Zdraveite...imam problem i to kakuv minaloto lqto se xvanax sus edno mom4e...mnogo go xaresvax...i taka,vsi4ko trugna dobre...sled tfa se skaraxme(1 mesec sled kato trugnaxme),zaradi nekfi gluposti,po to4no zaradi men...xvanaxme se otnovo sled 5 meseca .... otnovo skusaxme 1 mesec sled tova,otnovo ne6to ne vurve6e i ne6to se oburka(i lo6oto e tfa 4e i dvamata sme mnogo revnivi i nastoqtelni)predi 3 meseca i malko(ot dne6na data)otnovo ne6to ni stana...za 3 put bqxme zaedno ...togava za purvi put si kazaxme ,,OBI4AM TE'' mnogo si bqxme dobre ... ama maika mi razvali vsi4ko..razbra za tova (as sum na 14,a spored nei na tazi vuzrast spored neq ne trqbva da mislq za gadjeta)...i taka...edin den mu se obadila i mu kazala da ne se zanimava pove4e s mene...togava trqbvalo da mislq za u-6te i za pretsoq6tite ispiti plus vuzrasta...i t.n toi mi kaza kogato slu4aino se sre6tnaxme v edno kafe...i taka ve4e ne poddurjame vruska...no as stra6no mnogo go obi4am(toi mene su6to-sigurna sum) a ako zapo4na da obejdavam maika mi nqma da stane...poznavam q mnogo dobre...kakvo da pravq ... uj ,,ZA LUBOVTA PRE4KI NQMA'' ama ko stava s men...eto q moqta pre4ka-MAIKA MI! HELPPP....plS!Blagodarq predvaritelno