.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Hybrid View

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не,не мисля.
    Толкова безумно съм влюбена,че няма какво да ме накара да се замисля...
    Ние с моето съкровище ще се оженим и ще си имаме дечица
    хаха странно защо и на мен така ми се струва..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Честно казано не се замислям за края. Не вярвам да има такъв. Прекалено много се обичаме, толкова много сме преживели заедно и ни остава да преживеем още много. Свързват ни толкова много неща, че никога не помислям за края.
    Не ме разбирай погрешно-не ти мисля лошото. Очаквай неочакваното. Ти си само на 19 години и дори само след 2-3 години ще мислиш съвсем различно от сега. Да не говорим след 10 или 15 години. Същото важи и за него. Човек се променя, а човек между 18 и 25 се променя изключително бързо. пожелавам ти щастие, но имай предвид, че не всичко е така, както го искаме!
    Знам, че не го казваш с лоши чувства. Благодаря ти за съветите. Все пак аз продължавам, че край няма да има. Не знам дали си го чувствала, но когато го видя знам, че това е той. знам, че не си представям един ден да съм без него, да се събудя и той да не е до мен. Надявам се, че ме разбираш. От всичко, което знам за теб (което не е особено много) знам, че и ти имаш щастлива връзка като моята и ти пожелавам много щастие. Дано да си така щастлива, както и аз. Пожелавам ти да няма край.
    Радвам се, че си ме разбрала правилно. Радвам се, че има наистина толкова влюбени и щастливи хора. Радвам се, че все още има оптимисти. Аз съм си заклет песимист и за това винаги мисля най-лошото . Надявам се в случая да греша. Знам какво имаш предвид с това.знам, че е той. Просто всичко може да стане, дори и ние д се обичаме безкрайно. Животът е това ,което става, докато си правиш планове за бъдещето. Приятна вечер и много любов

аз не се замислям за края.. ако усетя, че има нещо което може да ме накара да мисля за тфа - тогаа бих се замислила, иначе за кфо да го праа като само ше се натъжа и то за едното нищо.. живей за мига :P
    ~!1912!~

Супер фен
    Много пъти съм се замисляла.Още когато тръгна с някой и си мисля кога ще е края

Не мисли за такива нща защото ще те хвне параноята
    Vladoka rulzzz

rosu
    Guest
    По-добре не мисли за края, а изживявайте хубавите си моменти, докато още сте заедно.Когато му дойде времето да скъсате(ако изобщо дойде), тогава му мисли.

:P Kogato svar6i togava 6a mu mislim !!! Sq se radvai na 6tostlivite vi otno6eniq NE se zanimavai s razli4ni raboti!! taka mojej da uro4asa6 vraskata vi !!!! Don`t worry, be happy!

Град
    in ur dreams
    Да, замисяла съм се, за съжаление всяко хубаво нещо си има край рано или късно.

Супер фен
    Mislila sym go za vsqka edna vryzka,no samo za edna sym se natyjavala pri tazi misyl.Inache da mislish za takiva neshta nqma smisal.Kakvoto e pisano ... tova shte stane.Nedei misli za tova poveche i shte vidish,che shte ti e mnogo po dobre.A i oshte poveche,che kazvash,che ste shtastlivi i ne vijdash kakvo moje da vi razdeli.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Naposleduk mislia vse po-4esto i mi e mnogo gadno za6toto sled edna godina zaminavam i niama da mojem da se vijdame 4esto i nai-veroiatno 6te skusame za6toto edva li 6te ima smisul da se mu4im celi 5 godini Abe prosto ne znam...Mnogo e gadno...

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Няма к'во да му мислиш.
    Единствената причина, която може да ви раздели е нещо по-добро, иначе не бихте се разделили, нали?
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Мислите ли за края?

Цитирай Първоначално написано от kfotipuka
    Понякога се замислям за края на връзката...
    въпреки,че с гаджето ми сме супер щастливи
    и нз кво може да ни раздели.
    На вас случвало ли ви се е да се натъжавате по
    този начин?Абе въобще кажете нещо позитивно,
    че само се отчайвам и аз нз що
    момче съм
    Нещо позитивно- има бира.

Не мисли за края. Наслаждавай се на прекрасните изживявания и моменти, които имате заедно.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Мислите ли за края?

Цитирай Първоначално написано от kfotipuka
    Понякога се замислям за края на връзката...
    въпреки,че с гаджето ми сме супер щастливи
    и нз кво може да ни раздели.
    На вас случвало ли ви се е да се натъжавате по
    този начин?Абе въобще кажете нещо позитивно,
    че само се отчайвам и аз нз що
    момче съм
    mda,ujasno e.. kato znam 4e se nqkoga trqq da skusame,naprao se poburkvam
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Бургас
    Мислила съм,Късали сме и пак сме тръгвали.Нас всяко второ нещо може да ни раздели и се дразня по този начин
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами мисля за края да, дори много често и тази мисъл ме депресира, въпреки че се мъча да не мисля за това, много често мислите ми летят натам...нищо не знам, знам само че каквато и да е причината ще ме боли адски много и трудно ще го преодолея

Ми и аз мисля за края въпреки 4е от това няма смисъл и само ми става гадно ...
    People Allways Leave !!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Рядко и то за да се върна на земята и да осъзная, че не винаги в живота всичко е песен. Но гледам да не мисля за края, знам, че нищо не е сигурно и както днес сме заедно, така утре животът може да ни погоди гадна шегичка, но знам, че ще се справим... Любовта е по-силна от всичко!!!

Супер фен
    До сега не бях мислила никога за края на връзките ми,но сега ... вече трети ден само за това мисля и се страхувам да не би това да е края на връзката ми с това момче ... ии ме обвзема такъв страх само при мисълта,че може да не го прегърна повече и да не го целувам .... уффф кофти тръпка
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Ами мислила съм си много пъти ама каквото стане.Всеки край е ново начало...живота е хубаво нещо
    съгласна
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

мислила съм да... като знам че не съм мн мн сериозна пък тои е добро момче иии не искам да го наранявам.. охх пак почнах да мисля..

Ami slu4valo mi se e da mislq takiva raboti!Skoro mi se slu4i predi okolo 4as i mi stana mnogo gadno i tujno i se 4udih kakvo 6te pravq togava...!I kogato si go predstavqh ne vijdah nikakva pri4ina,koqto ni razdelq,a prosto razdqlata!I si mislq 4e nikoga ne iskam da se slu4va i se natujavam,4e vse pak moje i da se slu4i

Guest
    misli6 za kraq 6tot trqbva da ima dramaaaaa,sapunkiii,amnezii t t.n.ili prosto si paranoq, koeto NE e uspokoenie

Az obiknoveno ne se zamislqm za kraq kogato sum shtastliva s edin chovek, no predpolagam che e normalno tova da te e strah da ne zagubish liubimiq chovek. Karai go po-pozitivno
    Ayudame olvidarte si te vas!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Не мисля за края, наслаждавам се на момента

Град
    LuNaTa
    mi az po4ti vsqka ve4er se 4udq kakvo shte stane ako se razdelim.i dvamata mn se obichame i sme si shtastlivi.ama vse pak si go mislq..i togava mi stava mn gadno zashtoto chesno ne moga si predstavq jivota bez priqtelq mi..zaedno sme pove4e ot godina i mn si obicham i ne iskam nikoga da se razdelqme..kakto i toi ne iska..ni ako se razdelim shte se samoubiq....xaxa bazikam se ama mn trudno shte go preodoleq i shte mi trq mn vreme
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си