- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идейки за подарък за рд на приятелката ми
Значи приятелката ми скоро има рожден ден и ако някой може да даде идея за подарък ще съм му мн благодарен.
da ti kaja az nai bih se zaradvala na ne6to malko srebarno, hem ne e skapo koi znae kolko ,hem ostava za spomen za vinagi, hem s neq vinagi 6te si nosi 4ast ot tebe, abe mn hubav podarak spored mene
znam 4e e banalno no me kefi....osobeno ako e nekva po ogrinalna srebarna djunjuriika
Първоначално написано от ™G-Baby™
Az sa6to bih se zaradvala na srebro,za6toto go obi4am-vaprosa e dali tq haresva srebro.Moje da i podari6 niakoia ogromna pliu6ena igra4ka-az li4no na tova nai-mnogo bih se zaradvalaNe znam za neia.Osobeno ako e niakoia vav forma na sarce ili pak ne6to svarzano s lubovta
![]()
Аз ти предлагам да вземеш нещо малко, но да е оригинално и да е от сърце. Може да и вземеш малко бижу с вашите инициали, аз примерно бих се зарадвали, но ти си я познаваш най-добре и само ти можеш да направиш правилният избор.Успех! \/ \
/
Но тя харесва злато.
Ми щом харесва злато, всеми и мъничко златно бижу, можеш да й вземеш някако герданче със сърчице на което да пише "Обичам те ", според мен много ще й хареса.
6tom haresva zlato pomisli za varianta s plu6kata,ako ne ti se davat pove4e pari za zlato.Ama to pak kato se zamislia ako vzeme6 edna goliama plu6ka 6te ti struva kolkoto edni zlatni obici![]()
az puk mislq,che si prost shtom pitash horata za podaruk.Kvo gadje si i kato ne ti idva otvutre da izmislish neshto,dori i malko,no ot surce za da q zaradvash
maloumnici
виж най горе има важна тема!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Оставам на идеята за сребърното...може някое пръстенче или гривничка или колиенце![]()
ako si pada po spira6tite dyha udovolstviq syberi pyri i otidete da ska4ate ot bynji ili otidete na ekskurziq samo 2mata
колко пари ти се дават....до 70лв?
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
I spored men nqkoq plu6ena igra4ka 6e e super.Li4no az obojavam plu6eni ne6tica.I 6e e mn milo.No se pak se obi4ate i kakvoto i da i zeme6 6e e hubavo za neq