- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Ще работите ли лятото? Какво?
хмм и тая година съм пас :P демек няма да бачкам![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Не,няма.Ще си гледам животеца докато мога...и без това след някоя друга година ще трябва да бачкам.
същото каквото си работя и зимата-ревюта, снимки, промоции по дискотеките, на летището, и др. който е от вн и няма работа да ми пише лично. засипана съм с приятели дето си търсят персонали. има страшен дефицит на денсърки, сладоледаджии, а по хотелите са направо отчаяни. взимат куцо и кьораво...а хората разправят че нямало работа...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
6a ba4kam na selo.uzhas.kopane nosene na 6taigi,miene na kolata,bahti
Иска ми се , ама наще не дават да бачкам
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
da, v edin hotel 6e ba4kam - ili na administraciqta ili v no6tniq bar ili na baseina![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ако получа Canon, да.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не дават родителите
Да,ще има яко бач.Автомивкаджия..Густо
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Попринцип имам планове да работя,но още нищо не е сигурно...
ее ман я ме уреди и менеПървоначално написано от Анонимко
ма секи ден ли е ? шот аз искам работа примерно 1 седмица работя 1 почивам ако някой знае нешо такоа да пише
ПП: на 17 съм ако голямо значение
Абе само аз ли мисля да НЕ работя през лятото, и смятам работата за най-гнусното и унизително нещо на света![]()
бахти
Tebe cql jiwot li shte te hrantutqt ?Първоначално написано от Red Guy
Явно да.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Ии.. един ден как ше живееш ?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Започвам днес работа при майка ми. Тя работи за една фирма. Ще помагам за ръчно правене на торбички. Дано е ок всичкоНе си търсен баш такава работа, но така или иначе няма какво да правя, цял ден ксина пред компютъра, така ще изкарам поне някой лев.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Trti mesec Animator v 5 zvezden hotel....
hah samo az li nemoa da se uredq,na 14(po4ti) kva rabota da si namera deba,a mi treat pari?!pls help ako imate nekfi idei[-o<
Нямам навършени години... Ся ще видим дали една фр на майка ми ще ме уреди да раздавам флаери![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Тц, не работя. Е, от време на време замествам майка ми в нейната работа, ама само ако много се наложи, това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
НЯМА НИКОГА ДА РАБОТЯ
МУАХАХАХАХАХАХХХХАААХФАХА ХХАХАХАХААХАХ
ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ И ПРОПИЛЯВАТ МЛАДЕЖКИТЕ СИ ГОДИНИ СА...![]()
![]()
![]()
в на брадчеда заведението.. барманка, и чат-пат ми дава заявки за студена кухня![]()
аз се хванах на едно място разтварваме, тварим - бали или чували 5лв на тон на ден си изкарвам по 20 лева може и повече може и по - малко зависи колко сме натоварили или свалили
Някой от форума каза, че е аниматор. Хубаво ли е? Звучи като доста интересна професия.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)