- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Готин,но срамежлив...
Момичета кажете са,лошо ли е когато някое мн готино мом4е,което вие харесвате е срамежливо,може ли срамежливо момче да спечели сърцето на някоя,моля ми кажете ми,мн момичета са ми казвали че съм мн готин ама и мн срамежлив и не знам как да го тълкувам това...
ми не те познавам ама ... ако се готин що си срамижлив ?
иначе аз по принцип си падам повече по срамежливите. Мн са сладки като заекват или се изчервяват![]()
абе, как ще е лошо.и що пък като е готин,не може да е срамежлив ?
маи аз съм назад пак ...
мисля, че няма значение дали си срамежлив или не, даже е сладко. предполагам с времето се преодолява .
Naprotiv mnogo si e dobre daje![]()
The really great person is the person who makes everybody feel great!
Ако не демонстрираш самоувереност няма да привлечеш качествено момиче.
Никой не се кефи на безгръбначни.
Няма нищо лошо!Какво като си срамежлив??2Това иэобщо няма да ти попречи да си хванеш приятелка.Но като цяло(не само эа пред момичетата) е по-добре эа теб да не го демонстрираш много,много.Ама не се спичай-не е болка эа умиране![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Точно така е. Трябва да демонстрираш повече самоувереност, за да се харесваш на момичетата. А щом си готин (както казваш), значи не би трябвало да имаш проблем. Направи някой пазарлък, купи си нови дрешки, барни се тук там и нещата ще се пооправят.Първоначално написано от Няк'къв Гост
![]()
Като се погледнеш в огледалото сам можеш да прецениш дали си готин или не .... и други фактори - знаеш. Човекът, който знае, че физически е привлекателен, той не е особено срамежлив, а това му вдъхва увереност, особено що се отнася до противоположния пол.
Жените харесват решителни мъже, които знаят какво представляват и колко "струват",сладки са малките срамежливи девойки, за мъж това не е особено "сладко", малко може, но по-добре да не се забелязва особено![]()
Еми, зависи.Не е много добре, ако момичето също е срамежливо.Но не трябва да чакаме само момчетата да правят всичко, а и ние трябва да полагаме усилия.Все пак защо ние първи да не съберем смелост?Момчето е срамежливо до тогава, до когато не го предразположиш и после се отпуска.При всеки почти е така.
Според мен не е нещо лошо,ако едно момче е срамежливо,даже е сладко!Различните хора,различно го възприемат!Andere Laender,andere Sitten!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ami ni6ty 4e si sramejliv nali sa ti kazali 4e si bil gotin zna4i spored men bi mogyl da spe4eli6 surceto na nqkoe momi4e![]()
Сигурно ти си готин толкова колкото аз мога да играя хек!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Сигурно ти не си к*рва, колкото аз съм ауспух на Москвич.
Walk with me now, fly with me later...
Au ti si golqmo ZLE ve,baxti 4oveka pita za s1vet pa ti sa gavri6 s nego,da ta iba v malkata kurvi4ka na 13 godini bila "fakirka na svirkite" na sfoq 20 godi6en priqtel OMG,ti si kurva s glavno K!!!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
слушай ЕМО пич, ше се опраиш...Първоначално написано от Анонимко
nqma absolutno nikav problem 6tom sa ti kazali 4e si gotina i ne e zaduljitelno da si nqkuv super otvoren!A tva za emoto
po dobre ne probvai!
az nai mnogo obi4am takiva mom4etaaide de se zapoznaem
OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!
ponamirisva na zadqvkaПървоначално написано от lady_kiss
![]()
![]()
това е супер сладко...и изоб6то няма от какво да те е срам..аз се кефя много, когато мом4ето е срамежливи4ко![]()
Може,много ясно!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Различни хора, различни идеалиНа въпроса какво харесват жените, каквото и да се отговори ще бъде вярно, тъй като всяка си има свои собствени представи за това какво точно я привлича у един мъж.
em i az s1m dolu gore t1i