.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Да попитате за/поискате секс от приятелката си.

Момичета, как биха реагирали най-добрите ви приятелки, ако ги попитате или поискате секс с тях.
    Искам да си представите какво точно им казвате и каква би била тяхната реакция, и да споделите.

Просто темата на едно девойче ме навя на тази мисъл.
    Едната ми приятелка би го приела насериозно и твърдо би ми отговорила НЕ, другата съм сигурна, че ще я хфърля в размисли и страсти и може би някой слънчев ден би се съгласила.

Вие?

Малко е сложно...няма как да го кажа на никоя от 2-те си близки приятелки. А извън темата - тъпи жени. Умирате си да се правите на лесбийки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Малко е сложно...няма как да го кажа на никоя от 2-те си близки приятелки. А извън темата - тъпи жени. Умирате си да се правите на лесбийки.
    Ами, то всъщност, всичко тръгва от един бъзик.....

Грешиш дълбоко. Всичко тръгва от чувствата и привличането, което започваш да изпитваш на далеч по-крехка възраст. И на истинските хомосексуалисти не им е до базици.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ами моите най-добри фр са момчета.... \/ \/ \/ пък и да бяха те момиченца ( ) нямаше да им предложа,защото секса (м/у единия или двата пола) руши приятелството... според мене де
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Не бих го взели на сериозно. А и аз не бих ги попитала.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Като се има в предвид колко често се ебаваме така и кво сме правили за шоу..но не не бих ги питала и не бих приела.Ако стане дума за моята най-добра приятелка - мога да си кажа че си я обичам адски много,но за мен тя е нещо адски мило и невинно..просто няма начин да погледна на нея по тоя начин!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Биха си помислили, че се шегувам.Нямам такива желания, но най-вероятно това ще се отрази на приятелството ни.

Не бих се целувала с момиче, пък камууу ли секс...

Супер фен
    pravili sme go s nai-dobrata mi priqtelka,priemame go prosto kato zadovolqvane na fiz nujdi za da ne razvalim priqtelstvoto si
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    в мечтите ти
    Биха си помислили, че се шегувам.Но аз никога не бих ги попитала и без това.Мразя момичета да се държат за ръце, камо ли други неща(става въпрос не за лесбийки, а просто за разни демонстрации)
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

ами аз преди няколко дни я питах следното
    Аз:Мило искащ ли да си припомним времето когато ходехме
    Тя:Ооо кучка да не стана пак лесбийка ?
    Аз:Ми не ама ако предлагаш нещо ....?
    И след тфа се хилихме един час
    Ама луди побиритетчинцЪ кфо да иска човек

Мойте се две. И двете са ми предлагали - едната по-сериозно, другата по-скоро бих казала, че се бъзика от време на време, НО ако им предложа мисля, че ще се навият (освен ако не са силни само на думи, разбира се).
    И все пак - никога няма да го направя, защото не изпитвам абсолютно никакво влечение към жени (да не казвам и по-силна дума), мисълта за това ме отблъсква категорично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си