- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pricheska v domashni usloviq
daite primer i snimka ako moje za pricheska v domashni usloviq razpolagam s masha presa s razlihni pristavki i lakove gelove pqni i dr
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
haide be hora pomognete trqbva mi utre sutrinta shte si q pravq pricheskata i shte e mn zme da si ida s mooooita razpletena damadjana
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
aide hora plssss nekoi da mi kaje kak da si naprava neq gotina poricheschica
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
напрегни си малко въображението, разгледай списания... дори не си казала колко ти е дълга косата!
Ъм,едва ли ще можеш да си ги направиш,но все пак.Ето:
http://www.seni.hit.bg/
http://www.dreamweaverbraiding.com/Braiding_Tips.htm
Повече не намерих.Успех : )
am kosata mi e dylga do ramenete a dokolkoto byobrajenieto mi napregnala sym go dostatychko prosto iskam da mi kajete kak tochno da q naprtavq v smisal kak da zapochna kak da q zahvana i t.n. az gledam i sym gledala dosta snimki no nz kak da si q napravq ima pricheski koito mn mi haresvat no nz kak da qsi q napravqПървоначално написано от Анонимко
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
za kade ti trqbva.za6to ne otide6 na frizur
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
shte imam sybira na bivvshiq mi klas i trqbva da sme ofocoqlni a na frizior tyrsih no vsichki chaso bqha zaeti zashtoto naskoto zavyrshvat 567 i 8 klas i qvno sa zapazili vsichkoПървоначално написано от sladka_pleven4anka
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
napraavih si pricheska veche nqma nujda ot symeti razdelih si kosata na dve chasti dolna i gorna i posle nakydrih dolnata s masha a dortata izpravin ,sled toba gosnata q zahvanah sys shtipchica otzad na glavata slojih lak s stana perfektno vsichki mi kazvaha pri koi foizior beshe a az kto im kazah che sym si pravila sama mi kazaha che gi luja xixiaixa
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен