- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
не ., пуша веднъж на 2-3 дни, седмица, месец.., каквото има компанията и то само ако ми се пуши /след няколко бири и на фона на хубава музика, а също и когато съм на някой връх в Пирин, тогава наистина действат опияняващо 1-2 цигарки черен Житан...макар че по хубаво от Ром с чай от мащерка няма/
НЕ НА ПУШЕНЕТО! ПУШЕНЕТО УБИВА!
да пуша ева и кареля ....по 4-5 цигари на ден...правя го шот ме кефи но мисля да ги спирам![]()
.!.
Да пуша Карелия Слимс или Ева1 кутия за околко 2..3 дена ми стига перфектно...въпреки че съжелявам че изобщо съм ги почнала,но като ми се пуши ще пуша
![]()
ми..колкото и да не се гордея с тва-да..Victory Silver по кутия на ден може би..
Не пуша,защото е глупаво да давам от 2 лева нагоре за некви тъпотии. По добре да викна няколко фр-та и с парите които щяхме да дадем за цигари да си пииинем![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Ne py6a !
Мне,не пуша,макар че съм заобиколена от пушачи не пуша.Пробвах-не ми хареса и се отказах![]()
Walk go home boy...
Не пуша и нямам намерение да почвам !
~cLose t0 yoU~
И като пуши по различна ли е? А аз не пуша и не ми требва!Първоначално написано от krasivata_luvica
Нека има повече хора като тебПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
Пуша,рядко,колкото да убия времето. Долу горе 4/5 цигари на седмица.
и аз тъй какиното.....и аз.......Първоначално написано от [b
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз пуша бяло виктори, 1 кутия на ден, а понякога и за 2 дена ме оправя.. Зависи![]()
~!1912!~
ne pu6a i nqmam namerenie za sega![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Приблизително пуша по кутия на ден,обикновено Karelia. Казвам приблизително,защото много зависи от ситуацията. Примерно докато бях на море,през деня ми отиваше една кутия,през ноща още една. Та за 24 часа ми се събираха по 2 кутийки![]()
![]()
Пуша по кутия и половина на ден някъде,Victory New Silver.И го правя защото ми харесва,доставя ми удоволствие,успокоява ме.Пък и нали знаете - "Трите най-хубави неща на света са питие преди и цигара след".
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Ха все едно се хвеалите,какви герои сте .
emi az tva lqto propushih i kakvo da vi kaja..kareliq ili eva (ama evata mi gor4at) a vednuj nqmah cigari a mi se pusheshe i vzeh bqlo viktori ot edin priqtel i beshe malko teji4ko no puk 1 ti stiga. zashto go pravq? ne iskah da opitvam ama edin den...i mi haresa![]()
I'm not perfect, but I'm impressive!
da GD
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
boje pu6ila sum no za malko posle na6te razbraha ... nama zna4enie sega ako sum mnoo ama mnoo nervna si popu6vam edna dve cigarki![]()
![]()
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...