Здравейте.Мисля , че пак ще се наложи да ви занимавам с "проблемчетата ми" , но просто няма с кого да споделя , а и се надявам , че ще ми помогнете.С моят приятел ходим вече от месец , но нещата се са както преди.Някакси се промени през това време и не е същия.Незнам какво му стана , но от най - малкото прави проблема.Моли ме да бъде едикаква си , но в същото време прави неща , които лично на мен не са ми приятни.Все ми казва , че няма да се повтори , а на следващия ден - същото.Не мога да го разбера.Нарочно ли го прави или ... какво?Преди няколко дена малко се скарахме , защото го бях видяла с друго момиче в училището му.Отрича и казва , че не е бил той , но все пак го видях и вярвам на себе си.Тогава за малко да се разделим.Но както винаги направих компромис и си замълчах.Имам чувството , че слага колелцето си и приятелите на първо място , а мен ме заебава.Добре де , за приятелите нормално , но все пак малко или много е гадно.Не веднъж ми е казвал , че неиска да се раделяме и че това , дали ще скъсаме зависело само от мене , че много ме обича и не иска да се разделяме (изпатвала съм си от тези думи и му го казах , но той смята , че с нас няма да е същото), но по начина по който се държи , мисля че чувтвата му не са същите.Вече незнам какво да правя , дали да остава нещата както са сега или просто да му кажа , че няма смисъл?Как мислите?Много съм объркана и искам да вида и вашето мнение.
Благодаря за тези , които прочетоха написаното и на тези , които изкажат мнение.