- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години изглеждате?
Винаги ми е било интересно - колко години ви дават другите като ви видят за първи път. Подмладяват ли ви или ви състаряват? При мен беше много забавно - като бях на 17 ми даваха 20, а сега е точно обратното /още си ми искат лична карта/. При вас как е? Стараете ли се да изглеждате по-големи или не?
ами другите ще кажат...за мен си изглеждам на колкото съм...
В никъв случай!Стараете ли се да изглеждате по-големи?
В зависимост от облеклото, ми определят различна възраст.
Помня, че само веднъж ми бяха познали набора и годините.
По-често ми дават 92-93 набор![]()
Бтв това за мен е комплимент, защото по-малките са по-сладки и всички ги харесватХах.
Веднъж ми дадоха 87 набор. Ей, щях да припадна.![]()
Пък и физиономията ми е детска.
Иначе съм 90.
Kakto kaza cherinka,zawisi ot oblekloto
Na men mi dawat pone 18 godini,tyz godina i abiturentka me izkaraha,a az sum edwa 10 klasAma pri men ... fizionomiqta mi ne e koi znai kolko detska,a i sum wisoka i stroina :P haha
![]()
Аз съм в 11 клас,но много хора ми дават най-много 8-9клас.Не се старая да изглеждам голяма.
Ебаси 14 години в тоя форум
Когато бях под 18 никога не са ми искали карта - нито веднъж. Но щом станах на 19 за пръв път ми поискаха карта. А момичето с мене беше на 17...мани мани![]()
на 10 ?Първоначално написано от o.c.
![]()
Мен са ме изкарвали и по-малка и по-голяма с разлика от 2-3-4 години....
Тия от мойто даскало 9кл сички изглеждат поне на 25
Уф дават ми около 16 тези които ме виждат за 1ви път. Пък съм на 19.![]()
Само заради пиърсингите ми дават 18.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ми аз съм на 19, но не изглеждам на повече от 17, а сега с къса коса ми казаха, че изглеждам на 16
![]()
ами сега съм на 17...като бях на 15 ме бъркаха с 13 годишениначе сега ме бъркат понякога за 16 годишен..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ми според мен си изглеждам на годините (16), но почти всички като ме видят ме питат в кой университет уча, а вежнъж и къде работя![]()
В 8 клас ме питаха дали съм карал казарма.
Инъче...не предполагат, но им висват ченетата като се похваля на колко годинки съм. И постоянно натяквам че всички са чички и лелки и се водят с деца
Веднъж като отивах на козметик и ме питаха дали съм абитуриентка, а ведъж шофьора на маршрутката ми каза "малко детенце"и аз незнам вече какво да мисля, казвали са ми че изглеждам малко по-голяма, ама всеки път като погледна съученичките ми с тия големи деколтета и високи обувки и се чувствам малко детенце
Не се старая да изглеждам по-голяма. Всички ми увеличават около 3 години.![]()
Дават ми поне 16... Не се старая да изглеждам по-голям щот тъй и тъй веднъж отворя ли си устата, и заблудата се разваля
Иначе, познавам един пич, дето е девети клас, на 16 начи, дето го питат какво работи... Той: "Малък съм още", те: "Ааа, студент, значи?"![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Хм..ами аз не помня да са ми давали повече или по-малко...![]()
хъхъ..
бърснат изглеждам по-дечковски, с брада съм удрял 30-ака![]()
Дават ми около 16-17 години, а аз карам 19![]()
И аз съм така и се радвам, за което, защото тези момичета, които сега изглеждат на по 25 на 30 ще изглеждат ужасно. Но те това въобще не го осъзнават и допълнително се състаряват.Първоначално написано от anastacia89
Ми мен горе-долу уцелват, понякога ми дават малко повече (около 20).![]()
По-малка с 2-3-4 години ме изкарват. Винаги.
Saatana vittu perkele hate crew!
Всеки различно. Някои казват, че изглеждам по - голяма, а други, че си изглеждам точно за годините.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)