- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да накарам пр ми да гълта?
много искам да свърша на пр ми в устата ама не мога да я накарам.ако има някое момиче което го е правило моля да ми каже дали и е било гадно и гаден ли и е вкуса
tq kato ne 6te 6te se saobrazqva6 s neinoto jelanie
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
питам дали е гадно не искам мнения относно това дали трябва да се съобразявам или не.Това си е моя работа
to si zavisi ot teb samiq,na moq pr ne mu e gadna,no vs si ima razli4en vkus na spermata,koito se promenq daje i ot ne6tata koito konsumira6.+ tva i momi4eto ima razli4en vkus-na men moje da mi haresva napr,no ako tq opita su6tata,moje da i se prigadi......ama 6tom tolkova iska6 da q nakara6 da gulta,vupreki 4e ne iska,qvno mn ne ti puka za neq
Ами що не си я пробваш? ако на теб ти хареса значи ще и хареса и на нея.Първоначално написано от Анонимко
Свършваш си в шепичката и след това облизваш, гълташ и ще разбереш.
т'ва е добра идея...Първоначално написано от Анонимко
![]()
вкусът на спермата за всички е различен... (пък и то зависи и от момчето, де...к'ва ще му е)...
има момичета, които са гнусливи, а други нямат проблем с т'ва...
ако приятелката ти е от 1вия тип - АБСУРД да я накарашпък то ако ще спермата ти да има вкус на шоколад [a то няма такъв вкус!
]
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
kat go pro4etah tva i mi se prigadiПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Аз съм гълтала на моя приятел и е супер готинО!Просто и кажи,че искаш да ти гълта и че било мн хубаво..
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
На мен не ми е гадно, но аз САМА СИ РЕШИХ КОГА ДА ГЛЪТНА.
А не са ме карали насила. Предполагам , че ако бях попаднала на някой като теб, сигурно нямаше да ми хареса и щях да се отвратя от това удоволствие.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И що?Първоначално написано от Анонимко
Аве, мъже, не ви разбирам - това са си вашите телесни течности. Все едно на мен да ми се гади от вагиналните ми сокове. След като очаквате приятелките ви да гълтат, значи не би трябвало да виждате нещо отблъскващо в собствената си сперма.
И, да, гълтала съм и самото чувство страшно много ми харесва (не вкусът на спермата, но той е без значение). Но след като приятелката ти не иска - не иска и толкова. Остави я сама да реши.
И отново компетентно мнение дадено от малката ебливка! Ще започна да си ги събирам и един ден ще издам наръчникПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
По темата:Насила хубост не ставаЕдин ден може на нея самата да й хрумне,но до тогава...не я насилвай.Може да си развалите отношенията.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Като не иска, не можеш да я накараш на сила..както има и момчета, които не обичат да лижат, просто не им е приятно! Ще се съобразявашПървоначално написано от bungle
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Кажи й "случайно", че еди коя си гълта или че предишното ти гадже е гълтало. Ще ти глътне вервай ми, ако не веднага пак "случайно" повтори и за да не остане по назад ще глътне. Момичетата колко съм ги прикотквал така и почват.![]()
Първоначално написано от Гъзара
ЪЪъЪъ тъп ли си извинявай?![]()
Никое момче, което обича приятелката си няма да я "прикотка" по този начин![]()
Admin-Coki:
Не си извинена, а дали съм тъп не знам, ама всяка ми е глътвала.Първоначално написано от Butterfly^
![]()
Ами и аз не знам дали си тъп, ама щом на такъв като теб всяка е "глътвала" те не са много умни със сигурностПървоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
Всички сте идиоти. Престанете с глупостите. Казваш, че би искал да ти глътне, оттам нататък тя решава дали иска. Точка по въпроса. Играйте си игричките, след години ще осъзнаете някои неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хахха разговор:Първоначално написано от `Death`Whore``
- Аре да ми глътнеш.
- Няма.
Супер яко.![]()
![]()
![]()
Като ебеш непълнолетни глупачки, разговорът ще бъде такъв, разбира се.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А с пълнолетна умница какъв ще е разговора, ще ми кажеш ли?Първоначално написано от `Death`Whore``
Ами пич що не и кажеш ,че много искаш да ти гълта и да опитате простоТук важното е да подходиш тактично
според мен просто и кажи да опитате и също така и кажи ,че много те кефи да ти гълта ...пък тя мисля ,че ще се навие рано или късно поне аз така напрайх преди с една мацка дето хойх и накрая стана така ,че ми гълташе секи път... Ай успех
![]()
tq sama 6te si poiska da go napravi- ne q nasilvai