Начи аз съм на 14 год. и съм сладка в лице,но от многото спорт като дете(състезателно плуване) имам мн широки рамене,затова изглеждам по-добре на повече килограми!В 5ти клас преживях голям ужас и качих ужасно мн килограми.Класа ми ме изтормози---->психически травми.Сега вече почти нямам кг за сваляне и се чувствам по-добре,но хората от предишния ми клас все още ме обиждат за тези килограми!Идеята ми ,дечковци такива,е ченагласата ви е хипер тъпа и предполагам че е провокирана от някакви лоши преживявания с дебели момичета!!Това за хигиената не е вярно,или поне не съвсем!Ако момичето е в депресия заради такива кретени,може и да не и е до това,нали?!Може би иска само да избяга от погледите и обидите?И все пак седя до момиче,което е просто копие на плоско и леко грозно барби,пръска се със всевъзможни дезеодоранти и все пак мирише на кон,сиг. защото има проблеми с потта!Това не зависи от килограмите,защото тя е 50,5 на 170см!Спрете се вече с тази тема със гаджетата,защото съм имала гаджета,които са изглеждали като фотомодели+тва са били умни и добри,а единствения път,когато се подведох по външност момчето се оказа наркоман и даже се опита да ме бие!