.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Най-добре отиди на дерматолог, зависи от кожата и от вида на акнето.. Относно бирената мая, пила съм и не ми помогна.. и наистина се качват кг от нея.. На мен много ми помогна "Имекс". Едно като кремче, струва около 6лв.Но не трябва да се ползва повече от 2 месеца защото спира да действа.. Но пак казвам.. зависи от кожата и от акнето..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dafi`
    Най-добре отиди на дерматолог, зависи от кожата и от вида на акнето.. Относно бирената мая, пила съм и не ми помогна.. и наистина се качват кг от нея.. На мен много ми помогна "Имекс". Едно като кремче, струва около 6лв.Но не трябва да се ползва повече от 2 месеца защото спира да действа.. Но пак казвам.. зависи от кожата и от акнето..
    imex naistina deistva oba4e men mn me drazne6e za6toto kato go sloja izglejdah nqkva mazna,no ne pomaga pove4e ot zineryta.aa po-gore nqkoi napisa 4e zineryt ne maha belezite.mi da taka e,oba4e gledah v bro6urata na avon nqkvo krem4e kudeto premahva belezite za 3dena ili ne6to ot sorta.pointeresuvai se,aa neznam dali maha pupkite kudeto sa kato rani za6toto moite ne bqha takiva.popitai v aptekata ama nedei da gi 4opli6 za6toto stava po-zle,a i ostavat belezi (koeto e kofti)

Възможно е !
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    mila ne se trevoji,idi v aptekata vzemi si lavandulov spirt.izpolzvai go redovno i skoro shte se opravish si4ki go imame tozi problem s papkite i akneto

Град
    Бургас
    До скоро взимах бирена мая.На мен ми помогна

Взимам само бира...
    we give it all.

Бирената мая по принцип е полезна за много неща... Хубаво е да се пие..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Ами ако искаш си купи-ако не ти помогне,със сигурност няма да ти навреди,тва са витамини все пак.От тях не се мре :P
    Аз съм пила,ама не заради проблемна кожа,а защото ми падаше косата и то зверски.Ами не видях да има ефект върху косопада ми,за кожата може и да помага.Ама трябва да се пие дълго време,не една опаковка и до тук.Вземи си Zynerit,това вече помага и резултатите са видими.

mda pomaga,no poradi sudurjanieto na witamin b i b12 w tabletkite ima weroqtnost ot pylneene:)

Град
    Градът на скучаещите милионери
    При мене бирената мая помогна...обаче много се дебелее от нея.
    Бирена мая + Акне аут много помагат.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Да, помага!

JUST DANCE!!

Мн е добра,пробвай,има ефект,пие се по 2 таблетки,3 пъти на ден,като свърши една средно голяма опаковка,се прави две седмици почивка и после пак една такава опаковка.Казвам го от личен опит(в момента тва праа).Успехчета !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си