- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- opiniaha me 3-ma metalisti na koncerta na Georg Maikal
az s1n na 9 godinki i edni besni metali me nakataha v parka Svoboda na lokomotiv pri koncerta i mne pomnq ama me karaha da im pacite pipam i lapam.
pomooooo6t!!!
WOW ваще знаят лиПотърси помощ от психолог или нещо такова или там в службата за защита на детето щтото тук никво компетентно мнение и разбиране няма да наметиш!
ПП: Тва е при положение, че темата не е поредната ебавка...![]()
Абсурд! Ако бяха наистина метъли, нямаше да ти се размине само с опипване.Първоначално написано от deniza1998
![]()
![]()
Вероятно си се надрусал(а) с лепило и си съчиняваш.
За домашно си размърдай неврончетата в овчата кратуна и помисли - какво ще правят метъли на концерт на Дж. Майкъл?
Първоначално написано от deniza1998
![]()
![]()
АхАХахХАХАХахахахахах я се скрий някъде ве...божее стига се ебавахте така че тука почнаха да ви верват
![]()
П.С.лелее колко ми се иска да я делна тая тема ама няма как...ще чакаме модовете![]()
Не и трябва психолог а психиатър щото тряя да имаш много болен мозък да измислиш такава простотия![]()
т.11 от ПРАВИЛНИКА![]()
малоумната koalkа тая тема може да я сметне за редовнаПървоначално написано от Unknown-19
нали и знаете субективизма на тая патка хахахахаха![]()
![]()
![]()
AWE pi4 6om sa bili metali 6to si jiv be a edin moi fr metal vika 4e ako hvanat nekoi 6e go prebiqt ti si lapal 4u6leta![]()
![]()
PROSTO TE EBAL AZIS AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXA I AKO E ISTINA KAJI KVO PRAVI![]()
![]()
![]()
TREA SI EGATI IDIOTA ZA DA NAPI6E5 TVA I KAK SA TE ....... KATO IMA6E PONE 1000 POLICAQ
Хахахах метали на концерт на George Michael - Няма такъв филм,мила мояДругият път като решиш да си съчиняваш някоя историйка гледай да е логически свързана...тогава ние ще се направим,че разбираме "сериозният ти ПРОБЛЕМ"
радвам се.
Ако ти е харесало звънни да повториме...
Мислете малко преди да пишете глупави теми.
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!