Майка ми ми беше казала за содата!Взимаш сода бикарбонат и я смесваи със сапун и се мажеш по лицето,чакаш малко да изсъхне и се миеш!Аз лично не съм ползвала!Майка също ми каза и за Бирена Мая!Продава се във аптеките и е на таблетки!Пиеш и пъпките изчезват!Това го пробвах и поизчезнаха!Ам после я спрях!На вкус не е много приятна!Един път си зех акне тоник и акне крем-гел (също от аптеката)!Трябва сутрин и вечер първо да се почистваш със памик със акне тоника и после да се мажеш със крем-гела!Към тази серия има и крем,коректор и др.!Като се мазах учудващо ми минаха,но свърши!Преди4 месеца някъде си зах отново,но не се мажех редовно,защото имах много работа и ефектът не беше такъв!Поминаха ама много малко!Майка ми ми беше казала и за Хума купех си и я пробвах,дори сега я ползвам!Има файда!Е неможе без хич но няма чак толкоз!Аз имам пъпки на ръцете,на лицето не чак толкова и се чудя със какво да ги махна!Със хумата бяха заздравяли,но аз ги разчовърках отново!Сега пак ше се мажа и дано се махнат,а иначе ще пробвам това със пастата! \/