.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Guest
    poznato.i az imam 4uvstvoto 4e sum samo edni cici i 4e vs samo tova vijdat i ni6to dr koeot e gadno za6toto ima 4ovek na koito mn durja i mi se iska da ne iska samo da me 4uka. kakto i da e .sega za teb-tezi godini ne sa tolkova mn stiga da se izqsnite kakvo to4no iska vs ot vas. tiq vno iksa6 vruzka. ami toi?ako iska samo sex togava ili ne se navivai ili ne vlagai 4uvstva. vseki slu4ai pone se izqsnete da ne ste si surditi

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    poznato.i az imam 4uvstvoto 4e sum samo edni cici i 4e vs samo tova vijdat i ni6to dr koeot e gadno za6toto ima 4ovek na koito mn durja i mi se iska da ne iska samo da me 4uka.
    И аз по едно време си мислех,че всички ми се кефят,щото съм по-надута в областта на гърдите. В един момент едно приятелче ми изясни,че когато се запознал с мене,целта му е била да ме ебне,обаче после съм се оказала голям пич и почнал да ми с кефи не заради циците,а заради самата мене си.Така че не всички гледат само в гърдите,важно е да разбиеш впечатлението,че си само едни "ЦИЦИ" и нищо повече

lelel
    Guest
    abe momi4e kak moje v 8 klas da bqga6 ot mom4e koeto iska da se zapoznae stebe pri polojenie 4e ti haresva--TUPOOOO
    kak moje da ne se dose6ta6 4e na toq bastun nqma po tupa macka ot tebe koqto da mu pusne,poneje mu se ebe ot meseci idva i v skapano daskalo za da te vidi i da te pokani U TQH
    vse poe4e po4vam da se ubejdavam 4e nqmate mozukk v tiq pretrufani ot grim glavi ccccc

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ммммм начи имаш страшни цици което не е зле пък той щом е в 12 клас и се заглежа по осмокласнички наче е нещо психично болен
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Guest
    Abe hora v koi svqt jiveeem savsem normalno e momiche na neinata vyzrast da hodi s momche v 12 klas az bqh na tolkova kogato trygnah s priqtelq si i oshte sme zaedno, e normalno e da si poiska sled vreme se pak e na 19,20!Malkata ne gi slushai az mislq che opredeleno momcheto ima neshto kam teb i ne vijda samo v teb cici zashtoto ako e tolkova hubav moje da si nameri sumati za ebane i nqma da gleda edno lape kakto se izrazqvat vs opitai no ne vlagai chuvstva dokato ne razberesh kakvo iska naistina ot teb!A otnosno kak ti si postypila ne se syrdi malko lapeshki... no chovek se uchi ot greshkite si uspehhh i probvai nishto ne gubish! stiskam palci milichka!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Към Авторката - от мнението ти става ясно, че те е страх и не искаш да се занимаваш с него.Ами тогава недей!
    хъхъ..

SeduCation
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lelel
    abe momi4e kak moje v 8 klas da bqga6 ot mom4e koeto iska da se zapoznae stebe pri polojenie 4e ti haresva--TUPOOOO
    kak moje da ne se dose6ta6 4e na toq bastun nqma po tupa macka ot tebe koqto da mu pusne,poneje mu se ebe ot meseci idva i v skapano daskalo za da te vidi i da te pokani U TQH
    vse poe4e po4vam da se ubejdavam 4e nqmate mozukk v tiq pretrufani ot grim glavi ccccc
    Mne sam saglasna.Ima si i takiva sramejlivi momi4eta,+tova tq e 8 klas a toi 12 spored men e normalno pri takava razlika v god. da se pritesnqva momi4eto.A tfa za cicite...pfff vii da ne si mislite 4e 6te svar6i u4ili6te i pri tolkova mn momi4eta v cql grad seki den 6te idva v daskalo za tebe. Molq ti se sestro mom4eto te e haresalo zdravo!!!Stiskam palci!Pokrii si malko cicite i bqgai da go cuni6 Sledi povedenieto my i tka nai dobre 6te razbere6 kakfo 6te stava!

