.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Как беше рождения ви ден?

Кажете кога ви е рождения ден и как го празнувахте последния път(ако го празнувате изобщо). Моя е на 21 Август и ходихме на басейн и беше мн яко.

Супер фен
    Град
    в килера
    Ооо рожденния ден ли? Моят беше през ноември и тогава ходих на гости при баба ми... та не бях вкъщи... взех си телефона с надеждата, че поне някой от "френдовете" ще ми го честити, а те дори един смс не ми пратиха... явно не са ми били никави френдове и съвсем бяха забравили само разни роднини ми го честитиха... и дори като се върнах не ми го честитиха... Извод: МРАЗЯ РОЖДЕННИ ДНИ!!! Най-вече моят собствен...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хм, доста добре, на 18 април е РД, празнувахме го с една приятелка на 12, получи се доста прилично
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен
    moq beshe na 27 april .. bqh s priqteli v kashti i beshe super kato izkliuchim,che glavata me boleshe i ne mojah da se otpusna

Even heaven is hell without you

Супер фен
    Моя беше мн тъп.Бяхме 8 момичета в нас, слушахме музика, чатихме, някои пушиха на терасата(без мен ест \/ ) и накрая всички си тръгнаха към 8 часа.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми моя...ми хареса Бяхме 6-7 момичета и си прекарахме добре
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

off i moq ne be6e qk na 25 qnuari hodih na daskalo oba4e nai dobrata mi fr ne be6e na daskalo 6tot be6e bolna bqh sama...be6e ujas kato se pribrah izlizah s edni dr friendove te p1k kakto nikoga si4kite bqha mn sku4ni...naprao ne iskam da si spomnqm zv1nqha mi nqkvi rodnini ama ne 4e mi znaet rd-to prosto mam im se obajda da im kaje....abe t1pa rabota i az ve4e mai si mrazq rojdeniq den...a kat bqh malka be6e nai hubvaq mi den na godinata ne zn 6to
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от malkoto^f
    moq beshe na 27 april .. bqh s priqteli v kashti i beshe super kato izkliuchim,che glavata me boleshe i ne mojah da se otpusna
    моя също беше на 27 април станах на 15 беше в дискотека,абе не се оплаквам,но миналато година беше ро-якинко.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    На 30 март беше в 1 заведение-бяхме 7 или 8 момичета,после дойдоха и едни приятели-момчета...а бе добре беше.Бяхме там до към 1 часа(през нощта ест.) и след т'ва аз и още 2 приятелки,които спаха в нас(щот са от друг град) продължихме купонЯ в нас...та до 6 сутринта...изпратих мама на работа и си легнахме... обаче към 11 часа беше ужасна съседката от горе явно се беше ядосала за снощи та блъскаше и тропаше като за последно-все 1 коне търчат,а мене ме болеше главата и ми беше некво замаяно,ама не се оплаквам ...шоу да става
    I was lost and I'm still lost...

na 11 mart ... mi kak subrahme se nai blizkite mi i gi vodih v edna picariq v koqto mom4etata golqqqqqqqqqqm smqh ni praviha kato mqsto n6 osobeno ne be6e no nqma da go zabravq tozi mi rd :P

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]na 11 mart ... mi kak subrahme se nai blizkite mi i gi vodih v edna picariq v koqto mom4etata golqqqqqqqqqqm smqh ni praviha kato mqsto n6 osobeno ne be6e no nqma da go zabravq tozi mi rd :P
    Дам,същото само че каних само приятелки абе след тва се скитахме малко по улиците и отидохме в нас..

nai qkiq mi rd be6e v edin mejdunaroden lager v belgiq na 22.07 az i edna ot italqnkite imahme rd i be6e super qko lagera be6e ot okolo 100tina 4oveka i sv ot razli4ni darjavi i be6e super qko napraihem si disko no nasledva6tiq den za da moje da go praznuvame s lidera ot bg :P abe super ki lageri ot CISV beeeeeeeeeeee \/ pozdravi na vs
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Доста готин РД имах Имам РД на 12ти април и си го празнувах на 13ти(петък 13ти ) Беше доста готино, бяхме 20 човека и купона си беше перфектен
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    ми пихме до 00.30 някъде и после отидохме на дискотека и си дочупихме кратуните следва "черен квадрат"

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Как беше рождения ви ден?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кажете кога ви е рождения ден и как го празнувахте последния път(ако го празнувате изобщо). Моя е на 21 Август и ходихме на басейн и беше мн яко.
    моят е на 24 август.мин година беше най-хубавия до сега.
    ПП подариха ми букет с 3 червени рози \/

Град
    sofia
    moq be6e na 3 noemvri minalata godina....pokanih mnogo priqteli,vsi4ko prodalji nqkade do kam 22h-23h,mdaa i polu4ih mn podaraci \/

Повече от фен
    .....

Guest
    ) Dneska imam rojden den... Mislq da go praznuvam s priqtelite mi v restoranta,posle shte hodim na diskoteka..Imah po-razlichni planove za rojdenniq mi den,no zaradi nqkakvi prichini nalaga se da otkazvam ot tqh

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    ) Dneska imam rojden den... Mislq da go praznuvam s priqtelite mi v restoranta,posle shte hodim na diskoteka..Imah po-razlichni planove za rojdenniq mi den,no zaradi nqkakvi prichini nalaga se da otkazvam ot tqh
    -честито,да си жив и здрав и всичко най-хубавото ти пожелавам.Дано да си пркараш добре.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Kakto vseki normalen RD ima6e metal,treva ( malki koli4estva), metal i kupooon
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Gostenka
    Guest
    Bqhme samo momi4eta!Wky6ti go praznuwahme,slu6ahme musika,igrahme na limbo,karti,qdohme..............

Guest
    Moq rd e to4nu sled 5 dni na 24 uni kogato stavam na 15 (rodena sam prez nai-dulgiq den v godinata) mnoooooogo se radvam 4e skoro 6e imam rd a na 23 uni sam na svatbata na vui4o kadeto sam golqma 6eferka, taka 4e sled 12 4asa zapo4vam da praznuvam rd napravo na svatbata A minaliq rd si mi be6e mn gotin! Ve4erta izlqzoh s frendove i si prekarah mn qko

P.S: Samo vse o6te ne sam si izbrala kakva da bude formata na tazgodi6nata mi torta

Moq rd e to4nu sled 5 dni na 24 uni kogato stavam na 15 (rodena sam prez nai-dulgiq den v godinata) mnoooooogo se radvam 4e skoro 6e imam rd a na 23 uni sam na svatbata na vui4o kadeto sam golqma 6eferka, taka 4e sled 12 4asa zapo4vam da praznuvam rd napravo na svatbata A minaliq rd si mi be6e mn gotin! Ve4erta izlqzoh s frendove i si prekarah mn qko

P.S: Samo vse o6te ne sam si izbrala kakva da bude formata na tazgodi6nata mi torta
    Tva bqh az
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Gostenka
    Bqhme samo momi4eta!Wky6ti go praznuwahme,slu6ahme musika,igrahme na limbo,karti,qdohme..............
    ti si nqk'uv pensioner ot jenski klub nali ?
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си