- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за кецовете?
Кажете харесвате ли момчета с кецове?А момичета?![]()
И под кецове нямам предвид гуменетки.Дано правите разлика :P
Я споделете и вие какви носите АКО носите![]()
Обожавам ги![]()
Ааа момче с кецовее...ъм..и за момиче не е зле.Стига да не са розови
или пък да са от ония дето секи втори има такива.
обичам и момичета,и момчета с кецове и ест и аз ходя почти винаги с кецове
едно време кецовете не бяха фьешън.. на всичко свято посегнаха...!![]()
иначе нося, да, тфа за мене са най-удобните обувки. в момента съм с Globe Finalle , ето кво представляват:![]()
е ако правехме разликата щяхме да си викаме кецове на това,което всъщност са си кецовеПървоначално написано от find_m3
сиреч това
онуй са си скейт шуус
А?Първоначално написано от Jamalska
"Щяхме да викаме кецове на това,което всъщност са си кецове".Нещо нищо не разбрах
![]()
Ами това от снимката...нямам обяснение защо не излиза...са всъщност кецове...Но с времето "термина" се е изселил към тия скейтърските обувкиПървоначално написано от find_m3
![]()
Нося кецове, но зависи от облеклото ми... не харесвам само роови кецове![]()
Ми на мен ми излиза всъщност и са те разбрах вече.И аз нз защо ,но вече на тва му се вика гуменки и като кажеш кецове почти нокой не си представя гуменките а така наречените скейт шуус.Първоначално написано от Jamalska
![]()
Ммм...естествено, че ми харесват \/ Особено момчета с кецове
А и на момичета мн се кефя :P Аз си нося DCshoes
И Etnies, CIRCA,Globe,Element са ми също любими марки \
/
Хах и аз на розови кецове не се кефямного е лигаво или по-точно "кифленско"
![]()
то май не е точно кецове, ама аз си им викам кецки. Аз съм момиче и имам такива. Много са удобни, на мат стар са и не са розови![]()
и много ми харесва как стои на крака![]()
За момче си е баш нормално. Ама ако видя момиче с кецове ми идва едно топло чувство... да и забая едно маваши в главата. хмм май прекалих с агресията. Иначе аз нося удобни маратонки или обувки зависи от стила ми в момента.
abe kak se 4ete tva C1RCA
are nekoi da kae
Това C1RCA се чете СИРКА,а това МАТ СТАР не са кецове това е ментехмм а какво предпочитате токче и къса пола или дънки и кецове....охх на това трябва да се пусне тема
![]()
когато бях по-малка и кецовете не се носеха от всеки, умирах за момченца с кецове, даже наскоро пак си харесах един подобен...както и да е скейт шуус съкс, кец рулз...дразня се на повечето модели, особено се дразня на хора, които не знаят кое е кец, а тръгнали да ми разправят колко са велики новите им Етнис, ДВС, ДЦ, Цирка...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
az puk nosq gumenki
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
аз маратонки ужасно рядко нося, камо ли кецове![]()
предпочитам си токчетата![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Много обичам кецовете и тия гуменките на Конверс.Момчетата с кецове са големи сладури,а лично аз се възхищавам на момичетата,които си ходят раздърпани с прокъсани дънки,кецове и разни дрънкулки...сега и аз минах на тази вълна и подменявам гардероба...омръзна ми да нося прилепнали дрехи...искам нещо по ЯКО...аз малко се отплеснах сру...
emi az nosq qvno taka nare4enite sk8 shoes, 6oto mn me radvat i verno ne sa za seki krak. mn e tupo nekva 4algarka (ni6to li4no kum vuprosnite individi) da mi navle4e kecove ( ili tam sk8 shoes ). nito e za neq nito i podhojda, puk !!!![]()
![]()
a ina4e az sum ot tez razdurpanite i nikoga ne sum nosila prilepnali drehi
![]()
ба сички носят кецове, едни розови с цветенца, припяват си Ивана...баахти гнусотията...