Здравейте.
Ходя с едно момиче от вече година и половина. Сега съм на 19 години, тя е на 18 и нещата доскоро бяха наред.Поне доколкото аз знаех. Но се оказа, че за нея година и половина е прекалено много време за тази възраст. Аз я обичам страшно много,наистина след толкова време просто не мога да си представя живота без нея. Тя също казва, че ме обича и то не по-малко от преди. Но явно времето й идва прекалено много. Казва, че се чувства прекалено обвързана, че не се чувства свободна. Наистина вярвам, че още ме обича, но явно не само това е от значение. Преди няколко дена се опита да скъса с мен, след това реши, че не иска да ме пусне и отново сме заедно. В момента е много объркана и не знае какво да прави. Обясних й, че ще поотпуснем нещата, ще променим някои неща, ще я оставям повече да излиза с приятели, ще разнообразяваме и с две думи ще й оставям много повече свобода. Но ме е страх, че това няма да е достатъчно. Моля ви, посъветвайте ме, какво можем да направим, за да премахнем това нейно чувство и усещане, защото наистина вярвам, че и тя го иска.