- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ФИЛМИ-ТИЙНЕЙДЖЪРСКИ
Just My Luck << този и аз ви го препоръчвам супер е .. също така и Да опитаме пак < също е много хубав !
Rich Kids (сниман е в Дания но е страхотен. задължително го гледайте)
Wild Child
The Clique
Mean Girls
Confessions of a teenage drama queen
What a girl wants
She's the man
Sydney White
Legally Blondes
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
a lot like love
fired up
the uninvited
notebook
a walk to rember![]()
Marshall Mathers
The Collage - Колежът - 2009 супер филм..наподобява Американси пай
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
The stepfather, Never back down, House of wax, A walk to remember![]()
Първия и третия се водят 'ужаси', но пак са тийнейджърски.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
аххх House of wax е невероятен филм !![]()
аз бих препоръчала Step up![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
От къде ли мислиш е никът ми, като вече съм на 19 години хахПървоначално написано от ~TeEnAgE_GiRl~
Много яки филмчета, не се сещам какво да добавя вмомента.
[b]17 again
Bring it all or nothing to win it
New moon
I hate valentines day( не е тинейдрърски ама става [само в началото, после е малко тъпичък])
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Абсолютно. 99 % от дадените "филми" са с този сюжет, краят се знае от самото начало...само 'дето актьорите са различни. И след като виждам критериите за интересен тийнейджърски филм, няма какво да добавя.Първоначално написано от TheVoice
Първоначално написано от villytooOo
„Шантав петък“ (Freaky Friday)
„Историята на Пепеляшка“ (A Cinderella Story)
„Къщата от восък“ (House of Wax)
„Домът на смелите“ (Home of the Brave)
Fame
Тялото на Дженифър
Humans need fantasy to be human.
KiDULTHOOD и АdULTHOOD
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..
с две ръце и два крака! Страхотен филм, наистина много добър, страшно ми хареса!Първоначално написано от ValLoveYa
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
[от 6-ти март по БТВ започва ,, Тайният живот на една тийнейджърка ''
znam mn e qk i sam mu golema fenka na toq film i toi e mega gotin az napravoo.. abe gledaitego nqma da sajalqvate kazvam vi shte vi haressaa po BTV sabota 15:00 chasaa :P:P
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Thirteen
Speak
Mini's first time
Twilight
Adventureland
![]()
![]()
в замунда има 1 и 2 ри сезонПървоначално написано от ioanito
гледайте сериала много е добър
О, да...особено добро/иноваторско/яко/ интересно е да ти повратят една и съща реплика на всеки 3 минути и 46 секунди. "Бебето", "Да го задържа ли?", "Обичам те", "Кога ще се женим", "Кога ще се ебем"...еби му майката и на "сериала" и на всичко.Първоначално написано от Wadafok
extreme dating ..не е тийнейджърски, но много се смях на тоя филм![]()
![]()
няма смисъл да казвам др тийн филми.. вие сте казали май почти всички
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Намерих филма, който търсех. Казва се Pretty Cool Too, уникалеен! Но не препоръчвам на хора, които не харесват този жанр. Иначе е страхотен!
Имам предвид, да на някои места хуморът е ужасен, нискобюджетен е, но мен винаги ме разсмива.
Абе за в момента ме е завладяло сериалчето The Vampire Diariesмного е зарибен и няма нищо общо с бозата Здрач и др. от скапаната им поредица
Сериалчето си зааслужава, който не го е гледал няма к'во да чака всички серии ги има в замунда
аз с нетърпение очаквам следвъщата серия в петък
![]()
Може и да са постнати вече, но това са филмите които на мен ми харесаха много :
Never back down
Keith
A walk to remember
Step up 1
Rich kids
Klass
The jerk theory