- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
Достатъчно, за да затъпявам.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
и аз така.. не мърдам от компа освен когато трябва да отида на даскалоПървоначално написано от krasivata_luvica
![]()
Животът е адът описан в Библията!
mi az seda mn pove4e ot 4 4asa daje nqkoi pat ne spa![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ми постоянно когато съм в къщинад 4 са определено
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Най-често по 6-7 часа седя в Интернет поради факта че през седмицата съм в различна смяна с приятелите си и само компютъра ми остава..плюс това имам много свободно време тази година (8 клас съм)
много относително, може би към 3
okolo 24 4asa
Четери и повече
когато нямам ангажименти мога да стоя,докато ми се схване задника![]()
ООда ! Не към само аз явно .Ами аз стоя нан стоп
Ако нямаше сомпи аз нз как щях са живея
Компютара ми е най-верния приятел
![]()
4-5-6-7...
Различно,когато имам време мога да отлепя и 10 часа,без да се замисля,че е минало толкова време.![]()
Четири и повече spored men nad 10 4asa dnevno nqma zna4enie ot denq daje neska mislq 4e kam 15 4asa 6te sedq![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
mi ve4er ot 8 nqkude do kum 1,a sutrin....ot 10 do 13,nqkoi put i do 12
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
средно 2 ..понякога вобще , друг път по 3-4 да не и пойче
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами неограниченоСлед училище,по цял ден съм на компютъра :P
offline forever!
10+![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
mnogo vreme stoq pred pc-ty .. skoro moje bi shte se naloji da slagam ochila![]()
По-колкото аз си определя но винаги съм със специални очила пред компютара