- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЧОРАПКИ :)
абре хора къде да си намера дълги чорапки като на емовците,некви раенца ала бала търса ма не намираммерс за отговорите
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
миналата година си купих такива мн яки от Eden![]()
ми забрайх да кажа че съм от софия
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
em...mislq, 4e mejdu slaveikov i vito6ka se prodavat takiva 4orapki...kakvito si iska6 cvetove :P
There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?
на пазара на първвата сергийка за чорапки казваш, че искаш дълги и шарени..ако се поразходиш по Женския пазар ще си намериш за малко по-малко пари, ако въобще това те интересува, де.Първоначално написано от bebito0o
пп аман от неориентирани хора (нищо лично, де...)
Momicheto sigono e na 12-13Първоначално написано от Deus ex machina
i az na taq vuzrast si misleh che Cum e nekade daleche ot centura,a centara e v lulin(kadeto jivqh)
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ей, забавен![]()
купих си едни мноууу яки над коляното както някой ми каза м/у славейков и витошка намерих мерси
П.С на 14 съм живея в центъра ,и съм търсила навсякъде...
ее браво на тебе..
is my religion
Във Видин ги има по всички сергии![]()
някой да не знае от къде да си купи сутиен?![]()
Аман от тъпи позьори прайщи с на имо-та!ебаси !Спрете се вече ,смешни сте!
хахаха не съм емо бреее
Ми за какво са ти "емовски" чорапи като не си емо?![]()
хех, кого го ебе?!
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ebati temata stana za 1 chorapi![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Е ак не можеш да си намериш като си от София !!!![]()
Out of control