.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Град
    gabrovo

Koga vruzkata e nai hubava

hora iakm va6eto mnenie)))))))kajete koga vruzkata vi be6e nai hubava i se 4uvstavhte dobre s priqtelq/kata si????/V na4aloto ili v sredata a za6to ne i v kraq))abe napravo kajete koga vruzkata e nai hubava i kakvo q pravi takava))
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

В началото тръпката и сладките погледи

Ами мисля че в началото ама ако има страст, може и през цялото време да е хубаво

Винаги е хубава.Но когато опознаеш човека(май средата му викате), и знаеш, че държи на теб, имаш някаква сигурност и се стремите да се радвате идин на друг и един друг.Прекрасни моменти на сродни души!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    за мен честно казано най-хубавата част от отношенията между двама души са още съвсем в началото - флирта. когато никой не знае нищо за другия, когато и чувствата са неизвестни, когато тръпката е на макст просто защото не си наясно дали той/тя изпитва същото като теб... самия процес на флирта, сладките намеци, невинните погледи, случайното докосване на ръката... не мога да си сравня с нищо
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен Аватара на koalka
    За мен сега връзката ми е най-хубава.Просто се обичаме.

Супер фен Аватара на maybelline
    Връзката е най-хубава когато двамата се обичат истински(и това може да продължи както няколко дни,така и вечно).Тогава независимо на кой етап в отношенията си са,всичко е прекрасно!

Мега фен
    Град
    SF
    Хм.. ами в на4алото е най-хубава от гледна то4ка на това, 4е тепърва се опознавате ( във всякакъв смисъл), но аз ли4но не мога да кажа, 4е в някакъв момент ми е било най-хубаво, а сега не.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако наистина се обичате всеки споделен момент ще е най- хубавата част.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    София
    В началото. Но ако се обичате истински и запазите тръпката, това "начало" може да е вечно....моето , например, е вече 8 месеца, тръпката, страстта, интереса са като в първите дни, но има и едни много по-сериозни взаимотношения...абе комплексно е
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен
    Много ясно,че в началото всяка връзка е най-хубава...Към края е рядкост.А в средата има и караници
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Кога е била най-хубава ... всеки миг, когато съм бил с нея, винаги, нон-стоп, всяка секунда ...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Za men poslednata mi vryzka beshe nai-hubava v nachaloto.Napravo beshe kato v prikazka Mili dumi,celuvchici,pregrydki i nai-hubava beshe trypkata.Takiva momenti ne se zabravqt.Imenno zaradi tezi momenti se usmihvam sega...prosto se radvam 4e te se slu4iha.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

В началото, в средата, сега винаги съм го обичала и винаги ми е било хубаво да съм до него и съм се чувствала щастлива.Ноо друга беше тръпката в началото, бяхме неизвестни един за друг, флирта ала бала, тръпката в началото си остава само в началото.Но и сега съм много щастлива с него.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Супер фен
    Ако се обичат,винаги биха си прекарвали добре !

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    po sqko vreme! v edna vrazka vinagi ima i dobri i lo6i momenti .vajnoto e da ne se davame na lo6ite ....ima li lubov vinagi m e hubavo. a ina4e sega6nata mi vrazkja e bila nai ospe6na i nai istinsaka , opredeleno s nai mn 4ustva
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    В началото,защото краят също беше в началото!

^^puh4e^^
    Guest
    The first kiss.....ili na4aloto ( ama ve4e malko p seriozno)

Голям фен
    Град
    София
    С бившото ми гадже най-хубаво беше...ами винаги беше хубаво =) В началото, докато все още флиртувахме; по средата, когато имаше много тръпка, но имаше и по-сериозни чувства, привързаност и постоянно, неспирно желание да се видим; дори и накрая, когато чувствата ни бяха охладнели, но пък не се карахме и пак ни беше забавно, въпреки липсата на тръпка.

Супер фен Аватара на Barbie
    Ние май имахме повече от едно начало... Естествено, има известно очарование в това да си несигурен, да не знаеш той какво си мисли и така нататък, но на мен това ми действаше зле на нервите. Пък и нищо никога не е сигурно - още утре може да му щукне нещо. Най-добре се чувствам в моментите, в които наистина съм сигурна в него... Но така или иначе, връзката ми винаги ме прави щастлива. Не смятам, че преди някой друг месец съм била по-доволна, отколкото съм сега. Напротив, обичам го така, както в първия момент, в който осъзнах какво изпитвам...и се радвам, че момчето ми е до мен.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    v nachaloto

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ми в средата май тогава най-хубаво се познавате и най-добре знаете кой на какво 6те се издразни,на какво ще се зарадва....сладко е

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми да може да се каже че съм сагласен с ПОЛА ама..ддз малк тупо среда..че те зн ли че ще има краи...разбирам да са си избрали дата да скъсат ок..ама ддз ако след скъсването се направи разносметка да..в средата,,!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

В началото беше най -интересно, още леко загадъчно, не се познавахме добре. Чувствах се преизпълнена със страст и емоции , беше по - вълнуващо. Не се караш с приятеля,нищо не ти прай лошо впечатление......Предполагам всеки знае чувството на новата връзка...

Град
    bulgaria
    Много ясно,че в началото всяка връзка е най-хубава...Към края е рядкост.А в средата има и караници Wink

da we za teb moje bi e qsno,ne za vs e taka.Moite nai-hubavi momenti zapo4naha kogato trugnahme,produljavat i do dnes.Prez cqloto vreme otkakto sme zaedno izjivqvame nai-prekrasnite migove...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си