- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вегетарианство...
fear.com, никой не казва че си нападнал някой персонално!Първоначално написано от fear.com
Кравата яде ли салата? ами хубав български боб... леща, грах.
а плодовете - яде ли кравата портокали, пъпеши, ябълки... и още мн други. Кравата се храни с фураж! Нали не искаш да ми кажеш че аз също се храня с фураж, защото съм вегетарианка?!
айде сега да си имаме уважението!
Първоначално написано от CanisDirus
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи излиза че сте зависими от месото![]()
Честито!![]()
Но когато организма ти никога не е поемал тези DHA - той не се нуждае от тях!![]()
погледни какво се казва в уикипедията относно витамина ДПървоначално написано от CanisDirus
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...BC%D0%B8%D0%BD
изобщо не е споменато че се съдържа в месото.
''Източници на провитамин D са дрождите, зелето, спанакът и др., а богат източник на витамин D е рибеното масло.''
ок, яжте квото искате!
Кур за вегетарианците, бе!!
И два за веганите!
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Нямам нерви да чета цялата тема, само искам да вметна, че вегетериенството не е само да не хапваш животински продукти...Иначе не аз не бих станал, далеч се различава от моята философия за живота![]()
lelelele 20 stranici pylni gluposti i kolko zabludeni vegetarianci ima ne e instina
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Аз си хрупам бонбони и преглъщам с chivas regal па вие живейте до 120 годиниПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
Хах, интересно ми е кой твърди, че не ядем месо, за да живее по 120 години! Вие не можете ли да разберете, че има хора, които не понасят месо!!! Аз не ям от малка... Още преди да стана мислещ човек, тъй че не слгайте под общ знаменател всички! Всеки си има вкус към дадена храна. Какво само се надцаквате. Бахти глупаво развитата тема.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Не не съм вегетарянка!н0 п0дкрепям х0рата к0ит0 са ....
Имах пери0ди през к0йт0 се 0питвах да 0бедя р0дителите си че не искам да ям беззащитни жив0тни н0 някак не се п0лучипри първа вазм0жн0ст бих станала
![]()
Smile and then w0rld will smile with y0u !Grin and then every0ne g0nna think y0u are 0n drugs C:
ghahghahgahgahgahgahgahgahga![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аха 0 К брав0Първоначално написано от FuN iN ThE sUn
![]()
![]()
![]()
бате тва писане с цифри ми бърка в душичката![]()
по темата..не съм вегетарянка...харесвам си да ям месо и тва е .. все пак всеки има правото да яде каквото си поиска![]()
.!.
Това да не ядеш месо и да си вегетерианец са две различни неща, то и сестра ми не яде месо и риба, но млечни продукти не отказва, има разликаПървоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
Чакам ги по пощата.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Вегетарянец- не ядеш месо и риба.
Веган- не ядеш НИЩО от животински произход.
^Тфа за човека над мен, дето нещо обяснява...
Ачо, спри да дрънкаш глупости, сериозно ме дразниш.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Може, не съм особено запознат, въпреки, че имах гадже заклета вегетерианка тя поне можеше да ми обясни, защо е избрала да бъде такава а на повечето просто им се вижда модерно, един вид като бисексуалностаПървоначално написано от hardball
![]()
Аз съм сигурна, не бой се![]()
Имаше една песен по случая с модата "Fucking fake-vegetarian ex-girlfriend" или от сорта , хаха :Д
А за обяснението, ми няма нужда никой да ти обяснява, човек ако няма мотиви се отказва бързо.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Истината друг път, откога храненето на вегетарянците ти влиза в задачите и отговорностите?Първоначално написано от CanisDirus
Плюс това не мисля, че се опитваш по някакъв начин да изложиш лично мнение, ми да се наложиш и то по начин, който ме нерви.
Абе като цяло защо се чувстваш длъжен да учиш целия свят как да се храни?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аз съм вегетарианка,но скоро смятам да започна да ям месо,защото в моята възраст не е полезно да не се консумират месни продукти.За здравословно се смята да се яде месо 1 или 2 пъти седмично и риба 2 в седмицата.Трябва да избягва пърженото и мазното месо,но рибата трябва да е мазна(сьомга,скумрия),защот о съдържа омега-3-мастни киселини.Според мен не е добре да не се консумира месо изобщо,но това е въпрос на личен избор.Въпреки това бих станала вегетарианка след пубертета.
Първоначално написано от tqnko
Скъпи тянко(незнам момиче или момче си) Радвам се че изрази своето дълбокомислено и изпълнено със смисъл мнение и наистина вярвам че хората като теб сте по-малко (поне това ми остава - да вярвам )
Докато аз водех спор с едни интелектуално извисени хора със собстени убеждения решени да водят по здравословен живот ти просто се изказа "на място"....завиждам ти за смелостта.Не обидих никого и доблестно прекъснах спора, защото все пак темата е за да изразиш мнението си.. и ти го изрази.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
Хайде да ми направиш една услуга:следващия път когато ти хрумне някое велико мнение в същия стил просто си го запази за себе ако обичаш.И повярвай ми коства ми доста усилия да поддържам добрия си тон!
ПП:Момиче съм
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Ми писва ми вече след 2381731723 хилядното поучение.
Факт- вегетарянците си живеят съвсем нормално и не съм чула за човек, който да има проблеми със здравето от неядене на месо . Който има проблеми веднага може да прекъсне, това е избор, който всеки човек може да вземе сам за себе си.
Всяко нещо си има недостатъци, както и плюсове, никой теб не те кара да се съобразяваш с този начин на хранене. Разбирам, че мисията да ни просветлиш всичките как си губим времето, запълва твоето, но наистина се нервя, защото ми писна да се занимавам с "добросъвестни" и "доброжелателни" хора, които им е хоби да си пъхат носа в моите работи, вместо самата аз да си държа носа там .
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Като ме нервиш реагирам изнервено, каква изненада.
Перманентно съм изнервена като ме дразниш на тема хранене и колко по- кофти е вегатарянството. Случайност?!
Аз подозирам, че ще си вечно посинен![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
('')
-I dont sympathize
Please open your eyes!