- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писал ли е някой на "Море от любов"
Седях и си мислех дали някой от вас е писал на това предаване...ако да какъв беше повода и какво стана?![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ако се наложи ще пишеш ли ?Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ще пиша,естествено.Първоначално написано от Triple-H
Тва момиче е прекалено влюбено =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от koalka
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
As as li4no ne sam,no edna (Mnogo blizka) priqtelka be6e pisala,za6toto bqha s priqtelq si na raba i edva se ponasqha (no sa6tevremenno i se obi4aha mnogo) i iska6e da go iznenada priqtno. NO ot predavaneto ne i otgovoriha i tq si ostana s iskaneto....![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Абе и аз още не съм, ама винаги има 1-ви път![]()
ami ne sym vse oshte no i az bih pisala shtom e za lubim 4ovek
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
Абе що се излагате бе? Това е най-идиотското предаване. Как не я е срам тая г-жа Н. Симеонова да трупа слава и дивиденти на гърба на нещастието на хората? А онея дето участват в предаването или са решили да участват, абе я се осъзнайте бе ей. Не се излагайте. Според мене всеки поне средно интелигентен и зрял човек е в състояние да си уреди взаимоотношенията с партньора и без намесата на телевизията. Дай му на народа Хляб и зрелище, знаете ли я тази поговорка? Случайно гледах последното предаване и съм просто възмутен. Един час ни занимаваха с някакъв циганин затворник и неговата бивша любов, доста симпатична и умна циганка, която на мен ми направи много добро впечатление. То не бяха сълзи, ревове, закани за убийство от страна на пандизчията, драма и т.н. Предположих обаче, че онези двамата май бяха студенти от НАТФИЗ. Просто резил.
И сега по темата. Познавам три момичета който са били героини в това кретенско предаване, чието име не искам да кажа за да не му правя реклама. Това което ме учуди е, че и трите споделиха, че в него наистина няма нищо нагласено. Даже героите нямало как да се видят преди ефира, влизали от различни места и т.н. И тримата които се допитаха до това предаване за да се опитат да си върнат изгубените завинаги половинки бяха меко казано много простовати личности. Единя твърдеше, че е DJ /а не знаеше какво е cue и bpm/ и има 1 000 000 диска. /за сравнение един апартамент не може да се напълни с толкова дискове, а Яската Петров имаше само 2000 преди да проникнат у тях, но това е друга тема./
Другия не можеше да се задържи на работа повече от две седмици, пропиваше всичките пари които има и приятелката му едвам го е издържала навремето с нейната добре платена за тогава работа, когато са били заедно. Третият пък побийваше редовно обекта на любов преди и след предаването в което отиде да реве, да разправя колко съжалява и да се излага пред цяла България. Добре, че след него това момиче срещна един доста по-възрастен човек и след поредния случай на насилие, “чичкото” му строши тъпата глава.Евалата, нещастникът го беше страх да излиза в квартала няколко месеца след това.
Така, че аз бих Ви посъветвал въобще да не стигате до това предаване. Забелязъл съм, че е белег на култура, зрялост и добро възпитание когато имаш проблеми с партньора това да не става достояние на никои и да разрешите проблема трезво на 4 очи. Всичките интелигентни двойки които познавам го правят така. Даже веднъж никой не подозираше, че моите приятели Б и Е са се разделили. Не ходете да хленчите пред цяла България, защото хората които ще Ви влезнат в положението ще бъдат много малко. Повечето ще въздъхнат с облекчение и ще си кажат, “О явно такива неща не се случват само на мен.” Ще бъдат щастливи, че не са единствени в страданията си.
Надявам се и други хора от тук да са на моето мнение!
Айде и със здраве!!!
Не съм,а и нямам никакво намерение да пиша
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
донякъде съм съгласна с vladi81- когато имаш проблем не е нужно да занимаваш всички с това.. има си и други начини..да отидеш и да говориш с човека..като стане-стане,като не- ами че не е единствения човек на тоя свят..нещата не се оправят след като си притиснат пред цяла България и от един/една ревящи пред тебе бивши...И тъй като в нашата страна доста хора си мислят,че живота е като сапунка-щом си се разкаял- всичко ти е простено, все ще има някой който да те нарече
куч*а
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
хахахахаха............да,писахме целия клас с помощта на една учителка,искахме да изненадаме госпожата,която ни преподаваше от 1 до 4 клас,според мен тва беше много тъпо (не знам защо така реших)
,но както и да е - не ни се обадиха и си остана така
![]()
Не съм писала, но са ми правили "Море от любов"... беше едно от най-ужасните ми преживявания. А тая Наталия Симеонова е по-грозна дори от смъртта![]()
ахаха горката .. подариха ли ти шампоанче ??Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Ооо, да!Първоначално написано от Atika
Дори кучето си не бих изкъпала с тази помия
![]()
това е най-тъпото и ужасно нещо което според мен може да се случи на един човек.. бахти.. като имаш проблеми си ги решавай увас.. грозно е и противно да занимаваш цяла Б-я с твойте си проблеми и да ревеш за някой пред хора?!!?!? че аз ако рева се крия да не ме види никой те ми тръгнали да се излагат по тв.. за мен тфа е пълна простотия и ако някой ми направи такова нещо след това сигурно ще го измъчвам супер мн.. бахти тъпотоята тфа предаване..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Бе не съм писал ама веднъж ши-баният им бус ме подгони бе и добре че са ми здрави крачката та драснах бързо и вазирах. В една уличка се шмукнах прескочих оградата обаче буса пак след мене, аз развивих нечовешка скорост и им се измъкнах.![]()
2т. системно
Не, не съм, но нещо и не ме влече да го направя...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен няма смисъл от това предаване,пред цяла България да си казваш проблемите...Кой го е грижа,малко проблеми и те си имат!Ако искаш прошка от някой,или искаш да му кажеш по някакъв начин,че го обичаш...Та има много други по-хубави начини,от това предаване няма смисъл и никога не бих писала!!!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
И аз съм на мнение ,че ако имаш проблем не трябва да го правиш одостояние пред цяла България и да ставаш за резил.А ако искаш да зарадваш любим човек има къде къде по-оригинални начини![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
като исакте да опрайте нещата с някого-не е начина да му се натрапите с едно предаване дет половин българия ще ви види проблемите
Неподходящ размер на снимка в подпис!