Здравейте. Днес имах много странма случка. Значи разбрах че бившия с който скъсах преди няколко дни и още обичам се е писал в чата "LOve`Desi" което означава че има ново гадже и побеснях.
Но това не е от значение...И така побяснях,ревах,удрях се,драх се нищо не помогна...и Излязох с компанията.. Каширахме се с тях в един строеж накрая на града и си вземахме бира и мента,цигари и едни карти. Пихме пучихме играхме белот, докато не дойдоха още двама френдове и донесоха Трева. Запалиха и аз си дръпнах няколко пъти...абе няколко няколко.... един масур испушихме с едно от момичетата. И запалиха още една тупалка... ама мн здрава била..и от нея си дръпнах някоолко пъти...Обачи ми стана зле.... Отидох до прозореца и осетих как почвам да истръпвам... ръцете после главата краката...бях като препарирана... после ме отпусна и започна да ми тъпа сърцето... мн силно... измаериха ми го ... над 170 удара в минута като прескачало... и после ме заведоха на една чешма да се измия и да пия вода, защото ми пресъхна устата... беше ужасно...
носега съм по добре вече
дайте мнение случвало ли ви се е?