.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker

Иначе мечтата ми е да стана вокал на банда Ама както пея...
    Ти май някъде беше писал, че и много искаш да се научиш да свириш на китара... Просто искам да ти кажа, че тези работи не стават само с мечтане - нужна е и практика.

Аз искам да си вадя хляба с музика... иначе ще трябва да ставам психолог.

Ако и това не стане - уличен музикант.
    Такъв се става най-лесно.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    -Какъв ще станеш като пораснеш?
    -Певеееееееец , певеееееееееееец, уооооооооооош

Guest
    Моите дестски мечти претърпяха поредица от трансформации, ще ги изредя тук, за да не отварям подобна тема и аз:
    когато бях лапенце /още не ходех на училище даже/ исках като порасна...просто да имам КОН /тъпо лапе явно/
    в началното училище исках да имам пиано /продължавам да съм тъпо лапе- аз съм музикален инвалид/, като амбициите ми се простираха до това да имам мъж с мустаци / / и лилав фолксваген-костенурка /отказах се от коня/
    в основното исках като порасна да стана художничка, затова отидох в художествена гимназия, а там пък се надявах за академията
    с напредването на годините и осъзнаването на реалността, установих че няма да го бъде /художник къща не храни, не и в България/, появиха се надежди за художествено образование в Австрия и мечти за установяване там /хах наивна осмокласничка/
    осъзнах че тук си оставам, без перспективи...освен за даскалица по рисуване /гадост/ и тогава срещнах НЕГО, голямата любов, с когото имахме доста планове. Не ме приеха в Академията /тъпо лапе си останах, как изобщо съм си въобразявала че ще ме приемат/
    Изпълних си една от детските мечти- да не работя и мъжа ми да ме издържа /това трая година и половина/
    решихме с мойто момче да се женим и изпълних мечтата си от детската градина- да стана БУЛКА
    от тук започнаха сериозните планове "Каква да стана като порасна... чакай малко, ама аз порастнах, мамка му!":
    -съдружник /на мъжа/ в мебелна фирма /НЕ СТАНА/
    -букмейкър в Еврофутбол /не можахме да открием помещение, покриващо изискванията, не се смейте, тук е градо-село/
    -чиновник/секретарка в учреждение /НЯМА НАЧИН, нямам връзки/
    -работа на компютър /текстообработка, сканиране, принтиране, ксерокс, такива глупости/ изпревариха ме "колегите" от компютърния курс
    ФРИЗЬОРКА това е последният ми план, това искам да стана, сериозно вече. Трябват ми квалификационни курсове и пет бона да започна, те това е, работя по въпроса!!! Ако не стане вече ще се самоубия направо

И така, мили дечица, докато сме ученици и мама ни храни и облича, най-лесното е да си кажем "Като порастна това и това ще работя, а пък това-никога няма да захвана" Като приключим с образованието си /очевидно безполезно за повечето/ и дойде моментът да почнем работа, те тогава иде веселата част. Аз съм на 21, художник-любител, не притежавам нищо и работя в производствен цех като роб. Пред мен няма перспективи и каквото и да опитаме- всичко се срива. Дори нямам шофьорска книжка, защото не мога да си го позволя. А беше време, когато си представях самостоятелни изложби и моето име на афиша;беше време, когато си представях стихосбирка, с моето име на мястото на автора; беше време, когато си представях собствен офис; беше време, когато си представях собствен дом, в който отглеждам децата си, без да се налага да работя; беше време, когато си представях един скромен фризьорски салон... Сега реалността ме погълна и нямам време за мечти. Сега работя за по-малко от минималната заплата и си трая. Знаете ли защо? ЗАЩОТО НЯМАМ ИЗБОР! Лесно е да кажеш "Бори се за мечтите си", но и твоят ред идва.
    Дано имате повече късмет. Точно късмет ви трябва, за жалост образованието, талантът, личните качества, амбицията- те не помагат. Само късметът и щастливата случайност.............а аз просто исках лилав фолксваген-костенурка и пиано

Град
    S[]m3w|-|3r3 Ar[]uND N[]t|-|!Ng ; VNqK1dE V SvetA Na QkatA MuzIk@~>
    Shadow_Walker

--------------------------------------------------------------------------------

Ами насочил съм се към нещо с икономика, мениджмънт, външни отношения...ама знам ли какво ще ми дойде в главата

i az si me4taq da stana vokal na banda xex,no ima vreme puk i trqbva da se zahvana po-seriozno s muzikata =) ina4e vle4eme i medicinata koi znae kak vi zvu4i vokal na banda i hirurg \/
    Love ryan Ross and Pete Wentz (h) 4ever{!}{!}{!}
    Panic! At The Disco + Fall Out Boy=lovee <3

-Jivot1t te precakva,jivot1t te ma4ka - Nqma li drug jivot ?!?-Emi nqma (moi biser )

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от fei4ka
    Shadow_Walker

--------------------------------------------------------------------------------

Ами насочил съм се към нещо с икономика, мениджмънт, външни отношения...ама знам ли какво ще ми дойде в главата

i az si me4taq da stana vokal na banda xex,no ima vreme puk i trqbva da se zahvana po-seriozno s muzikata =) ina4e vle4eme i medicinata koi znae kak vi zvu4i vokal na banda i hirurg \/
    вокала на Сленг е АГ...
    Вярно си е...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове