Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
Ето да Дори в самите заглавия на твоите медицински изследвания присъства "вегетарианците","вегетариа нство", което вече само по себе си говори, че това не са безпристрастни медицински изследвания, а насочени точно към вегетарианците!
Изкопал си ги от някъкви сайтове със съмнителна репутация, меко казано, нали
Дай медицински изследвания, които напълно безпристрастно(без да присъстват в тях "вегетарианци" , "месоядци" и тн.) да анализират тази или онази храна!
Не, не, не мога да се доверя на твоите източници!Наистина, новички са, но са твърде пристрастни!!!
Всъщност mercola е най-реномирания сайт за природосъобразно хранне в света. Предлага най-голямата база данни и то напълно безплатно. Сайта съвсем няма за цел единствено вегетарианците, има статии както за кокосовите орехи, така и за пилешкото. Др. Меркола е преподавател и чете лекции ц най-реномираните университети в света и присъства почти всеки ден в новините в САЩ. Самият Др. Меркола не е против вегетарианците, а само насочва към вредите от лишаване от месо и животински продукти. Др. Меркола се храни доста различно от мен и яде месо много рядко.

освен това сайтовете, който ти даваше бяха все vegeta.... точка нещо си.

Аз вярвам на очите си. А очите ми са отпред на лицето - като на всеки хищник, който преследва жертва. Тревопасните имат очи в страни.