.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated: Искам да си пробия сама носа, но ме е страх

iskam da si probiq sama nosa,no me e strah ina4e s1m se snabdila s obeca za nos i abokat.i ne iiskam da hoda v stydio za6toto k1deto az jiveq nqma kajete kakvo da pravq

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    tva e tolkova opasno.moje da se razbolee6 ot ne6to taka sama.az ne bih riskuvala.spored men e palna glupost.az poznavam hora,koito sa se dup4ili sami,no te bqha baq opitni i se bqha nadup4ili kato koledni elhi.
    ina4e sa mi kazvali(do kolkoto pomnq) 4e iglata se nagrqva super mn do 4erveno i ot drugata strana kadeto 6et izlezne iglata tr da ima slojeno par4e qbalka(moje da govorq gluposti,ama takiva spomeni imam).
    i vse pak.po-dobre nqkoi po-opiten da go napravi.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    tva e tolkova opasno.moje da se razbolee6 ot ne6to taka sama.
    От какво може да се разболее?Луда ли си...?

Иначе нямаш опит и по-добре недей. Освен това тия филм с нажежената игла и ябълката не важат - от ябълката най-много някоя инфекция да си докараш. От нажежената игла няма да те боли по-малко. Така, че по-добре някой от тия твоите по-опитните приятели да те пробие, ама задължително да знае как става, без идеи за ябълки и лайна.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Най-много да си опропастиш нослето.То ако беше толкова лесно нямаше да има пиърсинг-студия.Така,че по-добре недей.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от vivian
    ina4e sa mi kazvali(do kolkoto pomnq) 4e iglata se nagrqva super mn do 4erveno i ot drugata strana kadeto 6et izlezne iglata tr da ima slojeno par4e qbalka(moje da govorq gluposti,ama takiva spomeni imam).
    това с нажежената игла хич не е вярно-особено за носа. Виж ся...тази част на носа която искаш да пробиеш е хрущял, бая ще ти е трудно сам/а.Недей рискува. Ако има някой по-опитен причтел можеш да му се довериш(въпреки че съм напълно против) По-добре изчакай до като отидеш в някой по-голям град-София, Варна, Пловдив, Стара загора и т.н. Няма смисъл да си опропастяваш носа само защото го искаш сега и веднага !

Re: Moderated: Искам да си пробия сама носа, но ме е страх

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da si probiq sama nosa,no me e strah ina4e s1m se snabdila s obeca za nos i abokat.i ne iiskam da hoda v stydio za6toto k1deto az jiveq nqma kajete kakvo da pravq

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    човек като иска нещо ДЕЙСТВА

Ако искаш-давай!Ама после няма ние да сме виновни,че се е възпалило!Тва дето си го мислиш не е шега работа.Майката на една моя приятелка е медицинска сестра и са имали някакъв циганин дето сам си пробил езика.Резулатата-подуване и възпаляване.Имаш два вариянта-козметичен салон (по-добрия вариант) или да си го пробиеш сама и после да съжаляваш!Сама реши кое е по-разумно!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Е вие го изкарахте невъзможно тфа.
    Не е така... но просто като нямаш никакъв опит не трябва да пробваш.
    Иначе за девойката преди мене - извинявай, ама ти се опитваш да ни убедиш, че език и нос е едно и също ли? Език е много по-сложно да се пробие на правилното място. А и ме съмнява тоя циганин да се е грижил за пиърсинга си. Така че е мноооооого много различно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си