.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    :?
    Guest

Идейки за подарък за рд на приятелката ми

Значи приятелката ми скоро има рожден ден и ако някой може да даде идея за подарък ще съм му мн благодарен.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    da ti kaja az nai bih se zaradvala na ne6to malko srebarno, hem ne e skapo koi znae kolko ,hem ostava za spomen za vinagi, hem s neq vinagi 6te si nosi 4ast ot tebe, abe mn hubav podarak spored mene znam 4e e banalno no me kefi....osobeno ako e nekva po ogrinalna srebarna djunjuriika
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az sa6to bih se zaradvala na srebro,za6toto go obi4am-vaprosa e dali tq haresva srebro.Moje da i podari6 niakoia ogromna pliu6ena igra4ka-az li4no na tova nai-mnogo bih se zaradvala Ne znam za neia.Osobeno ako e niakoia vav forma na sarce ili pak ne6to svarzano s lubovta

Аз ти предлагам да вземеш нещо малко, но да е оригинално и да е от сърце. Може да и вземеш малко бижу с вашите инициали, аз примерно бих се зарадвали, но ти си я познаваш най-добре и само ти можеш да направиш правилният избор.Успех! \/ \/

Guest
    Но тя харесва злато.

Ми щом харесва злато, всеми и мъничко златно бижу, можеш да й вземеш някако герданче със сърчице на което да пише "Обичам те ", според мен много ще й хареса.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    6tom haresva zlato pomisli za varianta s plu6kata,ako ne ti se davat pove4e pari za zlato.Ama to pak kato se zamislia ako vzeme6 edna goliama plu6ka 6te ti struva kolkoto edni zlatni obici

ghdhs
    Guest
    az puk mislq,che si prost shtom pitash horata za podaruk.Kvo gadje si i kato ne ti idva otvutre da izmislish neshto,dori i malko,no ot surce za da q zaradvash
    maloumnici

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    виж най горе има важна тема!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Оставам на идеята за сребърното...може някое пръстенче или гривничка или колиенце

Супер фен
    ako si pada po spira6tite dyha udovolstviq syberi pyri i otidete da ska4ate ot bynji ili otidete na ekskurziq samo 2mata

Град
    Някъде покрай пудинга
    колко пари ти се дават....до 70лв?
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Guest
    I spored men nqkoq plu6ena igra4ka 6e e super.Li4no az obojavam plu6eni ne6tica.I 6e e mn milo.No se pak se obi4ate i kakvoto i da i zeme6 6e e hubavo za neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си