Ами тои наистина иска само да те изчука,защото говори само за твоите цици...нищо не е казал за самата теб...тои не те обича,дори не те познава,а просто е привлечен от бюста ти...така да се каже...ако му се дадеш тои ще т чука и после ще те остави и ще си търси нова будала...не се връзваи. [/i][/b]

Град
    bulgaria
    moito i4no mnenie,4e se durji6 kato pulno bebe.Nqma dr da ti kazvam,te ve4e sa ti obqsnili pove4eto

Град
    Milano , Italy
    Ако искаш да те наебе .. отиваш и готово , пък ако не -> биеш му шута ... кое толкова има да му мислиш ?!
    Аз съм отляво на аватара ! : )

yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Totally`Erected
    Ако искаш да те наебе .. отиваш и готово , пък ако не -> биеш му шута ... кое толкова има да му мислиш ?!
    Хахахах е как ще му бие шута при положение,че е влюбена в него. То на нея да не би да й е само за ебането ??

Град
    Milano , Italy
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Хахахах е как ще му бие шута при положение,че е влюбена в него. То на нея да не би да й е само за ебането ??

Ми тои иска само да я наебе и ще я остави , а тя иска нещо повече ... следователно както казах , ако иска само да се наебат .. да се наебат , но ако очаква нещо повече от едно ебане .. да му бие шута
    Аз съм отляво на аватара ! : )

yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl

Ми тои иска само да я наебе и ще я остави , а тя иска нещо повече ... следователно както казах , ако иска само да се наебат .. да се наебат , но ако очаква нещо повече от едно ебане .. да му бие шута
    Моооожеееее .... и да си прав

И аз съм осми клас, и аз имам големи ц*** и нем само за това ме викат "батковците" и съучениците ми. Аз им се хила и ги заяждам- какво друго да направя?! Ако не искаш да си секс играчка прави се, че той не съществува, ако искаш да го променяш- успех, ама едва ли ще стане нещо. А по въпроса ти- попринцип 5 години си е добра разлика, най-добрата ми приятелка има 9 год. разлика с гаджето си, а една друга цели 15 (това си е извратено)!
    "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"

Я прати снимка на циците си.

На мен ми е интересно как така никой от вас не допусна възможността той да се базика с нея.
    Вярно -идва всеки ден в училище ден в очакване Светлито да избяга от него. Що за зрял мъж би се държал така-това е поведение типично за моята възраст.
    Незнам дали той те харесва,но и ти няма да разбереш преди да почнеш да се държиш като зряло момиче- на 15 си,на тази възраст,ако не друго поне можеш да свързваш думичките в изречение! Стегни се малко и отиди да говориш с него. По-добре да те свързва с притежаван интелект,отколкото с гръдната ти обиколка.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

За какво й е интелект като има големи цици ?

Цитирай Първоначално написано от voinika
    За какво й е интелект като има големи цици ?
    Защото в днешно време всеки откачен с пари може да си направи! Даже и ти ! А интелекта не се купува с пари, нещо повече- трябва ти, за да ПЕЧЕЛИШ пари! Умните хора въртят света, не "надарените" в това отошение. Интелекта трябва не само на нея, на теб или на мен- всеки трябва да се стреми към върха.

Guest
    ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ! ТЯ ИМА ГОЛЕМИ ЦИИИИЦИИИИ ! Защо й е да си прави с пари като си ги има! Имаш цици нямаш проблем, нямаш цици имаш проблем.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ! ТЯ ИМА ГОЛЕМИ ЦИИИИЦИИИИ ! Защо й е да си прави с пари като си ги има! Имаш цици нямаш проблем, нямаш цици имаш проблем.
    Ти НЕ ЧЕТЕШ ДОБРЕ! Казвам, че това не е най-важното и че всеки може да ги има- за нея разбрахме! Това не е най-важното и всеки може да го има!!!!!!!!

Най-важното не са парите! Циците са по-важни, защото с тях могат да се печелят пари като даваш да ти ги мачкат и лапат.

Най-важното не са парите! Циците са по-важни, защото с тях могат да се печелят пари като даваш да ти ги мачкат и лапат.
    Не исках да кажа, че парите са най-важни, но и ти така го изкара. Не всички жени биха ти дали да им мачкаш и лапаш циците дори за пари! Това момиче най-малко!
    П.П.- Извинявам се за спама!

em spored men iska samo da ta prekara i tolkova koeto e mn kofti

Голям фен
    Град
    Хахаха пожелавам ти някой ден да имаш жена без капка мозък,но с гооооллеееемиии цици увиснали до пъпа...хаха да видим дали такива цици ще ги мачкаш и лапаш

Голям фен
    Град
    Хахаха пожелавам ти някой ден да имаш жена без капка мозък,но с гооооллеееемиии цици увиснали до пъпа...хаха да видим дали такива цици ще ги мачкаш и лапаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си