.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Момичета vs Момчета.

Така пиша още една тема , неискам да обиждам никой тоя път но просто искам да се напише мнение според вас кой е по добрия пол мъжа или жената момчето или момичето , искам да се изразя по правилно като ви дообесня че може да ги оприличите по някви глупави постъки за да е по интересно и моля без убиди към мене как сам писал като сте навити отивайте в forums.data.bg и там се гонете с другите кой е грамотен и кой не е.

Град
    na onq svqt
    razbire se 4e po-dobriq pol e JENSKIQ
    [ знам че правя правописни грешки ]

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    razbire se 4e po-dobriq pol e JENSKIQ
    Parvata rigka se fana ,ae tav e super tapo e moi da se spori go nz si koga i nikoga nqma da se nameri otgovora mn qsno che vseki si misli che negoviq pol e po dobar
    P.P.Taq tema e tupa

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За мен не зависи от пола дали ще си лоялен, верен и добър приятел, дали ще си човек на място, точен, на който можеш да разчиташ и би направил страшно много неща за теб. Дали ще влезнеш в мъжката или женската тоалетна голяма работа. Момче мее предавало и то по-ужасен начин, най-добрият ми приятел или поне аз го мислех за такъв, но това не означава, че заради едно момче аз ще кажа: всички мъже са свине.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Много сте глупави. Неграмотният автор пуска скандални теми и гледа сейр. Не бъдете овце.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    мъжете не могат без жените както и жените без мъжете...няма кфо повече да се каже...по добър пол няма :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Guest
    Кое прави хората равни? Лайната – всички серат! Това е жестоката истина, социалната стълба, обществото на етажи, това са все неща опитващи се да разделят хората едни от други, да ги накарт да бъдат различни. И затова най-скритата и пазена тайна от илюминатите е срането, защото срането доказва безапелационно, че всички са равни. Затова то е внимателно скрито и е нещо за което никой не говори, защото то ще развали идеята за социалната стълба. Стълба благодарение, на която бидейки в горния й край илюминатите стоят и си чешат ташаците по цял ден (бел. ред. Казано с други думи просто си мързелуват).

Идеята за срането е истинско въплъщение на идеалите на Леонардо Да Винчи – нещо, което е всеизвестна, реална истина, но сякаш не съществува. Затова за срането трябва да се говори! Например: вместо човек да се хвали със социалното си положение, би трябвало да споделя как е прекарал следобедното си сране:
    “Гошо, да знаеш как избухнах в тоалетната – взрив казвам ти! Ядрена бомба е това, от водата гъба излезе, и като ме плисна по задника викам ти, повече пръжки с боб чорба няма да ям”.

Представете си горното нещо казано от някой начетен господин. Е? След това той ще ви изглежда ли толкова високо на социалната стълбичка? Не! Това се нарича лош език и той признак, че не си от високите етажи.
    Колкото по-нагоре се изкачваш, толкова по-добър трябва да бъде езика ти. Той трбява да е трениран, кален и обучен във внимателното и качествено близане на задници, за да може да израстеш.

Ето го и вторият момент – илюминатите ни се смеят в очите – срането е всъщност вплетено в обществото ни и всички го използват и говорят за него, но никой, абсолютно никой не го забелязва. А за незапознатите съобщението е следното – с по-добрия си език можеш да изтриеш от задника ми всички доказателства, че съм човек и че съм равен с теб. Помогни ми да изглеждам
    божествен и аз ще се погрижа за моя слуга.

И така дойдохме до другата важна точка - Защо мислите, са мумифицирали фараоните?
    Защото така те пряко са показвали, че никой от хората долу не им е равен тъй като те не серат. Щом не серат значи не може да ги приравниш с простолюдието. Срането е органично втъкано в човеката история.
    Факта, че срането е основополагащ елемент при доказването равенствто на хората се доказва и от съществувалото през 60-те години на 20-ти век Хипи течение. Там масово изплозван израз е “Брато, насрах се здраво” с което хипито показва на стоящия срещу него, че е равен – тоест открито признава, че сере. За да не бъдат изтребени от илюминатите Хипитата ритуално пушат трева преди да изрекат сакралните думи.
    Впоследствие, обаче биват разкрити и бързо са неутрализирани, главният им водач е убит а последователите преследвани.
    Срането, освен че показва равенството на човешките същества, показва и равенството на човека с животните и всички живи същества – Карлос Кастанеда описва това си свое заключение в едноименната книга Пътуване към Икстлаан наблюдавайки торфен бръмбар помъкнал лайно.

Но впоследствие книгата е редактирана от банда зли тетлебуси – ревностни илюминати последователи и пред света историята с торфения бръмбър придобива съсем друга гледна точка. Но творението на Кастанеда е нарочно оставено да съществува за да може когато някой си зададе същите въпроси да получи грешните отговори.

Мислите ли, че е случаен израза който неофашистите използват, а именно “Хитлер живее в лайната ни?” – идеята на този лозунг е да каже, че:
    1. Хитлеристите серат.
    2. Всички серат
    3. Щом всички серат значи всичи са равни
    4. От това следва, че всички са хитлеристи.
    Те са поредната група хора, който са приели идеята за срането, но преиначавайки я по опасен начин затова са преследвани в цял свят.

Комунизмът, от друга страна, е прекалил с въплащаването на идеята за срането – след като публично обявили, че всички са равни започнали непрестанни въпроси – а аз дали не сера по малко от Гошо? А Гошо като сере такива големи лайна означава, ли че е повече-равен от мене? А аз неравен ли съм? Трябва ли да не накъсвам лайненцата докато излизат? И така нататък.

Дойдохме и до пред-последната важна точка – защо всички се стискат преди да се изакат? Защото ни е наблъскано в главите, че срането показва равенство и липса на божественост – затова стискайки се ние отказваме да признаем пред себе си, че сме равни с всички останали и искаме още мъничко да бъдем божествени.

