- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой си ти, и за какво се бориш...
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
1.Аз съм...Петя ...и кфо?![]()
2.Занимавам се със...много неща,зависи за кое питаш![]()
3.Мечтая за....няма ти кажа.....хъъхъ..я па тоя...луд ли?
![]()
4.Преди да умра искам да постигна...к'вото мога....
5.След 10 години ще съм...абе.....я чакай аз до тогава да оживея..пък тогава ше му мислим......иначе ако съм жива ше съм на25 ....нишо особенно,.....Актриса!...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
1.Аз съм... - едно обикновено момиче със собствено виждане за добър живот! Аз не искам много....![]()
2.Занимавам се със... - нищо в момента
3.Мечтая за.... по- добър живот в България, защото искам да продължа да живея тук,да порасна, да работя и да не се притеснявам, че утре мога да остана гладна!
4.Преди да умра искам да постигна... -да съм си купила вилата на хавайте и да съм успяла да се изфукам с мое си, чисто ново Ферари. Освен това искам да имам същата крава като от рекламата на Милка! И да притежавам поне половината от акцийте на Майкрософт
Много ли искам?
![]()
5.След 10 години ще съм... С 10 години по- стара и надявам се по- мъдра![]()
Аз съм никой и не се броя за нищо![]()
Сори, ама е много лошо да си никой и още повече да не се бориш за нищо :P Явно си от по- мързеливитеПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
ето! за това ще сме в това положение :P
![]()
![]()
Не съм мързелив, за да си мързелив трябва да си някой и да те мързи, а аз съм никойПървоначално написано от n0va_s1m_tYk
![]()
Нее, напротив! "Някой" може да си позволи да мързелува, но "Никой" - не. Трябва да се бори и да постига свойте си цели за да стане "Някой", а ти не се бориш за нищо. Това какво значи... :P Може ли такова нещу!Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
![]()
1.Az sam stranen
2.zanumavam se sas kompi i freerun
3.Me4taq za edno momi4e koeto nikoga nqma da imam.
4.predi da pukna iskam da zavar6a hubavo obrazovanie i da imam po4ten jivot.
5.sled 10godini 6a sam svar6il osnovno obrazovanie i 6te po4na da rabotq.
1.Аз съм... едно наивно момиче, което осъзнава грешките си, но нне може да се промени..![]()
2.Занимавам се със... Рисуване... обичам да рисувам.. Навсякъде, но не по всяко време..Музика ( издирвам нови групи, песни...)... Глупости и това включва едно момче на име Кристиан..
![]()
3.Мечтая за.... Да не се притеснявам толкова от последиците и да намеря, човек, приятел, който да ме познава по-добре дори от мен самата.. Също и мечтая за собствена стая...![]()
4.Преди да умра искам да постигна... Не съм мислила за това.. Може би трябва да попълня тази анкета след няколко години.
5.След 10 години ще съм... на 24..Сама..в някой голям европейски град.. Ще уча... И работя...
![]()
Това любов ли е?!?
1.Аз съм... Мирела ... Лудо девоиче с много приятели
2.Занимавам се със... спорт,по специално карате,тае-бо и чат пат фитнес.
3.Мечтая за.... Реализация,успехи в спорта и догодина когато кандидатствам да вляза в англииската и да имам още едно куче
4.Преди да умра искам да постигна... нещо което поколенията ще запомнят
5.След 10 години ще съм... в разцвета на младоста си (23)
1.Аз съм... мъничкаПървоначално написано от х
![]()
(е не много :Р)
2.Занимавам се със...в момента с нищо
3.Мечтая за... щастие![]()
4.Преди да умра искам да постигна... целите си
5.След 10 години ще съм...дай Боже жива и здрава,с хубава работа.Мъж до мен.И 2 дeчица,който да можем с мъжа ми да отгледаме без проблеми и затруднения...(26)
Много хубава тема, някой път ще се хвана да прочета какво са писали другите, а сега е мой ред:
1. Аз съм това, което ме е създала майката природа. Идеален, както всяко едно друго човешко същество. С потенциал, един и същ с този на другите. С набор от положителни качества, едни по-силни, други още по-силно изразени. Ето това съм Аз!
2. Занимавам се с всестранно развиване на личността ми.
