Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
Ако мислиш, че месото е полезна храна в грешка си!Просто вредата от месото не се разтръбява, както пропагандата на месопроизводителите!
Това е най-голямата глупост която съм чувала.... Рибата например е доста полезна.....
Влез в google.com и напиши вегетарианство!Ако четеш внимателно и целта ти е да обогатиш поне общата си култура, ако не да промениш навиците си, ще научиш много за месото!
Ако са писали вегетарянци... Няма да се учудя... Представям си каква агитация е. Нормално е да има две мнения по въпроса(дори и повече), но не споделям твоите възгледи.

ПП. Общата ми култура си е на ниво.
Ще ме извиняваш, но искам да отправя една лична забележка към теб. Това, че явно си малко по-възрастна не те прави по-интелигентна, по-знаеща и така нататък. Излишно е да се държиш снизходително. Казвам го защото забелязвам изтъкването ти вече в няколко теми. Айе със здраве.
Не става въпрос за агитация, а за информация!
Наистина е нормално да има поне две мнения по даден въпрос!Обикновенно едното е правилно а другото погрешно!В случая, ако не си се интересувала от вредата на месото, едва ли ще си запозната каква е тя!А вредата е голяма и доказана с много изследвания на учените, много наблюдения и много доказателства - не става въпрос за просто променяща се във времето теория, става въпрос за знание!
Не се държа снисходително с никого!Това, че посочвам някъква грешка или допълвам нещо, означава ли, че се държа снисходително?При положение, че от много години живея определен начин на живот е съвсем в реда на нещата да съм запозната с този начин на живот!Ако да кажем ме попита някой за месни деликатеси сигурно ще гледам опулено и няма да знам какво да кажа!Ако обаче ме попита за нещо свързано с вегетарианството, със сигурност мога да кажа много!Това ли наричаш изтъкване?Защото ако е така, значи имаш проблем с понятията...извини ме, ако съм те обидила с нещо!