- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Истинскят мъж не танцува!
Носят се разни истории и слухове, че един истински мъж НИКОГА не танцува! Споделете си вашето виждане, има ли някаква логика и истинност в тази "теория"?
spored men tova sa pulni glupostitova go e izmislil nqkoi muj ,koito ili ne moje,ili ne iska da tancuva
![]()
![]()
Идеята ми харесва. Подкрепям тази теория!Първоначално написано от Анонимко
Гейско е все пак... =D>
То по тая логика, нямаше да има истински мъже по света![]()
Наистина е измислено от някой който не може да танцува.Не гейско сподер мен.Какво ще кажете за брейк.Не секи го може ама се танцува нали? :P
За брейка си прав! Но не е ли смешно примерно, мъж да танцува балет?Първоначално написано от find_m3
Пък дори и салса да е, пак ми е смешно ако се танцува от мъж...
Най - забавното е че има някфи хора, които се връзват и даже отговарят АХАХАХААХАХАХАХАХ МНОГО ЗЛЕ, МНОГО![]()
Ми нали за това е този форум бе, маймун!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
За какво е форумът? За да си показваш простотията?![]()
В случая аз не виждам никаква простотия, освен твоята! Затвори си устата, че още миришеш на мляко! Нямам намерение да се ьанимавам с недорасли тийнейджъри като теб.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Виж к'ва тема си пуснал\a бе, даже тийнейджър не си още сигурно
![]()
Дамммм,който се къпе не е мъж!
Ай са спрете да се къпете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Глупости.
Не виждам нищо гейско в това момче да покани момиче на танц на някоя романтична песен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Истинският мъж прави всичко, което би могло да му донесе удоволствие, без да се интересува колко точно мъжествен изглежда в очите на останалите.![]()
Първоначално написано от Totalitarianist
![]()
Не виждам нищо гейско в моша![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Балета не е танц...балета е изкуство!А нима хората (в случая мъже) на изкуството са гейове?Не мисля...Първоначално написано от Анонимко
И съм напълно съгласна с Барбито!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Не е така.Това дали си истински мъж не се мери с това дали танцуваш.И все пак мъжете не трябва да правят много чупки и такива извивки, лично на мен ми е смешно.
Еми и мен ми е смешно като отида на дискотека и видя някой с впита блуза и прилепнали дънки да върти кючециама попринцип няма нищо лошо
![]()
Пълни идиотщини![]()
![]()
![]()
Един де, когато стана мъж, ще бъда "истински мъж"![]()
романтична жица песен лиПървоначално написано от Lady Death
![]()