- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отново темата за двъвките.
Правя нова тема за дъвките. ТОЗИ ПЪТ НЕ МОЖЕТЕ ДА я изтриете! Гарантирам ви гоКажете кои са предпочитаните ви дъвки, какви харесвате ?
Кхххмммм, искам да наблегна за недоволството си, че ми заключиха темата, защото по никакви параграфи това не е нормално!!! Т.11 казва : ''11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
Подобни, теми или мнения, ще бъдат модерирвани или премахвани, по преценка на модераторите''. Смея да твърдя, че темата ми е АБСОЛЮТНО сериозна и не знам какво не такова намерихте в нея!? ДЪРЖА да не се заключва ТАЗИ. Защото мога да ви накажа за дързостта, модераторчета, имам правата да го сторя! Няма да го обръщам на такава тема, тук нека всеки каже КОЯ е любимата му дъвка! И поне следващия път, като ме питат коя ми е любимата тема, ще му се изсмея, защото ''въпроса ми е несериозен''![]()
![]()
![]()
orbitrqdko sini4kite winterfresh
\
/
Mхм по-специално Orbit Winterfresh .
Айде да ти дойда в ТВОЯ форум и да напускам флууди колкото щеш и да видиме дали НЯМА ДА МИ ГИ ИЗТРИЕШ.Да ме извиняват модовете,ама си тъпа като на баба ми цървула.![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
неуморна си, а?![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
е кво толкова бе, вземете кажете на кви дъвки се кефите.
Аз, всеки път, си купувам една и съща - розова орбит![]()
детска! ама оранжевата, червената и жълтата (и другите) не ме кефят. Розовата ми харесва мулти най-много![]()
и едно време бех луднала по "ШОК", ама вече им отмина модатахъх.>);0
Първоначално написано от anastacia89
Ъъъъ... баба ти тъпи цървули ли носи?![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Много обичам лентичките на орбит светло сините и зелените. Орбит Уайт жълтите също са хубави, а и хуба-Бубата също![]()
Предпочитам лентички,не дражеНай-ми харесва Орбит-тъмно синя.