Цитирай Първоначално написано от Glass Candle
Абе блъди бейби, к'во си налагаш мнението ве...

Човекът е всеяден! Факт. Да се опитваш да се лишаваш от веществата, които ги има само в месото и да ги търсиш в растенията, е все едно да се мъчиш да измислиш колело с нова форма, така че най-добре ползвайте квото са ви дали. А да не говоря за тия тъпи майки и бащи, дето оставят малките си деца без месо... та то тогава е най-нужно от всякога... А тия простотии с вегетарианството могат да се прилагат, когато вече организмът е изграден. От такива неща можеш да се лишаваш само в краен случай - ако имаш алергии или изобщо ако ти е противопоказано по една или друга причина..
Ако си прав, трябва отдавна да съм умряла, защото от много дълго време съм вегетарианка, а каквито и запаси да е имал организма ми от незаменимите вещества, които месото дава, трябва отдавна да са се изчерпали - едва ли за 6 те години на живота ми, в който съм яла месо, съм успяла да се презапася за целия си съзнателен живот!
Чувате ли се какво говорите, защитниците на месоядството???та според вас трябва над милиард души по света, че и повече да са слаби, болни, анемични и ходещи трупове!А те са здрави и силни, като вас - тези, които ядете месо и си набавяте, това, което не може да се набави без месо!Я се осведомете по - добре, дали човек може или не може да живее без месо, преди да обяснявате, колко болнави са ужким вегетарианците!
Освен това синът ми никога не е лизвал месо през живота си и е много по - здрав от децата на приятелките ми месоядки.Досега не е боледувал, постоянно тича, скача и е пълен с енергия.Децата на повечето ми приятелки, не мърдат от количката и блеят в една точка, докато моя малкия не се спира!Наистина - всеки е индивидуална личност, но още не съм влизала в аптека да му купя друго освен памперси!И точно защото е вегетарианец и лекарят му е притеснен от този факт, му прави кръвни изследвания всеки месец - резултатите му по нищо не се различават от резултатите на останалите деца на неговата възраст!Само дето ние ходим само за изследванията при педиатъра, а другите си прекарват голяма част от времето там!
Освен всичко друго искам да спомена, че давам на сина си толкова избор в храненето, колкото и всеки останал родител.Май никой не пита детето си иска ли месо или не иска, ами го захранва с каквото прецени!Какъв е избора на другите деца?Нулев, точно колкото и на моя син!
Цели нации по света живеят без месо - откакто са се родили, докато умрат!Можеш ли да кажеш за над милиард души, че са тъпи и безмозъчни, защото имат друг начин на живот?Ако можеш, значи даваш определение сам за себе си!
А аз явно съм от тъпите родители, които не дават на децата си месо, но поне за щастие съм от тъпите родители, чието дете е по - здраво от тези на умните родители!