.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Как бихте постъпили Вие в тази ситуация?

Ситуацията е следната : мой приятел, харесваше едно моми4е(обща приятелка). Така се получи, че въпросното момиче се целуна с мен и приятелят ми стана свидетел на това. Той беше загатнал, че има симпатии към момичето и сега се чувствам много гадно. Предателство ли е това???

Повече от фен
    Ами всеки би реагирал по-различен начин в такава ситуация,но той първоначално ще го сметне за предателство ... но все пак е имала много по-сложни случай,така че спокойно..

ako ti si znael za teq simpatii,edvali e bilo mn priqtno
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Град
    Sofia
    Предателство ли е че момичето е избрала теб!
    Какво да ти кажа ако ти е истински приятел не би следвало да ти се разсърди , защото гаджета бол , а приятелите са малко в тоя живот.
    В крайна сметка след като я е харесвал какво е направил да я впечатли?!
    Лошото в случая би било само ако ти си провокирал момичето да избере теб пред него при положение че си знаел че той я харесва!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Голям фен
    Абе не ги слушай момичетата в тая ситуация, че при тях като стане така се изпокарват винаги. Ако ти е добър приятел - сядате и говорите - казваш, че ти е кофти, че е станало така, ако трябва ще го оставиш той да се пробва и ако не стане, тогава ти да бъдеш свобеден да си я забиваш. Ако не е някой ревльо ще разбере от мъжка дума

Lestat357
    Guest

Re: Как бихте постъпили Вие в тази ситуация?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ситуацията е следната : мой приятел, харесваше едно моми4е(обща приятелка). Така се получи, че въпросното момиче се целуна с мен и приятелят ми стана свидетел на това. Той беше загатнал, че има симпатии към момичето и сега се чувствам много гадно. Предателство ли е това???
    Предателство ми звучи твърде силно, макар и да не си дал достатъчно информация, все още. Зависи доколко той ти е приятел и доколко те кефи тя, как да ти кажа. Щом си употребил "предателство", предполагам, че той ти е доста добър приятел, а не само познат. В такъв случай - аз със сигурност бих я .... забравил нея, просто. За мен при всички положения едно вярно приятелство между мъже струва десетки пъти повече от връзка с коя да е жена. Да не говорим, че в случая сигурно става въпрос за някоя 15-16 годишна ученичка, която както и да го погледнеш надали си заслужава. Те повечето на толкова още не знаят сърби ли ги, боли ли ги, ако ме разбираш правилно. Преценката е спрямо ситуацията - ако си чак толкова хлътнал по нея, а той ти е по-скоро познат, давай. Лично аз точно в такава ситуация не съм бил, но ми се е случвало преди време гаджето на даден приятел да се опитва яко да ме сваля, а когато скъсаха - директно си ми и направи предложение за... Отказах и въпреки че с този приятел наскоро се скарахаме и се оказа, че съм имал грешно мнение за него доста дълго, аз все така не съжалявам ни най-малко. Дай повече инфо и вземи решението си сам. Тук е малко вероятно да получиш много смислени съвети точно по този въпрос, поне според мен.

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Предателство ли е че момичето е избрала теб!
    Какво да ти кажа ако ти е истински приятел не би следвало да ти се разсърди , защото гаджета бол , а приятелите са малко в тоя живот.
    Че е избрала него не, но че той е продължил нещата от този момент вече може да бъде тълкувано и по този начин. В зависимост от ситуацията, дe - трябва да даде още малко детайли, за да твърдя със сигурност. Ако е истински приятел няма по никакъв начин да покаже, че се е разсърдил, но ще се почуства доста наранен. Което ще се бъде подсилено от факта, че тя излиза не с кой да е, а именно с негов добър приятел, който вероятно вижда доста често и се движат в една компания.

Guest
    Благодаря за изказаните мнения! А за повече детайли, с момчето се познаваме отдавна и сме приятели, не мога да кажа че сме изключително добри, но все пак приятели. Момичето го познавам от 5-6 месеца, аз ги запознах, а той го е виждал 2-3 пъти. Винаги е имало някакви закачки помежду ни, но просто тогава така се получи, че от закачки стана нещо по сериозно. Момичето е на 20, аз я попитах дали изпитва нещо към момчето и може ли да изпита нещо, към моя приятел след което последва отрицателен отговор. Каза ми, че има чувства към мен. Нещатата между нас и без това не могат да продължат, въпросът е за отношенията между мен и момчето. Това е в общи линии!

Ако и двамата я харесвате, нека по-добрия спечели .Може ти да си по-хубав и да те е хареслала . Ако ти е истински приятел , няма да ти се сърди много.Дано да е разумен (твоя приятел)и да не развалите отношенията си, за едно момиче.

Re: Как бихте постъпили Вие в тази ситуация?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В същата ситуация съм изпадал не веднъж . Хубаво момиче те е целунало ... това не е предателство - Ти не си гей нали ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Темата е стара!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми