- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima li drugi otka4enqci (:
Zdraveyte (:
V4era pravih spisuk s vsi4kite malki otka4enosti, prez koito sum minala i si spomnqm... Be6e dosta dulug
Malki nenormalni ne6ta, za koito mn dobre znaete, 4e sa golqma glupost, no si gi pravite, ili nqkoi nenormalni manii. Vsqkvi takiva stranni ne6ta
Eto i nqkoi ot moite![]()
Vinagi, kogato se vozeh v kolata zaedno s na6te na nepoznato mqsto si misleh, 4e me vodqt nqkude za da me zarejat...
Dokato sum sama vku6ti si misleh si, 4e v nas ima kameri. Mn dobre zneh, 4e nqma, no vse pak... I si vurvq kakto kukuvica i si govorq tupanar6tini ot roda na "Mn dobre znam, 4e me vijdate..." I super skri6no kradqh zapalkite na mayka mi za da pu6a. Koeto vi govori, 4e ne sum bila lape. Stava duma za sedmi klas.
Eto go lubimoto mi!
Pokazalecut na dqsnata mi ruka nikoga ne sedi na edno mqsto! Moga s 4asove da si pi6a vuv vuzduha s nego. Vurvq si po ulicata i samo toy si se dviji i si pi6e textove na pesni, ili napisanoto po tabelite, nqkvi gotini misli...
Estestveno ne si protqgam rukata, a si q durja plutno do tqloto za da ne e tolkova vidno
Ako napravq pravopisna gre6ka, kato si dopra pokazaleca sus sredniq prevklu4vam na guma.
Predstavqh si, 4e mi 4etat mislite. Razbira se mn dobre znaeh, 4e tva e nevuzmojno, no mn se pazeh da ne si mislq prostotii pred rodnini!
Primerno, sedq si az v gradskiq transport i nqkuv 4ovek mi izglejda podozritelen. I zapo4vam da si mislq "Ako me 4uva6, brukni si v desniq djob!" Ami, obiknoveno ne me 4uvaha...
Sujalqvam ako e imalo takava tema...
I 6te se radvam da ne sum edinstveniq nenormalnik ot foruma ((:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ne si
zna4i sega da ti kaja i az mi moite nonormalni6ta sa xax zna4i
i az samo v nas se oglejdam i si misla 4e se nekoi me nabludavaa i smao se kriq nekva bate xax samo se oglejdam i nekvi takiva drugoto e
4e si misla 4e jiveq 2 jivot xax 6tot prosto sanuvam super mno ne6ta i sled mno dalgo vreme stavat v jivota mi i sa mi super poznati i znam 4e sa stavali i predi of ne znam no ne sam dobre
![]()
![]()
![]()
Arrow 4e si misla 4e jiveq 2 jivot xax 6tot prosto sanuvam super mno ne6ta i sled mno dalgo vreme stavat v jivota mi i sa mi super poznati i znam 4e sa stavali i predi of ne znam no ne sam dobre Laughing Laughing Laughing -тва и на мен ми се случва постоянно
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
kato bqh malka,v detskata gradina, si umirah ot strah ot alf(nqma prizraci,
nqma torbalan,dori nqma i baba Qga-samo ALF!!!!!!!!!)
i imahme edna igra4ka-gumen Alf(sestra mi me pla6e6e s nego),i az si
misleh,4e toi (Toi) 6te ojivee i 6te doide da mi kaje:
"NQMA PROBLEMIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!"![]()
![]()
![]()
hah .. kato dete , po-golqmata mi sestra imashe encikoopedia za duhove i vsqka vecher si misleh che izlizat ot knigata i debnat iz staqta i umirah ot strah .. sled tova izhvarlihme encikoopediqta , daje nashte me vodiha da mi leqt korshum ..
Drugoto e che nikoga ne spqh s igrashki, zashtoto bqh ubedena che vecherta te si vodqt sobstven jivot i ne iskah da im precha ..
Xaxax! I az bqh takaПървоначално написано от Atika
![]()
†
†
i az praveh taka-misleh si 4e tancuvat i peqt...Първоначално написано от Sinister_Doll
![]()
ako sym sama v nas se 4uvstvam se edno nqkoi me presledva..oba4e pusna li televizora i si4ko se opravq
![]()
gledam si typo v edna to4ka a prez tva vreme dokato izglejda 4e gledam typo si predstavqm vsqkakvi situaciiki i kak deistvam v tqh....nekvi razhodki na um....razgovori
![]()
kato malka si misleh 4e ku4etata i jivotnite vinagi iskat da mi kajat ne6to
![]()
misleh si i 4e moga da upravlqvam grymotevicite i vqtyra
![]()
kato vyrvq po ulicata sama i vinagi iam 4uvstvoto 4e pred mene 6e izko4i nqkoi priqtel.....dori da sym v drug grad
![]()
iii o6te takiva gluposti ma sega ne se se6tam![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Setix se za drugo ne6to! Govoeh si s moreto!
Basi i zliq pi4, samo se zaqjda6e![]()
†
†
Да! Абсолютно същото е и с мен! И често ми се случва да изпадам в ситуации, в коита имам чувството, че са се случвали и преди и съм ги виждала! Но интересното е, че като усетя нещо такова знам точно какво ще се случи в следващите 10ина секунди! Странности...Първоначално написано от Анонимко
О да....Т'ва с камерите...Към 4-5 клас постоянно ми се струваше, че наще ме наблюдават....Някъде го бях описала по-подробно...
Сега като варя по улиците все си пея....И хората ме гледат странно![]()
Понякога си мисля,че хората могат да ми четат мислите и започвам да си им говоря някфи глупости на ум.
След като съм седяла повече пред компа,когато си мисля нещо си представям как го пиша на клавиатурата.
Когато вървя из центъра винаги стъпвам в средата на плочките,а не по ръбовете им.
Като говоря по телефона си мисля,че нашите ме подслушват.
...
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Охооо бая откачалки сме се навъдилиАз предимно кат бех малка и все си мислех ,че ако не ходя точно по средата на плочките по пътя или не направя нещо КОНКРЕТНО например да поставя една играчка по тоя или тоя начин нещо ще се случи и целия ми живот ще се скапе...
Е тва си е психоза...Понякога се случва даже да си внушавам ,че съм гаден човек,че съм някакъв изруд,което не е така ама просто си внушавам някакви неща и почвам да си вервам
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси, хора, аз като бях малка, когато оставах само вкъщи си събирах всички най-важни вещи (разбирайте - плюшеното ми пате и още некфи простотии), слагах си обувките до дивана и се завивах с едно одеяло. И това всичко, защото исках да съм подготвена, ако дойдат крадци/убийци/някфи-лоши-хора. Идиотка
Вече казах, това за чуването на мисли някъде другаде...
Освен това когато ми се върти някое парче в главата имам ОГРОМНА нужда да си напиша някъде текста, който ми се е набил. И за това във всички тетрадки, навсякъде има текстове на песни.
Освен това много често ме осенява музата в тролея. И обикновено си вадя някоя тетрадчица и си творя в нея, а хората ме гледат некфо... странно. Освен това си и чета в тролея, но то май е по-разпространено. ю
Иначеее сутрин като отивам на даскало (понеже ставам ааааадски рано, а квартала ми е много отдалечен и сутрин е безлюден) си пея с мп3-то и си танцувам даже докато стигна до спирката. Но това никой не го знае.
Преди като бях някфо малко сополче и много цъках некфи игри и съм стояла с часове на компа. И като си легнех си представях ситуации в игрите и какво бих направила.
Сигурно и некфи други неща има ама не се сещам в момента...
Saatana vittu perkele hate crew!
Aaaa, tva za plo4kite e basi i protivnata zaribqvka!
Vinagi stupvam po sredata i nikoga na s4upena i ne izlizam ot redi4ka, a ako izlqza trqbva da e po opredelen na4in. Ne stupvam na 4erveni plo4ki, preska4am gi. Tva sa 'bombi' ()... Ne stupvam i po 6ahti i izob6to ni6to metalno ili na mesta nepokriti s asfalt ili plo4ki, za6toto 'otnemat energiq'. Mn mi e trudno da vurvq po paveta, maamu! Teq prostotii sum gi izmislqla nqkude kum vtori klas.
†
†
Az ve4e sum suvsem sigurna, 4e ima hora, koito mi 4etat mislite oba4eПървоначално написано от Boot
![]()
Same here..
Ina4e az sum se budila v 3 prez no6tta za da tvorq,
kato si sunuvam muzata. Xu- xu
†
†
О да, супер редовен номер ми е да се будя през нощта с адски много идеи. Даже аз през нощта съм много по идейна и работоспособна, от колкото през деня.
Аз като бях малка винаги си пусках щорите на прозорците, защото ми се привиждаха батмах и робин и много се страхувах.
Другото е, че преди време имах котка тя много обичаше да стои под леглото и като се приблива да ми се хвърля по краката....котката вече умря, но аз все още се пазя като приближа леглото.
Много пъти съм си мислила, че съм осиновена и съм си измисляла как всичките ми роднини са се наговорили да се правят на мили душици, за да не разбера че съм осиноена
Май само това са моите откачени работи, като изключим и страха от тъмно който сигурно никога няма да преодолея![]()
Ako Nqkoi Nqkoga Te Popita Kakvo E Lubovta,Kaji Mu Che E Bolka Koqto Vodi Do Smyrta!
Хаааахахах, аз като бях малка исках да се омъжа за Батман.Първоначално написано от Love`me
Хахаха и аз така ^FaiNt^F без това с кучетатаПървоначално написано от ^FaiNt^F
Но доста често наистина си представям някви случки и разговори хихи забавно е виждам как ще реагирам в някви супер откачени ситуации! Явно доста тук сме откачени
Дори понякога си говоря сама
без да ме чуват хората де
Хора кога ще ходим в лудницта??? \
/
Това госта бях аз![]()
Оу, аз като си играех още си играчки и с часове съм се чудила какво ли е да си плюшена играчка/барби/хамстер. Некфи такива..![]()
Не ходех на училище още, мама излизаше рано и когато се събудех, излизах по пижама пред блока /без ключ, естествено!/ и обикалях като идиот. Все някой съсед ме приютяваше или ме закарваше до мама.
АА, и аз пиша разни неща с пръст. Не постоянно, де. Понякога взимам няколко изречения, броя буквите и добавям междуметия и подобни, за да станат кратни на 5. Или пиша с пръсти леко на клавиатура без такава. По едно време гледах по часовника колко е дълга всяка реклама.
И аз много пъти съм си го мислила тва.. Ето и още мои тъпотии :Първоначално написано от Love`me
Имаше някъв сериал , в който извънземните бяха вградени в стените и тва все още супер много ме плаши и не мога да си представя ,че не е истина ..
Като малка си мислих ,че колите са лоши същества и си мислих ,че аз съм "Жълтата" от рейнджърите и се биех с тях..
Като духа вятър или вали дъжд рисувах слънце и по средата му слагах косъм от косата си , за да спрат ..
Като видех кучета(щото много ме е страх) им казвах наум думата Shire , за да ме оставят на мира
А сега щото много много съм се запалила по криминологията и криминалистиката , като ходя си представям кво ше направя при еди-какво си убийство .. или т.н. Много зарибяващо .. даже по-някога наум си убивам омразните за мен хора и се мъча да разкрия убийствата им
![]()
+ тва за камерите
Бе.. има още мнооооого..
П.П Синистърче , ти верно си била голям откачалник![]()
Преди време бях много сресирана от един филм, в който на едно момче му изпада косата. И все мислех, че ако се изплаша, ще ми окапе косата. Бях стресирана и от един филм - даваха го на Коледа, за един невидим.
aa sq se setih-vqrvah 4e zad vratata v banqta mi ima nqkakyf lo6 duh ili gnom4e i 6e me napadne v gryb dokato se oglejdam v ogledaloto i z atva vinagi kato vlizah v banqta oglejdah hubavo yjyla zad vratata i ne se kypeh kogato sym sama v ky6ti zaradi duha ot banqta![]()
oba4e do 6-7 klas prodyljavah da si oglejdam ygyla ve4e po navik....ma se otu4ih
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.