- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вегетарианство...
Напълно прав си тук, но това важи не само за вегетарианците, а и за месоядците!По принцип е добре, човек да се храни точно с тези неща, които мястото където живее, произвежда - тоест в България е добре да ядем нещата произведени в България, виреещи в България!Първоначално написано от exploitedteen
Тъй като имам малко дете и съм се интересувала от схемите за захранване, попаднах на някъква испанска, която тукашните лекари биха отрекли като погрешна, но половин да не кажа цял аиспания захранва по този начин.Имам в предвид - това, което за нашите ширини е полезно, за техните може би не е, както и обратното!
За нещастие обаче, вече хората като цяло сме прекалено разглезени и искаме да получим всичко под слънцето!И срещу известни суми не е невъзможно...но не е и полезно!
Тук в България бананите имат вкус, който не мога да понасям и съответно когато съм била навън, по места където бананите ги отглеждат, както ние тук ябълките, се скъсвах да ги ям.Просто бяха различни, климата беше различе, тялото ми се приспособяваше към тамошните храни...