.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

често ли ви разочароват приятелите

мен да и това започва мн да ме дразни но ако ги зарежа няма др с които да излизам това.ако имате пробле с ваще приятели тук може да ви и инт (; savefriends.net

Guest
    Да. Аз винаги се събирам с разни отрепки и аутсайдери. После те стават популярни на мой гръб и забравят, ме сме били приятели. Аз ставам аутсайдер и така. Затова вече ще се движа с популярни, може да са като стадо овце, но за тях поне си знам, че са изкуствени, поне са си такива по принцип, не като "дълбокомислените" аутсайдери, които се закачат за теб и стават популярни на твой гръб.

Град
    София
    Ми и мен ме разочароват честичко напоследък ама си ги обичам и няма да оствя нещата така

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами, моите френдс също ме разочароват от време на време, ама нали сме си приятели и им прощавам Пък и те не веднъж са ми доказвали уважението си към мен, така че...не смятам да ги "зарязвам" Малко са, но са истински

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Нямам си приятели . Това понятияе е бая субективно аз лично смятам че имам само познати и колеги. И не ми дреме особено
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Нямам си приятели . Това понятияе е бая субективно аз лично смятам че имам само познати и колеги. И не ми дреме особено
    az su6to sum kato teb za sujalenie

a kum avtora: 6to togava gi nari4a6 priqteli kato i ti i te ste zaedno samo za da ima kakvo da pravite?!?!

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз пък мисля че авторката е пуснала темата само за да даде линк към тъпата онлайн игра, за която направи 1000 теми вече...
    Иначе нямам приятели...

Рядко ме разочароват.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Скоро не са ме разочаровали, но доста яко съм се опарвала от идиоти "приятели" може би и затова сега доста по-малко споделям с приятелите си и малко по-трудно се привързвам към някого, но за моя радост сега имам наистина добри приятели и много се надявам да не се развалят нещата!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам никакви проблеми с приятелите ми. Не винаги може всички да са доволни, но рядко се случва да стане нещо по-сериозно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    ...

Мега фен
    Град
    София
    Эа съжаление да,доста често.Хора,които имам эа блиэки и на които вярвам....и иэведнъж осъэнавам ,че не са това ,эа което съм ги мислила. Но такъв е живота....эа това вече съм се научила винаги да си имам едно на ум и да нямам пълно доверие на никого..
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Доста често за съжаление

Град
    sofia
    mene ne me razo4arovat ,ama dori i da se e slu4valo ponqkoga nqkakvo nedorazumenie..vinagi im pro6avam

Голям фен
    Град
    sf
    da,ima go i tozi moment! iskam da gi hvana i da gi izbiq edin sled dr! vs sa me razo4arovali!

Guest
    В момента нямам приятели.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Не всички.Аз се събирам с много хора,в такава среда съм.Имам 4-5 близки приятели,които много обичам и съм готова да направя всичко за тях.Но напоследък започнах леко да се разочаровам от 2 мои приятелки(те нямат нищо общо по между си).Почнаха да не се съобразяват много много какво говорят и какво правят и само изумяват мен и останалите около нас.Да беше някои друг нямаше да се занимавам.Но тъй като ми пука за тях им кавам всичко.Даже последния път едната от тях ми каза "Мерси че ми каза,не се усещам,сигурно съм смешна".Сега нещата са много по добре.А другата след като поговорихме с останалите момичета и с нея,просто тя сама си призна че има проблеми и имала нужда от помощ.
    Според мен,когато близките ни хора се държат странно иои непоносимо си има прфичина и трябва да се говори с тях,а не да се търсят поводи за скандали...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Прекалено често ме разочароват,но все пак и аз не съм идеялна!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си