- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,обичате ли да ви лижат?
mda ama se pritesnqvam![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Не знам кое момиче няма да обича това. Френската любов е прекрасна и доставя огромно удоволствие, ако се прави с любов, а не ей-така. Не виждам смисъл от притеснение, ако човека, с когото го правите Ви обича истински. Просто се наслаждавайте на мига!![]()
http://gadje.bg
ми не ми е чак толкова хубаво,,,... повече ми харесва с пръстчетааа...![]()
не обичам нито да правя нито да ми правят...неудобно ми е
Я кажете сладки,къде най-много се дървите да ви лижат?
Първоначално написано от Tiger~RulZ
spored men nqma jena koqto da ne obi4a da q lijat...se edno edin maj da ne obi4a da my pravqt svirka....a i nikoq jena ne bi si priznala 4e i haresva...as pak 6te kaja 4e mi haresva ....ta nali sexa e za tova 2-a dy6i da si dostavqt vzaimno ydovolstvie![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
И за ко се притесняваш?Едно момиче питаше дали обичаме леката миризма...ми нз дали и при вас е така но аз кат уловя тая миризма и автоматично се възбуждамПървоначално написано от die
...вие си правете изводите...иначе за изолация от такиа миризми и прочие ви препоръчвам първия път да го направите под душа
има ефект.(и не забравяйте че кат сте под душа трябва само да сте пуснали водата да се сипе върху вас...не да си слагате шампоан докат той ви лиже,че може и да отровите тоя до вас
...(един комшия така умря))
Деба системата за аутоджойн не баца...тва цитираното е мое..Първоначално написано от Анонимко
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
МНОГО ОБИЧАМ ! ! !
Ем смисъл им стаа най-яко.Ае няма ли някоя да отговори?!Първоначално написано от Technof@n
Аз кат най-опитно момиче щи отговоря (не ме бъзикайте много)...значи кат най-сетивен орган на момичетата най-нормално е да бъде на клитора...бившата поне беше така...за другите нз...няма логика да е друго място...
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
hmmm na4i az men ne sa me lizaliama bih opitala da vida kvo e
moje da mi haresa
moje i ne
nz vse pak svqko momi4e e razli4npo
nkoi obi4at dr ne obi4at... \
/
И аз, и аз...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
леле, ако можеше да ви видя лицата когато си признаватееее, просто ей-така, от любопитство.
(да видим как изглеждат тия , които обичат и тия, които не)
Мм не вярвам да не ти хареса...единствения начин да ми покажеш на някой че не ти харесва е кат го напишеш...иначе на тея дет отричат ако тръгнат да им правят сигурно всите ще се изпразнят...според мен просто съм питал хора на който не са им правили,и не знаят кво еПървоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
az obojavam frenskata lubov,no imam priqtelki,na koito ne im haresva(na men sa6to mi e dosta stranno)
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Кви 5 лева бе момиченце.Хем обожаваш френската любов,хем ти е странна...и ако мога да попитам,кво и е странното?Първоначално написано от marina star
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
stranno che priqtelkite i ne q haresvatПървоначално написано от Tiger~RulZ
![]()
wow i az obojavam da me lijat mmmmmmm vazbyjdashto e pak i gadjeto mi obichka da mi dostavq udovolstvie i na nego sashto mu haresva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()