.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли станал(а) вегетарианец?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

40 32,26%
  • Не

84 67,74%
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 291
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fear.com
    Искам нещо да допълня....
    Никого не нападнах камоли персонално...просто изразих мнение ,както авторката беше написла!!!

Когато умра червеите ще изядът и мен и теб и всички останали , защото това е нормално!! И както казах в предния си пост - това е природата.

Нямам грешна представа за вегетарянците просто ми обясни какво ядеш ти което не го яде 1 крава например (и да не ми се обидиш случайно защото нещо всички в този форум се взехте за велики)

И накрая:Аз освен че ям месо и му се наслаждавам ами и пуша и пия и не спортувам активно защото съм човек а не роб на нечии принципи...Без месо ще ме надживееш със сигурност.. и приятно ти дълголетие..но само внимаваите някоя катастрофа да не ви обърка плановете за дълголетие
    fear.com, никой не казва че си нападнал някой персонално!
    Кравата яде ли салата? ами хубав български боб... леща, грах.
    а плодовете - яде ли кравата портокали, пъпеши, ябълки... и още мн други. Кравата се храни с фураж! Нали не искаш да ми кажеш че аз също се храня с фураж, защото съм вегетарианка?!
    айде сега да си имаме уважението!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Вегетарианците никога няма да проумеят, в каква заблуда са, понеже страдат от хронична липса на DHA в мозъка и той не им функционира правилно.

Що им се обяснявате? Няма да ви разберат. Вегетарианството е психично заболяване и най-трудното в случая е, да осъзнаят, че са болни.

Град
    София
    Значи излиза че сте зависими от месото
    Честито!

Но когато организма ти никога не е поемал тези DHA - той не се нуждае от тях!

Поздрав за всички вегетерианци с един дюнер с много чесън !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KariZma
    Значи излиза че сте зависими от месото
    Честито!

Но когато организма ти никога не е поемал тези DHA - той не се нуждае от тях!
    Сигурна ли си?

Ако организма ти никога не е поемал храна не се нуждае от такава?

Есенциални мастни киселини - Омега 3. Провери значението на думата есенциален в речника.

Витамин Д също не можеш да си набавиш по друг начин, освен от животински продукти.

Което не значи, че не може да се живее при недостиг.
    погледни какво се казва в уикипедията относно витамина Д
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...BC%D0%B8%D0%BD
    изобщо не е споменато че се съдържа в месото.
    ''Източници на провитамин D са дрождите, зелето, спанакът и др., а богат източник на витамин D е рибеното масло.''

Град
    София
    ок, яжте квото искате!

Кур за вегетарианците, бе!!
    И два за веганите!

Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на 24white24
    Нямам нерви да чета цялата тема, само искам да вметна, че вегетериенството не е само да не хапваш животински продукти...Иначе не аз не бих станал, далеч се различава от моята философия за живота

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    lelelele 20 stranici pylni gluposti i kolko zabludeni vegetarianci ima ne e instina
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    lelelele 20 stranici pylni gluposti i kolko zabludeni vegetarianci ima ne e instina
    Аз си хрупам бонбони и преглъщам с chivas regal па вие живейте до 120 години

Хах, интересно ми е кой твърди, че не ядем месо, за да живее по 120 години! Вие не можете ли да разберете, че има хора, които не понасят месо!!! Аз не ям от малка... Още преди да стана мислещ човек, тъй че не слгайте под общ знаменател всички! Всеки си има вкус към дадена храна. Какво само се надцаквате. Бахти глупаво развитата тема.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Не не съм вегетарянка!н0 п0дкрепям х0рата к0ит0 са ....
    Имах пери0ди през к0йт0 се 0питвах да 0бедя р0дителите си че не искам да ям беззащитни жив0тни н0 някак не се п0лучи при първа вазм0жн0ст бих станала
    Smile and then w0rld will smile with y0u !Grin and then every0ne g0nna think y0u are 0n drugs C:

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ghahghahgahgahgahgahgahgahga
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от FuN iN ThE sUn
    Не не съм вегетарянка!н0 п0дкрепям х0рата к0ит0 са ....
    Имах пери0ди през к0йт0 се 0питвах да 0бедя р0дителите си че не искам да ям беззащитни жив0тни н0 някак не се п0лучи при първа вазм0жн0ст бих станала
    аха 0 К брав0

бате тва писане с цифри ми бърка в душичката

по темата..не съм вегетарянка...харесвам си да ям месо и тва е .. все пак всеки има правото да яде каквото си поиска
    .!.

Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Хах, интересно ми е кой твърди, че не ядем месо, за да живее по 120 години! Вие не можете ли да разберете, че има хора, които не понасят месо!!! Аз не ям от малка... Още преди да стана мислещ човек, тъй че не слгайте под общ знаменател всички! Всеки си има вкус към дадена храна. Какво само се надцаквате. Бахти глупаво развитата тема.
    Това да не ядеш месо и да си вегетерианец са две различни неща, то и сестра ми не яде месо и риба, но млечни продукти не отказва, има разлика

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    И два за веганите!

Чакам ги по пощата.

Вегетарянец- не ядеш месо и риба.
    Веган- не ядеш НИЩО от животински произход.

^Тфа за човека над мен, дето нещо обяснява...

Ачо, спри да дрънкаш глупости, сериозно ме дразниш.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    И два за веганите!

Чакам ги по пощата.

Вегетарянец- не ядеш месо и риба.
    Веган- не ядеш НИЩО от животински произход.

^Тфа за човека над мен, дето нещо обяснява...

Ачо, спри да дрънкаш глупости, сериозно ме дразниш.
    Може, не съм особено запознат, въпреки, че имах гадже заклета вегетерианка тя поне можеше да ми обясни, защо е избрала да бъде такава а на повечето просто им се вижда модерно, един вид като бисексуалноста

Аз съм сигурна, не бой се

Имаше една песен по случая с модата "Fucking fake-vegetarian ex-girlfriend" или от сорта , хаха :Д

А за обяснението, ми няма нужда никой да ти обяснява, човек ако няма мотиви се отказва бързо.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Абе. Ще си говоря, каквото искам! От кога истината е глупост№ Откакто не не изнася?
    Истината друг път, откога храненето на вегетарянците ти влиза в задачите и отговорностите?
    Плюс това не мисля, че се опитваш по някакъв начин да изложиш лично мнение, ми да се наложиш и то по начин, който ме нерви.
    Абе като цяло защо се чувстваш длъжен да учиш целия свят как да се храни?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Аз съм вегетарианка,но скоро смятам да започна да ям месо,защото в моята възраст не е полезно да не се консумират месни продукти.За здравословно се смята да се яде месо 1 или 2 пъти седмично и риба 2 в седмицата.Трябва да избягва пърженото и мазното месо,но рибата трябва да е мазна(сьомга,скумрия),защот о съдържа омега-3-мастни киселини.Според мен не е добре да не се консумира месо изобщо,но това е въпрос на личен избор.Въпреки това бих станала вегетарианка след пубертета.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    fear.com Много си тъп.

Изразявам мнение.

Скъпи тянко(незнам момиче или момче си) Радвам се че изрази своето дълбокомислено и изпълнено със смисъл мнение и наистина вярвам че хората като теб сте по-малко (поне това ми остава - да вярвам )

Докато аз водех спор с едни интелектуално извисени хора със собстени убеждения решени да водят по здравословен живот ти просто се изказа "на място"....завиждам ти за смелостта.Не обидих никого и доблестно прекъснах спора, защото все пак темата е за да изразиш мнението си.. и ти го изрази.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

Хайде да ми направиш една услуга:следващия път когато ти хрумне някое велико мнение в същия стил просто си го запази за себе ако обичаш.И повярвай ми коства ми доста усилия да поддържам добрия си тон!

ПП:Момиче съм
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Ми писва ми вече след 2381731723 хилядното поучение.
    Факт- вегетарянците си живеят съвсем нормално и не съм чула за човек, който да има проблеми със здравето от неядене на месо . Който има проблеми веднага може да прекъсне, това е избор, който всеки човек може да вземе сам за себе си.

Всяко нещо си има недостатъци, както и плюсове, никой теб не те кара да се съобразяваш с този начин на хранене. Разбирам, че мисията да ни просветлиш всичките как си губим времето, запълва твоето, но наистина се нервя, защото ми писна да се занимавам с "добросъвестни" и "доброжелателни" хора, които им е хоби да си пъхат носа в моите работи, вместо самата аз да си държа носа там .

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Като ме нервиш реагирам изнервено, каква изненада.
    Перманентно съм изнервена като ме дразниш на тема хранене и колко по- кофти е вегатарянството. Случайност?!

Аз подозирам, че ще си вечно посинен

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

('')

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Аз предлагам да се почерпим по една мазна сочна пържолка на скара и да спрем да се караме ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си