.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    z1zu
    Guest

Moderated: Има ли някаква опасност да съм се заразил с нещо?

zna4i v4era pravih seks i nali sam na zadna i posle minavam otpred da mi duha i tq gleda 4e kaputa e skusan da3 bil skusan ne pove4e ot 20 sek, ima li nqkakva opasnost ot nqkakva bolest primerno ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    ti swe pritesnqvash za sebe si za bolest a momi4eto???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Boje kolko egoisti4no mi prozvu4a tva ... za sebe si li se pritesnqva6 samo ili za dvamata? I ako ste imali mn partniori zna4i moje da ste zarazeni ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    shto da e egoisti4no,ami po princip vsi4kite i partniori sa bili s prezervativ taka 4e ne e problem

А за кой да се притеснява, бе? Шанс да се зарази с нещо има само, ако тя е била болна от това, т.е. какво да я жали? Той се притеснява да не би тя да му е лепнала нещо. Вие май малко бавно загрявате?
    Колкото до въпроса - незнам как точно е бил скъсан презерватива, но ако сте установили контакт на телесни секрети през лигавицата, разбира се, че има шанс да те е заразила с нещо (ако е имало с какво).

Както вече обясни колежката има вероятност да се заразиш, само ако момичето е било болно. Най-добре поговорете открито и я попитай дали има възможност тя да е болна от нещо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си