- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аз съм на 19 но не ми пука за политика?
Нормално ли е?
Естествено! Да не мислиш, че всички 19 годишни мислят за политика. Гледай собствения си живот, сега е времето да започнеш "да строиш" бъдещето си.Първоначално написано от Анонимко
Извинявай, коя е групата от подписа ти? готини ми изглеждат. Някакви нови ли?
нормално е дам и точно щото е нормално сега живем в такава мизерия и държавата съкс...
Британска pop група. Казват се Girls Aloud. Това е официалния им сайт: http://www.girlsaloud.co.uk/site.php . Дано ти харесат. Аз общо взето съм пънкар, но слушам мн британски изпълнители.Първоначално написано от Анонимко
Не можеш ме задължи!Първоначално написано от Анонимко
ostava6e i da misli6....ne 4e e ne6to lo6o ama e priznak na zadr1stenost... :P ne be 6eguvam se ako iska6 misli6 ako ne iska6 ne misli6 kato ne te vle4e na4i ne e za tebe a 6tom ne e za tebe kvo ti puka b1di sebe si i ne misli za ne6ta koito ne ti haresvat
![]()
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
На тая възръст е нормално странно ще е ако на 30 не ти пука.Първоначално написано от Анонимко
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Да.Първоначално написано от Анонимко
Да, бе! Напротив, ако СЕ интересуваш си ЛУД. До толкова, че петимата НЕ готини хора от класа ми, с други думи аутсайдерите се интересуват от такива неща, като за старци. Готините си имат свой социален живот.Първоначално написано от Fascist
Ами нормално е,но хвани се пообразовай малко-няма да ти е излишно. : )
А ти май доста малък, за да не разбереш, че талантливите, умни и кадърни хора успяват да се издигнат без значение коя партия управлява.Първоначално написано от Fascist
Ми аз съм на 15 и донякъде ми пука.Всеки сам си избира.
хъхъ..
Не, не е! Всички трябва да се интересуват, ако искат нещо от тази държава!
Имаш право на глас, поинтересувай се преди следвашите избори за партиите, членовете, пусни някое предаване по телевизията.
После като ти се случи нещо, което не ти е по вкуса, ще кажеш пак колко ни е тъпа държавата! Ще е тъпа докота позволяваме да ни се катерят по главата! Всеки трябва да има собствено мнение и да си го отстоява!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Е, какво й е на държавата?Първоначално написано от vra4ka
Подкрепям!!!Първоначално написано от Fascist
Я стига простотии...момче на 19 би трябвало да е в час с тея неща.И то в никакъв случай не е приэнак на `сдуханост`....!Пфу![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Говори глупости на някой друг. Аз съм нормален човек не политик! Политиката е за политиците.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Интересът ти към политиката определено не зависи от възрастта ти![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз изобщо не се интересувам от политика, макар че поназнайвам нешо. (На 18 сам)
И на мен много не ми пука
треа се интересуаш, щото без теб атака може да не спечелят следващите избори!
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Заради такива като теб ни управляват фесовете начело с Доган.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Ми аз на 19 вече членувах във политическа партия и бях секретар по СИК-овете.....но за съжаление не мога да си кривя душата и да ти кажа че твойто е ненормално, тъй като огромната част от младото поколение е неориентирано , без ясни цели в живота и политически неграмотно. Такаче не е ненормално...виж до колко е правилно е съвсем отделна тема :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Shto pak da e NEnormalno?I az ne se interesuvam ot politika, daje ste bada mnogo blagodarna ako nqkoi mi obqsni kakvo znachat tiq termini:
fashisti i komunisti?
sorry ama ne moga da si gi obqsnq
![]()
♥ ♥ ♥
Естествено! Да не мислиш, че всички 19 годишни мислят за политика. Гледай собствения си живот, сега е времето да започнеш "да строиш" бъдещето си.
подкрепям =D>