3. Мечтая да извървя ясно изразения си път към целта
4. Преди да умра искам да постигна 1 - Да имам свой собствен процъфтяващ бизнес, който да прогресира дълго след смъртта ми. 2 - Да съм създал едно сплотено семейство, което да се подкрепя, но никога да не си пречи. Никога не бих предпочел детото ми да се грижи за мен след като остарея, вместо да гледа своя собствен живот. То ще върне жеста на собственото си дето, никога не трябва да се спира прогреса на младия. Това е нещо, което ми е осигурено от родителите ми и, за което съм им наистина благодарен. 3 - Да съм живял, така че дълго хората да повтарят името ми, но не с прискърбие. 4 - Да обиколя света и да опазная чужди култури, но след като вече съм изградил бизнеса си, все още не знам дали искам да стане преди да съм се погрижил за семейството си. 5 - Да не се въздържам от нищо, да правя това, което ми се прави на момента, знам че няма да свърши глупаво, защото вярвам, че съм достатъчно умен. 6 - Искам да съм виновен за любовта на 1 жена, истинския успех и щастие на поне 10 човека, поумняването(израза ми изглежда не на място малко, но не ми идва друг) на поне 100 човека и усмивките на лицата на поне 1000 човека.
След 10 години ще съм извървял наполовина поставения пред мен път
Ето това съм аз![]()
Аз съм .. Кремена,а ти добрата фея ли очакваше?
Занимавам се със .. умни мъже,понеже самата аз съм си тъпичка и например много ме впечатляват тези индивиди,които използват думи,завършващи на "низъм" : комунизъм,социализъм,онани зъм,нихилизъм,популизъм,ду лизъм,хуманизъм.. и пр.
Мечтая да.. за Н.
Преди да умра искам да постигна..самоуважение.
След 10 години ще съм - с десет години по-стара и с 5 килограма по-тежка.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
1.Аз съм...човек
2.Занимавам се със...стоене пред компютъра и скоро със скейт и фингърборд
3.Мечтая за....много неща и все такива които няма да се случат
4.Преди да умра искам да постигна...много от нещата за които съум мечтала
5.След 10 години ще съм...студентка..Преполагам де...
London Tipton
Нарочно е така направено,като художествен ефект,за да подсили образа ми на глупава женичка.![]()
Dwight D. Eisenhower
Не ти прави чест такова поведение..
Dwight D. Eisenhower
абе експо![]()
лъвицата както всички други от семейство котки не забравяй че имат нужда от средата си. любов.
ти си се поддал на характера на лъва без да осъзнаваш природата му?
^^ колкото и да е нереално аз си мисля сериозно тези неща по-горе ('=
ей затва обожавам форумите мамка му като игра с кукли е много по реално ест.
Аз почнах да се притеснявам, че в моя приемник е проблемаУви...
1.Аз съм... човек
2.Занимавам се със... четене най-често или висене пред комютъра
3.Мечтая за.... много неща
4.Преди да умра искам да постигна... искам мечтите ми да се реализират
5.След 10 години ще съм... нямам представа
казвам че въпреки че Лъвицата си го заслужава нея я боли да се държат така с нея и всъщност никога лъвицата в частност или не не спира да се нуждае от подкрепата на близките си въпреки нуждата да критикува която е оправдана но признавам предизвиква съответната защитна реалкция и не до там любов от която се нуждае тя. тоест груб си. бъди мил ебаси момиче е. толерантен? да не си на 2? всмисъл кво ти пукак каква е тя, когато на нея й пука? или верно не можеш без да я нараниш? съмнявам се...
И аз съм така ;D Мисля обаче, че след десет години още няма да съм задоменаПървоначално написано от extreme_
![]()
What you give is what you get!
Между другото ,толерантен е мръсна дума ,да си толерантен с някой означава да му позволиш свобода,само ако се съобразява с твоите условия и правила.![]()
Dwight D. Eisenhower
не, но означава да не ти пука за него или просто да го приемаш като различен, тоест да не му даваш никакъв шанс да бъде нещо повече от различен, който можеш максимум да благотвориш, но не и разбереш истински и допуснеш до себе си като някой с когото да се прегърнеш и заспиш (;Първоначално написано от RAWRRR
зависи от гледната точка и какво се влага в понятията, както и светогледа разбира се (=
Ам..да с толерантен с някого не значи да го разбираш или приемаш,означава че,благодарение на твоя морал и на обстоятелствата,ставаш добродушен и отзивчив спрямо неговия светоглед.
Това за което ти говориш не е толерантност.Например аз не мога да кажа,че съм толерантна към негрите,защото би било обида за тях.Защото за да кажа,че съм толерантна..трябва да тръгна от там,че ги смятам за по-нищожни,но това не ми пречи да общувам с тях.
А аз не съм толерантна към тя,аз ги приемам като нормални хора.
Ам и сладичкото би,благодаря че ме защити (?) ,беше мило,но не беше нужно.![]()
Dwight D. Eisenhower