- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли за края?
хаха странно защо и на мен така ми се струва..Първоначално написано от Whisskas
![]()
Радвам се, че си ме разбрала правилно. Радвам се, че има наистина толкова влюбени и щастливи хора. Радвам се, че все още има оптимисти. Аз съм си заклет песимист и за това винаги мисля най-лошотоПървоначално написано от Aleandra
. Надявам се в случая да греша. Знам какво имаш предвид с това.знам, че е той. Просто всичко може да стане, дори и ние д се обичаме безкрайно. Животът е това ,което става, докато си правиш планове за бъдещето. Приятна вечер и много любов
![]()
аз не се замислям за края.. ако усетя, че има нещо което може да ме накара да мисля за тфа - тогаа бих се замислила, иначе за кфо да го праа като само ше се натъжа и то за едното нищо..живей за мига :P
~!1912!~
Много пъти съм се замисляла.Още когато тръгна с някой и си мисля кога ще е края![]()
Не мисли за такива нща защото ще те хвне параноята
Vladoka rulzzz
По-добре не мисли за края, а изживявайте хубавите си моменти, докато още сте заедно.Когато му дойде времето да скъсате(ако изобщо дойде), тогава му мисли.![]()
:P Kogato svar6i togava 6a mu mislim !!! Sq se radvai na 6tostlivite vi otno6eniq NE se zanimavai s razli4ni raboti!! taka mojej da uro4asa6 vraskata vi !!!!Don`t worry, be happy!
![]()
Да, замисяла съм се, за съжаление всяко хубаво нещо си има край рано или късно.
Mislila sym go za vsqka edna vryzka,no samo za edna sym se natyjavala pri tazi misyl.Inache da mislish za takiva neshta nqma smisal.Kakvoto e pisano ... tova shte stane.Nedei misli za tova poveche i shte vidish,che shte ti e mnogo po dobre.A i oshte poveche,che kazvash,che ste shtastlivi i ne vijdash kakvo moje da vi razdeli.![]()
Naposleduk mislia vse po-4esto i mi e mnogo gadno za6toto sled edna godina zaminavam i niama da mojem da se vijdame 4esto i nai-veroiatno 6te skusame za6toto edva li 6te ima smisul da se mu4im celi 5 godiniAbe prosto ne znam...Mnogo e gadno...
![]()
Няма к'во да му мислиш.
Единствената причина, която може да ви раздели е нещо по-добро, иначе не бихте се разделили, нали?
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Нещо позитивно- има бира.Първоначално написано от kfotipuka
Не мисли за края. Наслаждавай се на прекрасните изживявания и моменти, които имате заедно.![]()
mda,ujasno e.. kato znam 4e se nqkoga trqq da skusame,naprao se poburkvamПървоначално написано от kfotipuka
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Мислила съм,Късали сме и пак сме тръгвали.Нас всяко второ нещо може да ни раздели и се дразня по този начин![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Ами мисля за края да, дори много често и тази мисъл ме депресира, въпреки че се мъча да не мисля за това, много често мислите ми летят натам...нищо не знам, знам само че каквато и да е причината ще ме боли адски много и трудно ще го преодолея![]()
Ми и аз мисля за края въпреки 4е от това няма смисъл и само ми става гадно ...![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Рядко и то за да се върна на земята и да осъзная, че не винаги в живота всичко е песен. Но гледам да не мисля за края, знам, че нищо не е сигурно и както днес сме заедно, така утре животът може да ни погоди гадна шегичка, но знам, че ще се справим... Любовта е по-силна от всичко!!!
До сега не бях мислила никога за края на връзките ми,но сега ... вече трети ден само за това мисля и се страхувам да не би това да е края на връзката ми с това момче ... ии ме обвзема такъв страх само при мисълта,че може да не го прегърна повече и да не го целувам .... уффф кофти тръпка![]()
съгласнаПървоначално написано от Котарана
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
мислила съм да... като знам че не съм мн мн сериозна пък тои е добро момче иии не искам да го наранявам.. охх пак почнах да мисля..![]()
![]()
Ami slu4valo mi se e da mislq takiva raboti!Skoro mi se slu4i predi okolo 4as i mi stana mnogo gadno i tujno i se 4udih kakvo 6te pravq togava...!I kogato si go predstavqh ne vijdah nikakva pri4ina,koqto ni razdelq,a prosto razdqlata!I si mislq 4e nikoga ne iskam da se slu4va i se natujavam,4e vse pak moje i da se slu4i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
misli6 za kraq 6tot trqbva da ima dramaaaaa,sapunkiii,amnezii t t.n.ili prosto si paranoq, koeto NE e uspokoenie
Az obiknoveno ne se zamislqm za kraq kogato sum shtastliva s edin chovek, no predpolagam che e normalno tova da te e strah da ne zagubish liubimiq chovek. Karai go po-pozitivno![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
Не мисля за края, наслаждавам се на момента![]()
mi az po4ti vsqka ve4er se 4udq kakvo shte stane ako se razdelim.i dvamata mn se obichame i sme si shtastlivi.ama vse pak si go mislq..i togava mi stava mn gadno zashtoto chesno ne moga si predstavq jivota bez priqtelq mi..zaedno sme pove4e ot godina i mn si obicham i ne iskam nikoga da se razdelqme..kakto i toi ne iska..ni ako se razdelim shte se samoubiq....xaxa bazikam se ama mn trudno shte go preodoleq i shte mi trq mn vreme
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!