.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

някой най-случайно да е ходил днес на изпит по Изобр.Изк.!?

здравейте... днес някои наи случайно да е ходил на изпит по ИИ. и Ако сте ходили кажете за кво рисувахте ... аз рисувах по темата : " ФИГУРАЛНА КОМПОЗИЦИЯ"като избрах там за спирката... кажете вие ко рисувахте че ми е интересно
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Аз не, но един приятел е ходил и е рисувал модулна композиция, проект за килим Надявам се да се е справил добре А ти, кка мина при теб, успя ли да я завършиш, добре ли се получи?

Ем догодина може и да отида ама сега не съм Мои две приятелки са ходили и са рисували концерт , спирка и още нещо ама го забравих Рисували са доста време и се надявам да са се справили.Ами при тебе?Как се справи?

az bqh oti6la..bqh izbrala koncert! stana mn qko..izkarax 5.500

az bqh oti6la..bqh izbrala koncert! stana mn qko..izkarax 5.500

mi az ne sum xodila ama dano predstavqneto ti e bilo dobro a i ocenkata ti da e visoki4ka!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    na tiq izpiti pove4eto minavat,1 fr hodi mni.godina i kaza 4e ot 52 qvili se samo 2 ne bili prieti
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

emi az byah po minalata godina na izpit po risuvane i temata be6e may ne6ty za scena ili lyatna po4ivka ne6ty takova be6e az risuvah nyakakuf plaj sus nekfi de4urliga i imah 5.00 \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си