.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Fliubenata
    Guest

Бъди перверзен...?!?!

Хора как да бъда по-перверзна или по-то4но какво трябва да правя?как да накаарам гаджето ми да е доволно?абе изобщо вие какво разбирате под това едно моми4е да бъде перверзно..??пишете pls

mi dokat pravite seks mu burkai v nusa ili toi f tvoq.. tova e perverzno
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Застани пред огледалото и изпробвай перверзни погледи и мазно облизване! По-тъпа тема гавра не бях чувала! Ей дано някой ден напишат наръчник по перверзнотия, че туко виж наистина някой не знае
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

to otvatre si idva da si perverzen
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

turn+me_
    Guest
    ''BUDI PERVERZEN'' nqma takiva filmi , ili si, ili ne si i nikoi ne moje da ti dade suvet, za6toto, za da si perverzen, trqbva da ima6 NACHINA, a ne zau4eni ne6ta...v smisal, kakto vinagi , ne e vajno kakvo TO4NO pravi6, a KAK go pravish !

Guest

Re: Бъди перверзен...?!?!

Цитирай Първоначално написано от Fliubenata
    Хора как да бъда по-перверзна или по-то4но какво трябва да правя?как да накаарам гаджето ми да е доволно?абе изобщо вие какво разбирате под това едно моми4е да бъде перверзно..??пишете pls
    Хахаха, нека позная malka(ta)_sladuranka, но нерегната? Не, това също е тема по която универсални съвети няма, пък и ти намери къде точно да я пуснеш. Освен като се регнеш да драснеш едно л.с. на nikoletata за основни насоки, друго не виждам какво повече.

Btw, Fiola, не знам в твоя град, в твоя квартал, на твоята улица, в твоята къщичка, в твоята стая... също и в твоите илюзии, че имаш каквато и да било музикална култура как е, но по принцип Linkin Park са нео метъл и алтърнатив като KORN, например!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хахаха, нека позная malka(ta)_sladuranka, но нерегната? Не, това също е тема по която универсални съвети няма, пък и ти намери къде точно да я пуснеш. Освен като се регнеш да драснеш едно л.с. на nikoletata за основни насоки, друго не виждам какво повече.

Btw, Fiola, не знам в твоя град, в твоя квартал, на твоята улица, в твоята къщичка, в твоята стая... също и в твоите илюзии, че имаш каквато и да било музикална култура как е, но по принцип Linkin Park са нео метъл и алтърнатив като KORN, например!
    Huh? Dude какво си мрънкаш там? Не разбирам въобще за какъв LP ми говориш...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Guest

Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Huh? Dude какво си мрънкаш там? Не разбирам въобще за какъв LP ми говориш...
    Виж си отново профила, мила! Май си забравила една глупост, която си написала в едно от полетата там!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    da mu govori6 mursotii da se stimolira6 sama i takiva raboti

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да му кажеш " Искам да ме разцепиш от чукане" ,а после сама да поемеш инициативата. Да го целуваш по цялото тяло, да му пъшкаш на ушето, да го съблечеш, дори да оближеш всеки милиметър от тялото му. И после сама да застанеш в каквато поза искаш ( или любимата му) и да го подканиш да си свърши работата.

Хахахаха, ох, нещо от този сорт.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Перверзността си идва от вътре!!

Глупаци, перверзността означава липса на задръжки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Аз казвам същото , само че описателно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от tin4eto91

dam taka e..naprimer as sam si perverzna
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Napii se shti padnat zadrajkite i shte stanish mnogo barzo perverzna!

Трябва да му лапаш пишката в училище и пред хора.

съгласен. Трябва да ти идва отвътре, трябва да си без граници - да си готов на всичко в името на доброто изкарване...и тогава се получават чудеса
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    mi dokat pravite seks mu burkai v nusa ili toi f tvoq.. tova e perverzno
    tova ne e perverzno tova e leko kazano brutalno

Голям фен
    Това дето каза bungle е най-точно - а аз бих добавил - да си го искаш - аз много се кефя на момичета, които си искат и си го казват - искам да се ебем и готово, това е. Аз съм готов, тя е готова и всичко е ОК. А не да искаш, ама момчето, ако не подхване инициативата всичко да си остане така. В общи линии действаш по-брутално, инициативата да е при теб - бих се изкефил яко да ми каже - искам да се галя пред теб или нещо такова

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    аз много се кефя на момичета, които си искат и си го казват - искам да се е*** и готово, това е. Аз съм готов, тя е готова и всичко е ОК. А не да искаш, ама момчето, ако не подхване инициативата всичко да си остане така.
    Това не е перверзност, а е нормално поведение на зрял човек, който знае какво и с кого иска. За мен жена, която чака приятелят И да поиска секс, има сериозен проблем. Най-вероятно психически. И тя в 99% от случаите не изпитва удоволствие от секса.

Цитирай Първоначално написано от tin4eto91
    напълно съгласна
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    аз много се кефя на момичета, които си искат и си го казват - искам да се е*** и готово, това е. Аз съм готов, тя е готова и всичко е ОК. А не да искаш, ама момчето, ако не подхване инициативата всичко да си остане така.
    Това не е перверзност, а е нормално поведение на зрял човек, който знае какво и с кого иска. За мен жена, която чака приятелят И да поиска секс, има сериозен проблем. Най-вероятно психически. И тя в 99% от случаите не изпитва удоволствие от секса.
    Не ме разбра точно. Имах предвид да си го поиска по начина, по който си написала ти в предишния ти пост, не просто да си го поиска. Но и за другото си права, но не можеш да си представиш колко много, да не кажа 80-90% от момичетата са точно както ги описа - ако не си поискаш те няма да си поискат сами. Даже съм си правил експерименти с някои такива - виждам я, че го иска, показвам й, че и аз го искам, но не правя нищо по въпроса - чакам я тя да си поиска и тя не си поисква. Така са ужасно много момичета - ако момчето поеме инициативата в началото става работата, но ако не направи нищо, колкото и да искат няма да се престрашат да си кажат

Сам ги нарече "момичета".

Супер фен
    za men sexualnostta e ne6to koeto ti idva ot vatre i ne se u4i.tova dali 6te bade6 nejna ili perverzna e vapros na temperament i ako sa6tnostta ti e 4uvstvitelna i nejna nqma kak da iska6 da bade6 perverzna i obratnoto
    spored men pe4eliv6iqt hod e da se otdade6 izcqlo na jelaniqta i emociite si bez da misli6 za tova dali e pravilno ili ne,kogato si istinska nepremenno 6te bade6 ocenena
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    абе кво ви става на вси4ки?кво толко ви е мерак да сте перверзни?ако не си не си-тва е.то си е вродено.е, не отри4ам 4е ако не ми го казваха сигурно и аз 6тях да питам как се става,но като такава ви го казвам наи-искрено-не може да се придобие,6том не си зна4и не си.освен примирение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си