И сега най-ключовата илюминати точка – думата аналогично, означава сходство, подобност, еднаквост. Тоест anal (анус, анален) ни води към равенство. Защото през ануса излизат лайненцата.

Annals (летописи, анали, хроники). Истинския превод на изречението “Дай ми аналите за събитията през 466 година” е “Дайте ми срането по темата за събитията през 466 година”, което е и още един начин да се каже, че видиш ли историята е това което е написано за дадено събитие, а не самото събитие. Което пък доказва, че на нищо писано не трябва да се вярва!

П.с.
    Тук ще си позволя да да добавя малък коментар относно това как ми хрумна да напиша цялата тази статия – ако сте чели книгата Шибания Леонардо, добре де шегувам се – Шифърът на Леонардо има един абзац, в който се казва, че вратите на католическите църкви са заоблени от горе за да приличат на путки и розичката в гория им край е всъщност символ на клитор.
    Е мамка, му тоя Дан Браун е болно копеле. Ето защо аз реших по негов пример и подобрие да докажа по научен начин, че срането е процес, умело прикрит от илюминатите. Тоест, решиш ли да докажеш нещо, ти винаги ще намериш доказателства.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    няма по-добър
    два са, за да се допълват един друг

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Много сте глупави. Неграмотният автор пуска скандални теми и гледа сейр. Не бъдете овце.
    AXAXAXAXxa грамотната се обади

такива общочовешко-велико-глобални теми разисквахме в 4ти клас всеки да може да се направи на по-умен от другия...
    като възвеличите единия и понижите другия пол к'во? ще спрете да пра'ите секс ли? или ще спрете да мислите за момчето/момичето от съседния клас? ...или просто, уважаеми авторе, пускаш такава тема търсейки оправдание за собствените си грешки в лицето на противоположния пол?...

...поредната глупава сексистка тема...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Rise AgainsТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    такива общочовешко-велико-глобални теми разисквахме в 4ти клас всеки да може да се направи на по-умен от другия...
    като възвеличите единия и понижите другия пол к'во? ще спрете да пра'ите секс ли? или ще спрете да мислите за момчето/момичето от съседния клас? ...или просто, уважаеми авторе, пускаш такава тема търсейки оправдание за собствените си грешки в лицето на противоположния пол?...

Човек явно не четеш внимателно незнам кво те е прехванало ама ще ти кажа аз нямам никакъв проблем и не търся никакво оправдание написах темата за да секи напише своето мнение това че не четеш внимателно не е мой проблем са писнахте ми чесно

Цитирай Първоначално написано от Rise AgainsТ
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Човек явно не четеш внимателно незнам кво те е прехванало ама ще ти кажа аз нямам никакъв проблем и не търся никакво оправдание написах темата за да секи напише своето мнение това че не четеш внимателно не е мой проблем са писнахте ми чесно
    ти пък като толкова внимателно четеш всичко да се беше поровил малко в търсачката и да видиш, че има 31876481647 такива теми... вместо да флуудиш безсмислено с изтъркани вече теми...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    няма по-добър
    Евала =D> Факт е 4е както жената не може без мъжа така и мъжа не може без жената, това неможете да го отре4ете
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    няма по-добър
    Много добър отговор , чак не вярвам , че е писан от теб .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    ama ti si mnou typ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    няма по-добър
    Евала =D> Факт е 4е както жената не може без мъжа така и мъжа не може без жената, това неможете да го отре4ете
    Дам,така си е!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Guest
    От по съвършенното (мъжа) е създадена BETA версия на човек (жена) , от която мъжа се нуждаел да запълни някои от незначителните си бъговете

Голям фен
    Град
    Stz
    От различни гледни точки мога да кажа че мъжът и жената са еднакво гадни!И двата пола знаят слабостите на другия и ги удрят право в целта!Но именно и заради това има толкова влюбени,защото колкото по-гадно се държи един човек,толкова повече го обичаме!Поне при доста хора е така!Замислете се!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

До някъде съм съгласна , но пък жиените имат доста + дадени от природата :
    1 . В секса им е 2 по - готино и го получават доста по - лесно от мъжете ФАКТ
    2. Жената не носи отговорност за пола на детето си ФАКТ
    3. Жените страдат от 2 пъти по - малко болест в детеродба възраст ! ФАКТ
    така , че направете си сами изводите !

Обичам те , мили мой Гого !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От по съвършенното (мъжа) е създадена BETA версия на човек (жена) , от която мъжа се нуждаел да запълни някои от незначителните си бъговете
    МНОГО ГРЕШНО си запознат с биологията явно

Обичам те , мили мой Гого !

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    I ti kato chovek izpitval mujki i jenski orgazum... znaesh na koi mu e po got...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    I ti kato chovek izpitval mujki i jenski orgazum... znaesh na koi mu e po got...
    Дори и да се приеме, че на жените им е по-готино, има един минус. Жените свършват много по-рядко. Сега може би някои ще почнат да ме убеждават, че изпитват оргазъм всеки път, но няма да повярвам.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Дори и да се приеме, че на жените им е по-готино, има един минус. Жените свършват много по-рядко. Сега може би някои ще почнат да ме убеждават, че изпитват оргазъм всеки път, но няма да повярвам.
    Takav komentar na koi mu e po hubavo e nevuzmojno da se kaje prsoto..nqma takav chovek koito moje da sravni orgazmite..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Няма мъже и жени, има свесни и интелигентни хора и предразсъдъци.

Град
    София
    Takav komentar na koi mu e po hubavo e nevuzmojno da se kaje prsoto..nqma takav chovek koito moje da sravni orgazmite..
    може и да има бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си