![]()
Вижте сега там е проблема че като кажеш дебела жена всички си пребставят това - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...%3Disch&itbs=1 !!
НО има и красиви дебеланки!Когато кажеш дебеланкаа всички си предатавят неподържана ии на всичкото отгоре и грозна в лицено жена! Но не е така ема много дебеланки които са красиви и подържани въпреки по-едрите си форми на тялото!
Къде я намерихте тая стара тема, бе![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ОМГ ! Не разбирам защо понякога хората се подиграват на по-пълничките момичета?Все едно те са искали да са такива.Виждала съм толкова много готини момчета да ходят с по-пълнички момичета.Е,кво?Те не са искали да са такива..Имам една моя приятелка,която е по-пълничка...И много хора и се подиграват и на мен ми става жал и я защитавам.Просто,момичето не е искало да е такова! : )) Никой не е ПЕРФЕКТЕН!Апф..По-тъпа тема не можахте да направите. ;хх
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
Големи сте археолози. Стара тема, мн латиници има... Лок.