.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Ужасяващо противни са ми такива изроди! Розовото е за жените,смешно и същевременно жалко е мъж да носи розово!
    Как пък така прецени... Не виждам какво смешно и жалко може да има в това, мъж да се облича в розово

Супер фен
    Не е точно така, все пак въпрос на личен вкус.

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Ъх наистина сте много консервативни и стереотипни.
    Какво значение има какъв цвят носят? Какво като е розово ? Това не означава че задължително са педали, а и не всички педали са женствени. Всеки може да си избира какви цветове да носи от цветната гама. Ако някои ги носят само защото е модерно, то това си е за тях аз не мога да разбера постоянно каво е тва плюене и критисизъм, хубаво имаите си мнение ама в повечето случаи хората прекаляват.

На мен преди години розовото ми беше ансолютно любимиа цвят, бях постоянно в розово, сега в повечето случаи не мога да го гледам, но нямам нищо против мъже да носят розово или които и да е.

Абе седяло им....просто сега е на мода (или по-скоро вече излиза от мода), ако преди 3-4 години някое момче беше сложило розово щеха да го пречукат на улицата....а сега вече "им седи"...пффф баси и безмозъчните хора - може ли така да се водите по модата че квот е по витрините, значи трябва да е и на вас? Аз също се обличам модерно, ама все пак подбирам.......
    Все пак, розова дреха не бих сложил НИКОГА....или от тея дънки с камъчета и капси дет също нашумяха
    На който му се убива време...

Град
    Kill the kifla co.
    Пфу..гадни са!
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

hah .. ima samo edno mom4e za koeto naistina shte kaja 4e mu otiva.. .tva e sladur4eto na daskaloto kat si sloji rozovo mi prili4a to4no na ..beb4e tai de otiva mu .. ina4e i na men mi e stranno 4e se obli4at v rozovo ama nali ... moda

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    ЕРЕС!!!
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Guest
    Тва е супер яко момчетата да носят розово

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Всъщност няма нищо лошо нито срамно един мъж да облича розови тениски..така де розови тениски са се носили още от 30те години на ХХ век..а тогава никой не е казвал че е гейско или "фешънско"..малцина са имали средствата да си купят такива фланелки!А сега е достъпно за всеки..бил той гей или фешън или нито едно от двете!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Е, вярно е че розовкото е женски цвят, но има момчета на които супер им отива. Един мой приятел има блузка в розово и черно (а той самият е с тъмна коса) и е много готин с нея.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Всъщност няма нищо лошо нито срамно един мъж да облича розови тениски..така де розови тениски са се носили още от 30те години на ХХ век..а тогава никой не е казвал че е гейско или "фешънско"..малцина са имали средствата да си купят такива фланелки!А сега е достъпно за всеки..бил той гей или фешън или нито едно от двете!
    Аз не твърдя, че е гейско, но просто естетически ме дразни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си