- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към нежната част от форум:
Къде обичата най-много да ви свършват?
И обичате ли да гълтате сперма или плюете?
темата е сериозна,имам за задача да направя такова проучване,благодаря предварително на отзовалите се!!!
Много обичам по дупето, много яко се усеща и е много топло и възбуждащо.И да, гълтам, да изплюя ми се струва глупаво и обидно за мъжа.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
az sa6to obi4am da galtam...a kade da se prazni.mi nai ve4e po gardite...
И на мен така ми се вижда, пък и съм сигурна, че няма да му стане приятно ако почна да плюя, а и не ми е неприятно да гълтам, така, че няма проблеми.Първоначално написано от `Death`Whore``
Иначе обичам да свършва на коремчето ми.
И аз обичам да ми сваршва на дупето.не обичам да гълтам/просто не ми е приятно/.Също така ми харесва да ми сваршва м/у гърдите ми!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Sorry за спама ама си търся приятелка ,която гълта .
нищо ве спами си аз лично вече свикнахПървоначално написано от lost_boy
![]()
П.С.пич търсиш на погрешното място![]()
Ееее вие сте ебахти яките мацки!Ако говорите истината и сте красиви сте просто перфектните!
Моята обожаваше да ми прави френска и да и се изпразвам на гърдите,но за гълтане и дума неможеше да става(е само жеднъж ама беше пийнала)
Мацки уникални сте(стига и да сте привлекателни)
Nai-gotino e da ti svar6i na korema ili garditeA ina4e s galtaneto,verno e super obidno ako se izpluete
![]()
Не е обидно защо да е обидно?!
Ако момчето държи на вас едва ли ще ви се разсърди за такива дребни неща не си мислете такива неща![]()
gultam da ,inu4e me kefi da mi se prazni nai mn v usti4kata![]()
Touch me...Kiss me...Fuck me ...LOVE ME!!!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
na dupeto i varhu gorem4eto...ina4e za galtaneto o6te ne sam probvala :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ми най-яко ми е на гърдите, на дупето или корема...и не не гълтам щото ми става гадно и ше се издрайфам...и изобщо не мисля ,че е обидно ...кфо вие да не сте си някфи чужди ,че такива неща да ви обиждат...личен избор.На моя човек изобщо не му става неприятно или тъпо за тфа ,че го изплювам. ае![]()
като си фана некое яко гадже,обещавам да ви кажа!!! [-o<
Най обичам да гълтам и предпочитам там да свършва.
Не ми е неприятно да гълтам, а пък и ми е някво тъпо да почна да се храча и да плюя..![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Обичам да гълтам,както обичам да свършва вътре в мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na korema
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Да гълтам без да плюя.Хресва ми да ми се празни на коремчето или на лицето
![]()
gadna rabota e tva da ti se prazni v ustata ne sam probvala no ne iskam bahtiii![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!