- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
Какво мислите за следният цитат- "Любовта е чувсвто,което да обичаш е велико,да бъдеш обичан е щастие, което никога не съм го изпитал"?
Мисля че е много точно..
Щом така мислиш. Аз съм зает да мисля за това на аватара ти: мъж ли е или жена?Първоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
![]()
stranno mi e 4e moje da ne si go izpital i da go razbira6...6toto v toq citat taka e kazal avtora..i dobre go e opisal..kratko no to4no...tyjno e da ne sa te obi4ali no ubiistveno da ne si obi4al...tova si mislq az.
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Започвам все повече да се убеждавам в рекламата на Спрайт ... дет родителите се питат "Къде сбъркахме?" ...
Не съм много съгласна с този цитат...но за това:
съм много съгласна....
Щом така мислиш. Аз съм зает да мисля за това на аватара ти: мъж ли е или жена?
zaboga avtora da si namali typiq avatar i moderatorite kade ste be ne vijdateli
No matter where you go, there they are...
_crazy_baby_, ако обичаш не се изказвай неподготвена.Съобщили сме на админите, защото можем само това да направим и от тук нататък са те.
А относно темата-правилно е за хора, които не са изпитали любовта.
Абе и мисълта ми беше друга, тоест ако този човек знае че го обичаш, да извлича само полза от теб,а пред очите ти едва ли не да се "сношава" с други лица, много е болно...направо ми идва да се хвърля от терасата!
Да, сигурно е гадно, но човек не си избира за кой да се влюбва.Просто се случва.За това трябва човек да се опита да забрави дадения човек.
пореееееедната тъпня
изтъркано като гъз на тираджия
po dobre nidei sa farlq otnikade-nqq smisal...i predi sam ti kazvala!spox![]()
дам...ама то толкова подло и нагло става, че да ги хванеш двамата и да ги набуташ в задника на Джак(някаква мастия)
толкова съм се изнервил...утре глеай какво става,ако има пак такива неща![]()
![]()
не е много вярно,щото човек,който не е изпитал любовта,не може да знае какво е тя и не може да я определя...тя е нещо съвършено и не може да се опише
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
да, ама е гадно....много гадно като го правят подло и да те дразнят,а ти да можеш да дадеш всичко за този човек!
Това Албена Вулева ли е?Първоначално написано от denislav.92
Мен не ме кефи тая мисъл....пък и е тъпо да говориш за нещо което не си изпитал...за нещо което незнаеш
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Прочете те ми предните постове, за да разберете!
povqrvai znam kolko e kofti oba4e nai-bezboleznenoto re6enie e da povqrva6 4e 4ovek koito ne te ocenqva ne te zaslujava i da go podmine6....6toto vijdam 4e na teb stradanieto ti stiga...zabravi za taq 6ibana istoriq i prodyljavai da tyrsi6 ne6to po-stoinostno...tva e ot mene.
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
ами какво да правя...ще се мъча тук...то по-добре...![]()
любовта е да даваш бе копеле-да изпитваш радост от тва че другия е радостен.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами като немогат да ми отвръщат със същото чувство за какво ми е?!?!?!
начи не е любов към тебе брат
Знам, но поне да не се демонстрира така...да се сношават пред погледа ти с околните![]()
ако обичаш-давай,ако не секса парите и тва е. Мраза 2рия ваиант. Ако е истинска любов ще даваш и ще се оптиаш да го трогнеш с добро или ще се опитап да му покажеш грешката. Ако не исак да разбере край и става гадно. Толко по кратикте отговори че не мисе пише цело есе на тая тема щот я мраза.